پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
با بالشتم یجوری برخورد میکنم یه وقت نفهمه فقط با اون راحتم میترسم اینم بپیچونه بره !
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
دنيا مثل پدري ميمونه ک بین بچه هاش فرق میذاره برا یكي بستني ميخره اون يكي رو بي دليل با كمربند ميزنه انتظارم داره دوسش داشته باشيم .. ..
هیچی مثل یه جاری زشت به خانم ها اعتماد به نفس نمیده
ایران ۸۰ میلیون جمعیت داره حساب کردم اگه روزی هر نفر ۱۰۰ تومن بذارن میشه ۸ میلیارد تومن بعد هر روز این پولو بدن به یه نفر همینطوری بچرخه تا نوبتی به همه بدن اینجوری همه پولدار میشیمااااا خدایی فکر خوبیه فقط یکی پیداشه اجراش کنه!
میگن تو آیفون 8 تنها با نگاه به صفحه نمایش پیامها(نوتیفیکیشنها) را بیصدا کنید... بابای منم ۳۰ ساله این آپشن رو داره، نگامون میکنه مام خفه میشیم!
از نظر نانوا ها اگه نون به مدت یک ساعت داخل فریزر باشه بازم داغ و تازس
میگن زیبا رویان بی وفان
الان من بی وفام آیا؟؟؟!! 😕
شما بی وفایی از من دیدید؟؟؟😕
نه بگید میخوام بدونم خب؟😕
نگا چجوری برا ادم حرف درمیارن..😎😶
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
یه بار به راننده سرویس گفتم مگه قرارداد شما نگفته حتما کولر داشته باشین؟
گفت چرا ولی قرارداد نگفته کولر رو روشن کنیم 😒
حق داره.. دور زدن قانون خیلی راحته😑
من هنوز شبا قبل خواب به این فکر میکنم توی اون پیتزا پنج تومنی ها چی میریزن
تازه با نوشابه و سس پنج تومنا😳😂
ﺳﻮﺧﺘﻦ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺩﺍﻍ ﯾﮏ ﻋﺰﯾﺰ ﻧﯿﺴﺖ ﺳﻮﺧﺘﻦ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﯾﮏ ﺭﻓﯿﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺳﻮﺧﺘﻦ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﯾﮏ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﻧﯿﺴت.... . . . . .
. . ﺳﻮﺧﺘﻦ ﮔﺎﻫﯽ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﺁﺑﯽ ﺷﯿﺮ ﺗﻮﺍﻟﺖ ﺍست ! 😭😭😭 نامردا رنگها رو جابجا بستن سوختم.... 😂😂😂😂😂
سوپ پختن كارى نداره
فريزرو باز ميكنى هرچى توش بود ميريزى تو يه قابلمه ى پر از اب بعد ميرى ميشينى رو مبل، هركى رفت اشپزخونه بهش ميگى
بى زحمت اونو هم بزن😅😁😂
ما ایرانی ها به خوابیدن و خوردن و اینترنت و معتاد میشیم ولی نمیدونم چه رازی در پسش نهفته اس که تا به درس خوندن معتاد میشیم سریع ترک میکنیم
من برنامه داشتم انسان موفقی بشم اما لامصب همش خوابم میاد.
دختر شاه پريون هم که باشي 👸
تو بالاترين مقاطع علمي هم باشي 🎓
دنيا هم رو سرت قسم بخوره...
بازم مادر شوهرت معتقده که پسرش حیف شده
شب امتحان چیست؟ شبی برای فهمیدن قیمت کتاب، جنس کاغذ، ضخامت جلد، اسم ناشر و نویسنده و از همه مهمتر شمردن تعداد صفحات کتاب راستی دعا برای عمه استاد هم هست