پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
تو هر خونه ای یه دیکتاتور هست که وسط هندونه رو میخوره
شما هم وقتی از زیر دوش میرین کنار پاتون رو نگه میدارید زیرش اب هدر نره یا فقط من خیلی صرفه جویی میکنم
حتی اگه کنکور ندادین هم برید تو سایت سنجش الکی سرچ کنید، که شلوغ بشه برای اونایی که شرکت کردن دیر بیاد بالا که از استرس به فنا برن
اصلا یه وضیعتیه ها با زور میخوان به ما عربی و زبان و یاد بدن تو مدرسه حالا خوبه روابطمون هم نه با عربا خوبه نه با خارجی ها
ولی من جای رئیس سازمان سنجش باشم از 10 نفر آخر کنکور هم تقدیر میکنم. خدائی این میزان خنگ بودن خیلی سخته و پشتکار عجیبی میخواد
تنها کسی که بهم التماس کرد که نرم
ناظم مدرسه مون بود میخاستم در برم بهم گفت خاهش میکنم نرو وگرنه بد میبینیا!
هر چی به زمان اعلام نتایج کنکور نزدیک تر میشد نمازهای داداشم با اخلاص تر میشد
میترسم کم کم عروج کنه از پیشمون بره
رتبه کنکورم رو به بابام گفتم بهم میگه افرین من از اولشم میدونستم رکورد قرارداد نیمار رو تو میشکنی @__@
شما چون پول میدید و شهرزاد رو میخرید بنظرتون گریهداره
ولى من با واى فاى همسايه دانلود ميكنم همش میخندم ^-^
مرده به داداشش میگه خدابهت صبربده
برادرش میپرسه مگه چی شده؟
میگه واسه زنم یه لباس خریدم 700هزارتومن
برادره میگه اونوقت چراخدابه من صبربده!
میگه آخه زنم لباس جدیدشو پوشیده رفته خونه شما
دیدید میگن: کوچه تنگــه ... بلــــــه عروس قشنگــه ... بلـــــه آخه نمیدونم تنگی کوچه چه ربطی به قشنگی عروس داره ! والااا
به یارو میگن از اینکه زنتو عزیزم خطاب می کنی چه احساسی داری؟ میگه:احساس گناه! میگن:چرا؟ میگه:آخه اسمش یادم رفته
و خداوند زمین و آسمان را آفرید…
و ساخت بقیه ی چیزا رو به چین واگذار کرد…!!!
آیا میدانید با حذف جمله “خب دیگه چه خبر” از زبان پارسی ارزش سهام مخابرات با کاهش ۸۰ درصدی مواجه میشود ! ـ
آیا میدانستید که انسانها به جز کودکِ درون یک عدد خر درون هم دارند ! که گاهی زمام امور را به دست میگیرد!