پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
رفتم کبابی چلو کبابش شیرین بود!
گفتم آقا چرا شیرینه کبابتون؟
گفت پیاز گرونه موز چرخ کردم!
بع بع ...
یه سوال واسم پیش اومده؟ اون گرگه تو میگ میگ پول داشت بره بمب و نارنجک بخره پول نداشت بره یه مرغ بخره کوفت کنه؟!؟! بیشعور ما رو مسخره فرض کرده بود! الان یهو یادم افتاد.. ?? اعصابم خورد شد
مادر شوهر چیست؟
شريک اجباري سفرهاي پسر و عروس کميته انضباطي پوشش عروس! شاد ترين شخص در دعواها! مسبب 99% دعواها
موفق ترين بازيگر درنقش بيگناه درتمام آشوبها
دانش آموز: «آقا! من هر كاري كردم نتوانستم مطلبي را كه زير ورقهام نوشته بوديد بخوانم.» معلم: «حواست كجاست؟ نوشته بودم «خوش خط بنويس»!
مثبت اندیشی یعنی اینکه اگه یه پرنده روی سرت خرابکاری کرد، بجای اینکه ناراحت بشی خوشحال باشی از این که گاو ها پرواز نمی کنند!
سريع ترين دوربين جهان اختراع شد. اين دوربين مي تونه از خانم ها در لحظه اي که دهانشون بسته است عکس بگيره!
این داستان :
مرد، این موجود بیچاره! وقتی به دنیا میاد، همه حال مامانشو می پرسن! وقتی ازدواج می کنه همه می گن چه عروس خوشگلی! وقتی می میره همه می گن بیچاره زنش!
من تا همین چند سال پیش هرکی ازم بزرگتر بود رو عمو و خاله صدا می کردم اونوقت بچه پنج ساله ی همسایه همچین به ننه ش میگه نازی جون انگار همکلاسیشه
" موز دوست داری؟ بیا این خیار رو بگیر، نصفش هم بده بغل دستیت " (شیوه برخورد کائنات با خواسته ها و آرزوهای من)
توی تبلیغات پریل خانمه میگه: بیاین یه مسابقه برگزار کنیم هرکی ظرف بیشتری بشوره برنده س آقایون هم ناباورانه همه ظرفارو میشورن باز بگین خانما خنگن.... مارموسا...
ملت چه چیزایی از خدا میخوان ما همسن شما بودیم یه هفته التماس خدا رو میکردیم شوت سوباسا به تیرک نخوره :)
الان با حضور جباروف و مجتبی جباری تو خط هافبک استقلال الان این خط یه جبار سینگ کم داره:|
البته شاید تا 1404 اونم بیاد
یه یادی هم بکنیم از عزیزانی که طبق برنامه تابستونشون تا الان باید سه تا نرم افزار، دو تا زبان و بیست و پنج تا کتاب رو تموم میکردن.
یه خبر خوب براتون دارم .
.
با احتساب شروع مدارش از 15 شهریور فقط 11 روز دیگه مرخصی تابستون دارین دلتون بسوزه تموم شد