پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
غضنفر می ره امتحان رانندگی، افسر بهش می گه حرکت کن. غضنفرمی زنه دنده عقب! افسر میپرسه چرا دنده عقب می ری؟ می گه می خوام خیز بگیرم!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
به غضنفر میگن امتحان رانندگی قبول شدی ؟ میگه معلوم نیست ماشینو زدم تو دیوار ، سروان رفته تو کما منتظرم برگرده ببینم چی میشه !
غضنفر زنگ میزنه پیتزا فروشی میگه یه پیتزا می خواستم. فروشنده میگه . به نام … ؟ غضنفر میگه . آخ آخ . ببخشید .به نام خدا , یه پیتزا می خواستم
غضنفر به رفیقش می گه من یه تمساح پیدا کردم چیکارش کنم؟ میگه ببرش باغ وحش. فردا رفقیش می گه بردیش؟ غضنفر می گه : آره ، تازه امشب هم میخوام ببرمش سینما
خسیسه میره هتل، میپرسه قیمت اتاق چنده؟ طرف میگه: اتاق دوتخته ۱۲۰هزار تومان، پارکینگ برای ماشینتون و صبحانه هم مجانیه! مهمون ما باشید! خسیسه میگه: پس ما امشب تو ماشین میخوابیم، صبحانه رو هم بگین برامون بیارن تو پارکینگ
بابای غضنفر مریض میشه غضنفر زنگ میزنه آمبولانس میاد، خانوادگی سوار آمبولانس میشن تو راه دکتره میپرسه مریض کیه؟ غضنفر میگه: حالش خوب نبود ، خونه موند!
یارو داشت بچشو میزد ، بهش میگن چرا میزنیش ؟ میگه فردا کارنامشو میگیره منم فردا نیستم شهرستانم !
گرگه بعد از کلی جستجو آی دی شنگول و منگول رو گیر میاره ، بعد از چت کردن باهاشون قرار میزاره. وقتی می ره سر قرار می بینه چوپان دروغگو اومده!
دختره فرم دانشگاه پر کرده نام:پریسا نام خانوادگی:جلالی فرزند: سوم!!
این چطوری کنکور قبول شده واسم سواله :))
تا حالا دقت کردین وقتی یه نفر شمارو دعوت به دیدن یه فیلمی که قبلا خودش دیده میکنه تو مدت فیلم یه جوری نگاتون میکنه که انگار خودش فیلمو ساخته؟!!!
اگه بچه ها لیوان بشکنن ، ای دست و پا چلفتی، اگه مامانها بشکنن، قضا بلا بود اگه باباها بشکنن، این لیوان اینجا چیکار میکنه
دو گروه هستن که باس تا دَهَن وا می کنن با دمپایی ابریِ خیس کوبید تو دهنشون…! . . . ۱٫ اونایی که وقتی داری فیلم میبینی هر لحظه صحنه بعدی رو تعرف می کنن! ۲٫ اونایی که وقتی دارن فیلم میبینن هر لحظه از اونی که دیده می پُرسن “الـآن چی میشــــــــــــ ـــــه..
دزدگیر چیست؟ دزدگیر عبارت است از وسیله ای برای یافتن صاحب خودرویی که بد جایی پارک کرده وگرنه که دزدها خوب بلدند چطور بی سروصدا کاراشون رو پیش ببرند .
سرعت اینترنت اینقد پایینه که اگه الان شخصاً پیاده برم از رییس گوگل سوال کنم زوودتر به نتیجه میرسم ؛ تا سرچ کنم !
دفتر تلفن غضنفر: اباس اسخر فرآد ممود ناسر هامد رزا سد موسا سد جوات ممد (تویز روقنى) رمض کارد یارانه نقى (خت سابتش) نقى (خت ایرانسلش)