پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
مالاگا کجاست؟
آیا شهر و باشگاهی در اسپانیاست؟
.
نه،این صدای یک آشپز ترک است که دنبال ملاقه میگردد...
سر چهار راه یه وانت از چراغ قرمز رد میشه ،
پلیس تو بلندگو میگه : وانت کجا میری ؟
وانتیه تو بلندگوش میگه : دارم می رم خونه
از حیف نون میپرسن نظرت درمورد اهمیت آب چیه ؟ میگه: اگه آب نباشه، مانمیتونیم شنا کنیم واگه نتونیم شنا کنیم غرق میشیم!!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
دعای حیف نون: خدایا به من مغز بده تا بتوانم سکته مغزی کنم واعضای بدنم را به نیازمندان اهداء کنم!
چرا مردا عینک آفتابی میزنن ؟ . . . ۷% : بخاطر نور خورشید ۲۳% : بخاطر اینکه ظاهر باحالی داشته باشن ۷۰% : نمیخوان بقیه بدوونن دارن به کجا نگاه میکنن
حیف نون میره تهران میبینه همه آستین کوتاه پوشیدند. با خودش میگه: پَ ای ترونیا دماغشون با چه پاک ایکونن!؟
عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!
حیف نون می ره دکتر، می گه آقای دکتر! من فراموشی گرفتهام. دکتر می گه: چند وقته این بیماری رو دارین؟ حیف نون می گه: کدوم بیماری؟
غضنفر می ره حرم امام رضا، نامه می نویسه: “یا امام رضا! به من ماشین بده، خونه بده، پول و ثروت بده، بچه هام رو سر و سامون بده، بعد بمیرم!” از حرم که می ره بیرون، تصادف می کنه می گه: یا امام رضا! داری نامه رو از آخر می خونی!
حیف نون می ره کربلا، قبر مختار رو بغل می کنه می گه: “دمت گرم! عجب فیلمى بازى کردى!”
یه روز کاغذ می خوره تو سر حیف نون. حیف نون جا در جا می میره! کاغذ رو بر می دارن نگاه می کنند، می بینن توش نوشته: “دو تا آجر”! هر هر هر!!!
حیف نون زنگ می زنه به مخابرات می گه: آقا ببخشید سیم تلفن ما خیلی بلنده، اگه می شه لطف کنید از اون طرف یه کم بکشیدش!
سلام، ببخشید بد موقع مزاحم شدم.داری ۲ میلیون تومن به من دستی بدی… . . . میخوام ایرانسلمو شارژ کنم ۵۰۰ تومان جایزه بگیرم خخخخ
غضنفر چند متر دورتر از قبری گریه میکرد ازش پرسیدند چرا نزدیکتر نمیری؟ گفت: مرحوم از فامیلای دورمون بود !!
حیف نون واسه زنش شارژ میخره زنش میگه اینکه شارژ نداره! حیف نون میگه: غلط کردی، پس چرا من زدم داشت؟!!!