پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
یه روز یه اتوبوس با مسافراش میرفته تو راه خراب میشه. هر کس یه نظری در مورد اشکال پیش اومده میده. یه آقای که اتفاقا مهندس کامپیوتر بوده میگه: به نظر من همه پیاده بشیم دوباره سوار بشیم درست میشه.(ریستارت بهترین راه حل مشکلات)
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
مردی با زنی آشنا میشه, به او میگه: خانم اسم شما چیه؟ اسم من پروانه است بهم میگن پری. اسم شما چیه؟ آقا خواست ادای خانم رو در بیاره, گفت: والله اسم من چراغعلی بهم میگن: لوستر
می دونید اگه ۲ تا فیل برن بالای درخت چی می شه؟ خوب معلومه. درخت می شکنه! هنوزم به هوش خودتون اطمینان دارید؟ چند تا از سؤالا رو درست جواب دادید؟
یه روز به غضنفر میگن: سلام میگه: هان میگن: سلام میگه: آهان!
از یک دکتر می پرسن خط وسط قرص برای چیه؟ میگه که اگر قرص با آب پایین نرفت با پیچگوشتی پایین کنند!!!
حیف نون میره چلو کبابی. گارسون میاد میگه: چی میل دارین؟ حیف نون میگه: یه پرس چلو کباب. گارسونه میگه: با کمال میل حیف نون میگه: نه! با سماغ و دوغ!
می دونید اگه یه فیل بره بالای درخت چی می شه؟ یه فیل از فیلای روی زمین کم می شه.
مشکلات کارمندان بخش فنی مایکروسافت : بخش فنی : شما چه نوع کامپیوتری دارید ؟ مشتری : یدونه سفیدشو دارم!!!
یه روز به یه یارو میگن شما در روز چقدر نون می خورین؟ میگه صبح دوتا لواش، ظهر یه تافتون، بعد از ظهر چهارتا سنگک، شب هم سهتا باگت! به یارو میگن پس نون بربری چی؟ میگه پس فکر کردی اینا رو لای چی میذاریم میخوریم؟
چرا ناپلئون همیشه یه کمربند قرمز می بسته؟ برای اینکه شلوارش نیاد پایین!
نویسنده معروفی می گوید زن مثل کراوات است هم زیبایی به مرد می بخشد و هم گلویش را فشار می دهد
رفتم داروخونه میگم پماد ضد خارش میخوام, یارو زیر لب میگه نیگا جوونای این مملکت حال ندارن خودشونو بخارونن!
غضنفر با کایت می کوبه به ساختمون بانک کشاورزی، ۷۳۰ نفر کشته میشن!… البته از خنده!
غضنفر میره واسه تلفن همراه ثبت نام می کنه، بهش میگن: تا سه ماه دیگه بهت تحویل می دیم. غضنفر هم رو کمربندش می نویسه: به زودی دراین مکان یک عدد موبایل افتتاح خواهد شد
یه روز به یه یارو میگن شما در روز چقدر نون می خورین؟ میگه صبح دوتا لواش، ظهر یه تافتون، بعد از ظهر چهارتا سنگک، شب هم سهتا باگت! به یارو میگن پس نون بربری چی؟ میگه پس فکر کردی اینا رو لای چی می ذاریم می خوریم؟