پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
یک دفعه رفتم سوپرمارکت به جای اینکه بگم ماست کم چرب داین،گفتم ماست کم مصرف دارین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علم ریاضی تو خونه ی ما زیاد پیشرفت نکرده،هنوز به ۵۰۰ تومن
میگن:پــــــــــــــــــــــــونصدتومن؟؟!!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
برنامه روزانه 1. از خواب بیدار میشم. 2 . سوار لامبورگینیم میشم. 3 . میرم سر کار 4 . عصر با عشقم میرم بیرون . . منم همین کارا رو میکنم ولی به این ترتیب : 2 3 4 1
جهاني را تصور کن بدون ِ اينترنت ... . .
.
. نه غلط کردم بيخيال! تصورشم سخته :))) وااااالا
ﺣﺎﻻ ﻣﯿﻔﻬﻤﻢ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎﯼ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﺑﯽ ﺣﮑﻤﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ ﺯﻭﻭﻭﻭﻭ : ﺗﻤﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻧﻔﺲ ﮔﯿﺮ ﺍﻻﮐﻠﻨﮓ : ﺩﯾﺪﻥ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺳﺮﺳﺮﻩ : ﺑﻪ ﺳﺨﺘﯽ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺭﺍﺣﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺁﻣﺪﻥ ﮔﻞ ﯾﺎ ﭘﻮﭺ : ﺩﻗﺖ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ! ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺎﺯﯼ : ! ﺗﻮ ﺣﮑﻤﺖ ﺍﯾﻦ ﯾﮑﯽ ﻣﻮﻧﺪﻡ
ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﮐﻪ ﭘﻨﻬﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ..... . . . . . . . . . ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺻﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺷﮑﺮ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎﭘﻨﻬﻮﻧﻪ !!!!... ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﻵﻥ ﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻦ
انا الله و انا الیه المدرسه و الدانشگاه... بازگشت همه بسوی مدرسه و دانشگاه است... بانهایت تاسف و تأثر پایان سه ماه عشق و حال و صفا و خواب لذت بخش صبح و ...... آغاز نه ماه زجر و بدبختی و امتحان و... پیشاپیش بر شما دانش آموزان و دانشجویان عزیز تسلیت!!
تهران به مشهد: 1000 کیلومتر مشهد به تهران: 1000 کیلومتر طبقه اول به طبقه هفتم: 7 طبقه طبقه هفتم به طبقه اول: 7 طبقه پنج شنبه تا شنبه: 2 روز شنبه تا پنج شنبه: 5 روز آخه چرا اینجوریه؟؟
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
جواب از این قانع کننده تر؟؟؟
ﺁﻗﺎﯼ ﻣﺠﺮﯼ : ﭘﺴﺮﻋﻤﻪ، ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﺮﺍﺑﮑﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ؟
ﭘﺴﺮﻋﻤﻪ : ﺷﯿﻄﻮﻥ ﻣﻨﻮ ﮔﻮﻝ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﻣﺠﺮﯼ .
ﺁﻗﺎﯼ ﻣﺠﺮﯼ : ﺍﯾﻦ ﺷﯿﻄﻮﻥ ﭼﺮﺍ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﮔﻮﻝ ﻧﻤﯽ ﺯﻧﻪ؟
ﭘﺴﺮﻋﻤﻪ : ﻭﺍسه ﮐﻢ ﮐﺎﺭﯼ ﺷﯿﻄﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮ ﺑﺎﺷﻢ؟!
میدونید خر چرا کلوچه نمی خوره؟؟؟ . . . . . چون انگشت نداره ک دندوناشو تمیز کنه!! اگه با من کاری ندارید من سریع برم دنبال اختراع وکشفیات بعدی
عجب هوای دو نفره ایی شده امروز اوف جون میده برا موج سواری... البته ما که تا حالا دریا نرفتیم!! موج سواری هم که بلد نیستیم دوس د... هم نداریم هیچی دیگه روز خوبی داشته باشید فقط خاستم بگم هوا خوبه خخخ
یه زمانی آرزو داشتم پادشاه بشم به نوکرم بگم برام تخمه بشکون من بخورم,تا اینکه مزمز با هزار تومان اومد تمام آرزوهامو خراب کرد
کبوتر با کبوتر !!!!!! امـــــــــــــــــا چیپس با ماست خخخخ
نبار باران لعنتی!! موهام فــــــــــــــــــر میشه!!! چیه؟ حتما باید عشقی باشه؟ برید از خدا بترسید ,مـــــــا از اونا نیستیم واقعا کععععع!!!