پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
وقتی یه زن نظر شما رو میپرسه در واقع نمیخواد نظرتون رو بدونه! بلکه فقط میخواد نظر خودش رو با یه صدای مردونه هم بشنونه!
برید خدا رو شکر کنید من هستم این تجربیاتو در اختیارتون میزارماااا
نماز خوندنی ما رو هم دعا کنید
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
یه بار رفتم مغازه می خواستم ماست کم چرب بگیرم ، اشتباهی گفتم : آقا ببخشید ماست کم مصرف دارید ؟
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند: قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)
مرده بازنش دعواش میشه میگه:اگه بخاطریارانه نبودمیکشتمت!خخخخ
یه سوالی هست بدجور ذهن منو مشغول کرده منفی جمله ی “من دارم میرم” چی میشه ؟ من دارم نمیرم ! من ندارم میرم ! نه من دارم میرم !
به مامانم میگم گشنمه میگه : عزیزم نون هس ، تخم مرغ هس ، روغنم هس برو هر چى دوس دارى و دلت میخواد درست کن بخور ! هنوز که هنوزه نتونستم اون قسمت هرچی دوس داری درست کن رو هضم کنم …
اعتراف می کنم بچه که بودم گم شدم، مامانم پیدام کرد بهش گفتم : ” بهت نگفتم دستمو بگیر گم نشی ؟
از يه اسب ميپرسن چرا هر کس تورو ميبينه سوارت ميشه؟ اون اسب جواب نداد. سرشو انداخت پايين و هيچي نگفت. ميدونيد چرا؟؟؟ .
.
. . چون اسبا نميتونن حرف بزنن. نه واقعا انتظار داشتين اسبا حرفم بزنن؟؟؟!!! لابد دانشجو هستی؟!!!!
مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش باری را میبرد از خود بزرگتر . . .
منم اصن حال و حوصله ی لوس بازی و متحول شدنُ نداشتم کشتمش! همینم مونده از مورچه پند بگیرم!!!
مجري: خب...روز اول مدرسه چطور بود؟ پسرعمه: طبق معمول افتضاح! کلاه قرمزي: آقاي مدير دو ساعت تموم مارو سر صف نگه داشت زير آفتاب شصتاد درجه واسمون سخنراني کرد! مجري: خب چي ميگفتن؟ پسرعمه: چرت و پرت! ميگفت درس خوندن شمارو خوشبخت ميکنه! مجري: خب راست ميگن ديگه،فقط با درس خوندن ميتونين پولدار شين کلاه قرمزي: اتفاقاٌ پارسال هم گفته بود پول خوشبختي نمياره! مجري: خب شما وقتي درس بخونين و يه مدرک تحصيلي خوب بگيرين ارزشتون پيش بقيه بيشتر ميشه پسرعمه: آخه دو سال پيش هم گفته بود ارزش آدما به مدرک تحصيليشون نيس! مجري: بالاخره مدرک لازمه کلاه قرمزي: جالبه سه سال پيش هم گفته بود شما نبايد واس مدرک درس بخونين!
یجوری درباره دونه های انار میگن: بانظم وترتیب یکجا نشستن!!! انگار دونه های ذرت شلوارک پوشیدن تو کوچه ولن...خوب اون بیچاره ها هم با نظم و ترتیب یکجا نشستن دیگه... اختلاف طبقاتی تا کجا؟؟ تا چه حد؟ واقعا کــــــــــ
توروخدا یکی این ماه مدرسه رو بفرسته حموم، ما داریم خفه میشیم از بوی گندش!!!!
از محـبت خــارهــا... ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ شــــــــــــــــاخ میشوند !!!!!! اون قدیم بود گل میشدن....آدما عوض شدن....!!!! مــــُــتــــِـِــــاَســـِـِــــفـــــانـــــه !!!
ﻣﺮﺩﻡ ﺷﺐ ﺗﻮ ﺍﯾﻮﻭﻥ ﻭﯾﻼﺷﻮﻭﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻦ ﻋﺸﻘﺸﻮﻭﻥ ﺑﺮﺍﺵ ﮔﯿﺘﺎﺭ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺑﺨﻮﺍﺑﻪ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﻨﻢ ﺷﺒﺎ . . . ﺯﯾﺮ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﯾﻪ ﻭﺍﻧﺘﻪ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻻﻣﺼﺐ ﺭﻭﺷﻨﻢ ﻧﻤﯿﺸﻪ
ﯾﻪ روز ﯾﻪ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺭﻭ ﺑﺴﺨﺘﯽ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﻫﯽ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ... ﺷﻤﺮﺩﻡ 70 ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺖ ﺑﺎﻻ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ...! ﺩﻓﻌﻪ 71 ﺩﯾﮕﻪ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺖ ﻟﻬﺶ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ! ها ؟
قبل ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﺮﻳﺪ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺩﻭﺗﺎ ﺣﺒﻪ ﺳﻴﺮ ﺑﻨﺪﺍﺯﻳﺪ ﺑﺎﻻ... ﺍﺯ ﻋﺬﺍب ﭘﻮﻟﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﭘﺰﺷﻜﻪ ﻣﻴﺪﻳﺪ ﻛﻢ میکنه