پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
تو خونهٔ ما مهم نیست خودت دوست داری کدوم کانالُ ببینی مهم اینه که نذاری بقیه کانال مورد نظرشونُ ببینن .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
آشنامون سگش گم شده، واسش یه میلیون مژدگونی گذاشته اون وقت من به بابام میگم اگه من بچه بودم گم میشدم چی کار میکردی ؟! برگشته میگه: خونمونو عوض میکردم که دیگه پیدا نشی
اونقدري كه من بالش زير سرمو تا صبح ميچرخونم اگه به جاش توربين بود ميتونستم برق كل شهرو رو بدم!°_° والا!
یا صاحب الزمان علیه السلام
این مغز آدمی هم عجیب جانوری است عاقا ! . . . یادش میمونه که یه چی یادش رفته! اما یادش نمیمونه که چی یادش رفته !
سوار تاکسی شده بودم راننده داشت ازتجربیاتش میگفت منم انگشتم رومیزدم روداشبورد برگشت گفت:چیکار میکنی؟ گفتم : . . . . . . . دارم لایک میکنم دیگه هیچی نگفت...
سرعت اینترنت اینقد پایینه که اگه الان شخصاً پیاده برم از رییس گوگل سوال کنم زودتر به نتیجه میرسم تا سرچ کنم !
یعنی اگه طرح لامبورگینی هم به ایران بدن یه طرح لامبورگینی وانت ازش در میاره!
ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺭﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﺮﻭﺍﺯ . . . ﺍﺯ ﻃﺒﻘﻪ ۱۲ ﺍﻡ ﭘﺮﺗﺶ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﻮ ﻫﻮﺍ . . . ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺧﻮﺭﺩﻭ ﺧﺎﮐﺸﯿﺮ ﺷﺪ ! ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺍﯾﻪ ! ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ که . . . .
یه بار تو انگلستان همه قرص ضد انگل میخورن میشن پاکستان
پسرا همشون خوشگل و خوش استایل و جذابن البته از دور خیلی دووووور حدودا ۱۵ تا ۲۰ کیلومتر !
انواع گاز اشک آور برای سرکوب تظاهرات میوه ها موجود است ! (امضا : پیاز)
دوستت دارم ای میکروب آبله مرغان ! (امضا : میکروب خروسک) .
من بیشتر از سازمان تفکیک زباله قدر زباله ها را می دانم ! (امضا : گربه محله)
در بیمارستان ها تنها ما هوایتان را خواهیم داشت ! (امضا : یک کپسول اکسیژن)
|”"”"”"”"”"|_:!”"-.,
“@@”"”"”" “”@”"
ده تن آجر فدای زیر بنای وجودت