پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
تنبل های عزیز دقت کنین : “بعدا” بهترین زمان برای شروع هر کاریه !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
دارم میمیرم از تشنگی! ولی حوصله ندارم تا آشپزخونه برم! به نظرتون آبِ توی اتو بهداشتی تره یا آکواریوم ؟!
پسر که نباشی
.
دختری ! به همین برکت قسم
اینهمه زبان بلدم (مادری، غیر مادری، اشاره، فیزیکی، روحی، توهمی، ارواح، اشیا و …) اما هنوز نتونستم به بعضیا بفهمونم : به تو ربطی نداره
“ریسک” یعنی اینکه : با سطل ماست توی دستت بری توی مترو … کردم که میگم
درسته ما دوران مشروطه نبودیم، اما حالا خودمان رقمش زدیم! - جمعی از دانشجویان بعد از مشروطیت نیم سال 92
من هر وقت پیام تبلیغاتی واسم میاد ، نخونده حذفش میکنم این اواخر اپراتور بهم پیام داده : بذار حرفمو بزنم اگه غیر منطقی بود بعد پاکش کن !
الان چند روزی میشه داداشم از خونه قهر کرده رفته اما هنوز هیچ آهنگی ازش بیرون نیومده ! مسئولین …؟؟!
اینایی که میخوان خودشونو از ارتفاع پرت کنن پایین و خودکشی کنن چرا با احتیاط میرن لبهی پرتگاه؟؟؟ خب تو که قراره خود کشی کنه دیگه این لوس بازیا چیه از خودت در میاری؟!!
اون چه حشره ایه که “سبزه و سنگ” میخوره ؟ حشرۀ سبزِ سنگ خوار !
من بزرگترین مشکل کودکیم این بود که نکنه یه وقت یادم بره نفس بکشم خفه شم بمیرم !
بهترین راه حفظ امنیت دستشوییهایی که قفل نداره ، اینه که : شیلنگو بگیری دستت هرکی اومد تو خیسش کنی !
یه بار رفته بودیم مهمونی یکی دوساعت که نشستیم یه دفعه دختر کوچیکه ی صاحب خونه گفت :دایی! شما کی میرین؟ داییشم گفت چی کار داری؟ دختره : ما کیک داریم میخوایم وقتی شما رفتین بخوریم پی نوشت : بعد آن واقعه هنوز از سلامت آن دختر کوچک اطلاعی نیست
80+ . . . واسه این سن فقط ایزی لایف داریم میخوای ؟
جملهی “این کارا دیگه از ما گذشته” یعنی : یه کم دیگه اصرار کنی میگم “باشه” !