پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ﻣﻠﺖ ﺍﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﻦ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻏﺬﺍﺑﯿﺎﺭﻥ
.
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻢ
ﮐﻪﻏﺬﺍﻣﻮ ﻧﺨﻮﺭید بقران الان میرسم !!!!!
ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺎﻧﮏ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻣﻨﺪﻩ ﻣﻴﮕﻢ
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﺷﻤﺎ ﺻﻨﺪﻭﻗﺪﺍﺭ ﻫﺴﺘﻴﻦ؟
ﮔﻔت نه ؛ﻫﺎﭺ ﺑﮑﻢ
ﺍﺻﻦ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ.
مهندسین نرم افزار صبور باشین ، اینم میگذره فقط چند تا فرم ثبت نام یارانه فامیلا رو ثبت کنین بعدا ازتون در پروژه های بزرگتر استفاده میشه !
پسره آلومینیوم بزنی دوره دماغش ، ۱۵تا کانال دیجیتال رو بدون پارازیت میگیره بعد نوشته : به ارواح جدم نیستی در حدم
ﺍﮔﺮ ﻣﺨﻔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻮ ﻓﺮ ﺍﺟﺎﻕ ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ … ﺁﺭﻩ ، می شه ﮔﻔﺖ ﺭﻓﯿﻖ ﺑﯽ ﮐﻠﮏ ﻣﺎﺩر !
خوبى امید کم داشتن اینه که حمل و نقلش راحته مثلاً من الان همه ى امیدمُ گذاشتم تو جیب عقب شلوارم
شاید یه روزى بفهمم تو عکساى دسته جمعى دارن به چى میخندن ولى هیچوقت نمیتونم بفهمم تو عکساى تکى واسه کى جدى میشن !
من وقتایى که الویه میخورم معده م هیچ پیامى مبنى بر سیرى به مغزم نمیفرسته شایدم میفرسته ولى مغزم ازم یه چیزایى رو پنهون میکنه
شما برو در هرخونه ای که میخوای بزن پرسیدن کیه بگو منم اگه دوباره پرسیدن بگو منم بابا منم ، حتماً باز میکنن
مورد داشتیم یارو تو کانون گرم خانواده ذوب شده !
بارونو دوس دارم هنوز چون هم هوا رو با طراوت میکنه هم آلودگی هوا رو کاهش میده و منابع آبی هم بیشتر میشه ! چیه ؟ نکنه انتظار داشتی عاشقانه ش کنم !؟