پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
جاسم کارت پایان خدمتش گم میشه بهش میگن باید المثنی بگیری!جاسم وسایلاش رو جمع میکنه که یه بار دیگه بره سربازی!!!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
جاسم یه مدتی همش تو فکر بوده!!یکی ازش میپرسه جاسم جان طوری شده جاسم میگه نه ولی من تو این موندم که رو این لباسشویی ها نوشته 7 کیلوگرم ولی وقتی بلندش میکنی خیلی سنگینه نمیدونم کدوم بیسوادی مسئول نوشتن اینا بوده!!!
جاسم میره بازدید تخت جمشید تو شیراز همین که چشماش میفته به ستون های بلند تخت جمشید میگه : قربون دستای جدم برم که خودش تک و تنها اینها رو سر پا کرد!!الحق که خونهای من تو رگت بوده!!!دیگه به هیچ عنوان خون نمیدم!!!یک سی سی 500 هزار تومان!!!
نه که ما مغز نباشیم ها ، نه ، ما فقط خسته تر از اونیم که فرار کنیم باز اگه قل خوردن مغزها بود ما هم یه مشارکتی میکردیم
یارو مغازه ساندویچی باز کرده با دوتا کارگر بعد کارت ویزیت چاپ کرده : ” ساندویچ فلان با مدیریت اصغر...” مدیرعامل اپل این قدر احساس مدیریت نداره !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
به بعضیا باید گفت : عزیزم نصف آفریقا رو من سیاه کردم ، زغالتو بنداز اونور !
فقط یه ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﻪ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺳﻴﺮ ﻏﻴﺒﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻭ برای عالم و آدم ﺣﺮﻑ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ و آﺧﺮﺷﻢ ﻣﻴﮕﻪ : ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﻪ!ما به کسی کاری نداریم! هر کی ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺵ زندگی میکنه !
از نشونه های یه عطسۀ دلچسب اینه که: پشتش دو سه تا “زهرمار” از قسمت های مختلف خونه بشنوی ..!
دقت کردین !؟ هرچی کنترلِ تلویزیون از دسترس دورتره برنامۀ در حالِ پخش عذاب آورتره !
رایج ترین دلیل پسرا براى جمع نکردن رختخوابشون : . . . شب دوباره باید بیام بخوابم دیگه
امروز رفتم بازار لپ تاب بگیرم . . هیچی دیگه پولم نرسید تی تاب گرفتم
ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ ﺷﯿﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﺎﯼ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﺮﻡ که ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺑﺸﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰۀ ﭼﺎﯼ ﻣﺤﺴﻨﻪ ! ﮐﻤﺮﻡ ﺷﮑﺴﺖ !
تنــها دعوتــی که تــوی زندگیــم شــدم از طــرف اسپانســر برنامــه ها بــرا دیــدن ادامــه برنامــه بــود و دیگــر هیــــــــچ !
توی خونۀ مامان بزرگا سیر شدن معنایی نداره! انقد باید بخوری تا موقعِ رفتن برسه