پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
بهترین مدرک دروغ بودن قصه ها چیه؟ شاهزاده افسانه ای همیشه خوش تیپ و باهوش و پولدار و مجرده
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ﺗﺎﻛﻴﺪی ﻛﻪ ﭘﺴﺮﺍ ﻣﻮﻗﻊ ﻋﻜﺲ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﻭﺷﻮﻥ ﺩﺍﺭﻥ ﻫﻴﺘﻠﺮ ﺭﻭ سبیلش ﻧﺪﺍﺷﺖ !
هروقت آقایون تفاوت رنگهای زرشکی و جگری و دونه اناری و لاکی رو با هم یادگرفتن و به همشون نگفتن قرمز ! خانوما هم پارک دوبلو بهتر انجام میدن !
اکثر آقایون با گفتن جمله : والا هرچی زشت تر باشی شانست بیشتره ! خودشون رو در دسته بد شانس ها جا میدن تا از زشتی تبرئه بشن !
به یارو میگن در و ببند هوای بیرون سرده! میگه: مثلا اگه من در و ببندم هوای بیرون گرم میشه؟!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
یه قورباغه ازیه گربه می پرسه:قورقورقوربونت بشم، کلاس چندمی؟ گربهه می گه پیش پیش... دانشگاهیم! همون قورباغه با یه زنبور ازدواج میکنه! قورباغه میگه قوقوقوقوقوقوربونت برم زنبور میگه وظ وظ وظ وظ وظ وظ وظیفته!
یکی جبهه بوده از هر طرف خمپاره می یومده .یکی داد می زنه می گه : سنکر بگیرید .یارو از اون ور می گه : واسه من بربری بگیرید!
به غضنفر میگن تا حالا لو رفتی ؟ میگه نه ، ردیف کن آخره هفته بریم !!!
غضنفر میره جوراب فروشی میگه آقا جوراب میخوام
فروشنده میگه:مردونه ؟یارو دست میده میگه: مردونه
تنبله میفته توی جوب، میگه: هرکی منو ورداشت مال خودش!!!
رئيس تيمارستان به يكي از مراقب ها مي گويد: «من در اين جا از همه راضي هستم، فقط ديوانه اي هست كه اصرار دارد من برج ايفل را از او بخرم.» مراقب مي گويد: «خب، چرا نمي خريد؟» رئيس تيمارستان مي گويد: «آخر پول ندارم. اگر داشتم، حتما مي خريدم.»