پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
یه ضربه آزاد فوق العاده برنامه ریزی شده :))
کشاورزی فقیر شتر پیری داشت که یک روز اتفاقی به درون یک چاه بدون آب افتاد . . . . حالشو ندارم بقیشو تعریف کنم . . . پند اخلاقى : سیگار نكشید :/
اینایی که این روزا همش میگن واس ماس یعنی کلش ماس ماس ،همونایین که پارسال میگفتن آخ آخ آخ حساس نشو حساس نشو 2 سال پیش میگفتن رفتم تو آمپاس 8 سال پیش میگفتن هااا ای که وگفتی یعنیی چهههه؟ و یه گونه نادرم داریم که 14 سال پیش میگفتن نهههه غلاااااام
تصمیم کبرا . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . کبرا ازدواج کرده دیگه شوهرش واسش تصمیم میگیره تو هم دیگه بی خیال کبرا شو شوهر داره میفهمییییی شوهر میفهمی :|
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
بهشت زیر پای مادران است و لایک هم که زیر پست دختران است به سلامتی همه پسرا که کلا نقش هویج رو دارن!
شما آقایونی که ادعای پارک دوبل دارید فسنجون هم بلدین بپزین !؟
وقتی یه زن نظر شما رو میپرسه در واقع نمیخواد نظرتون رو بدونه! بلکه فقط میخواد نظر خودش رو با یه صدای مردونه هم بشنونه!
حالت پسرا بعد از امتحان : ۲۰ درصد ناراحتن که امتحانو بد دادن ۸۰ درصد خوشحالن که امتحان تموم شد
غول چراغ جادو: چه آرزویی داری؟ پسر: ضریب هوشى منو 10 برابر کن! غول چراغ جادو: انجام شد سرورم! پسر: پس چرا تغییری احساس نمی کنم؟ غول: چون 0 ضربدر 10 میشه همون صفر!