پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
من در حین کنکور ریاضی : جوابی که من بدست آوردم ۲۳ هستش گزینه ها : ۱۷ , ۱۹ , ۲۶ , ۳۶ من گزینه ۲۶ رو انتخاب میکنم چون به جواب من نزدیک تره
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ﺍﺯ ﮔﺮﻭﻩ 5 + 1 ﺑﻪ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻥ ﮔﻔﺘﻦ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﻬﺖ ﺧﺒﺮ ﻣﯿﺪﯾﻢ ! ﺑﺬﺍﺭ ﺑﻘﯿﻪ ﻫﻢ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺑﺒﯿﻨﻦ!
میگن رفیقای فیثاغورث هر وقت میدیدنش میپرسیدن : راستی اون قضیه چی شد ؟
من با خوندن اینا دو تا 5 دقیقه قشنگ خندیدم
یادم آید روز دیرین ، خوب وشیرین اول ترم ، وقت بسیار درس اندک . . . اما اینک روز آخر ، روز تلخ امتحانات ، آخر ترم ، وقت اندک درس بسیار ، درس بسیار ، درس بسیار !
“ اگه اولش به فکر آخرش نباشی ، آخرش به فکر اولش میفتی” بین این جمله ، دانشجو و آخر ترم یه قضیه ظریفی هست که اثبات آن بر عهده دانشجویان عزیز می باشد !
دوست تحصیل کرده ی من ! شمایی که فردا میخواین دکتر مهندس این مملکت بشی ! واقعا نمیدونی تو کلاس باید موبایلت رو خاموش کنی ؟ نمی بینی خوابیم سر کلاس ؟
به سلامتی دانشجویی که آخر ترم جزوه هیچ احدی رو کپی نگرفت و مثل یه مرد افتاد . . . البته اجرای این کار توسط دانشجویان دختر اصلا توصیه نمیشه !
یه سری از دانشجوها هم هستن که دانش رو میجویند ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنن ، احتمالا دانش اونارو گم میکنه . . .
یه قانون نانوشته ای بین دانشجوها هست با این مضمون : در طول هفته هرچی بیشتر تعطیل باشی کمتر درس میخونی . . .
تو این شبهایی که هرکس یه مشکلی داره یه خواهش ازتون دارم چشماتونو ببندید یه چیزی میخوام بگم . . . چشمهای اون وسطیه بازه…نمیگم
اینقد از اینایی که میگن ” شما هر وقت امر بفرمابین، ما پا در رکاب شماییم” بدم میاد که نگو ! اینا رسما ما رو اسب فرض کردن که میخوان پاشونو بکنن تو رکابمون !
نعمت چیست ؟ به حضور من در کنار شماها نعمت گفته میشود ! و من الله التوفیق