پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
یادمه یکی از پر استرس ترین لحظات دوران ابتدایی وقتی بود که دیکته تموم میشد و مبصر دفترارو جم میکرد میذاشت رو میز معلم ؛ مام هی حواسمون به دفترمون بود ببینیم کی نوبت صحیح کردن دیکته ما میشه ، نوبتمون که میشد همش چشممون به خودکار معلم بود ببینیم غلط داریم یا نه … قلبمونم تند تند میزد !!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
یادش بخیر ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩ و ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺟﺰ ﻣﻦ ، ﺭﻓﺘﻢ ﭘﯿﺶ ﻣﺪﯾﺮ ﮔﻔﺘﻢ آﻗﺎ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟؟!!! ﯾﻨﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﯽ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﻨﮕُﻼﺯیسازیوم ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ !
بچه مدرسه ای ها توجه شونو بدن به من یه لحظه .. دقت کنید عزیزان از الان تـــــــــا اول مهر .... روز مونده !! عرض دیگه ای ندارم راحت باشید خخخخ
صبح دیرم شده بود همسرم با مهربانی بهم گفت اگر میتونی 100،000 تومن بده برای کمک به مدرسه دخترمون منم تحت تاثیر قرارگرفتم دادم و خوشحال از یک کار فرهنگی ،بعد ازظهر ش دخترم پرید بغلم و گفت بابت 50،000 تومنی که به مدرسه کمک کردی ممنونم بعد از نیم ساعت پیامک از طرف مدرسه اومد این به عنوان رسید مبلغ 20،000 کمک به مدرسه میباشد …!! خانواده نیستن که راهزنن لامصبا
یارو حیف نون رو تو خیابون میبینه که یه کیسه رو دوشش میبره ، میپرسه : چی تو کیسه ات داری ؟ حیف نون : مرغه ، میبرم خونه ! اگه بگم چند تا مرغ تو کیسه داری یکیشونو بهم میدی ؟ حیف نون : تو بگو ، اصلا جفتشونو میدم بهت ! خوب اممممممممم ، پنج تا ؟
با کی بودی ؟؟؟؟؟” چیست؟ جمله ای که برای ترساندن شخص مقابل در دعواها گفته میشود که در نهایت با جمله ی “اصلا با تو بودم” پاسخ داده میشود و هیچ ارزش دیگری ندارد
هیتلر هم سن و سال من بود ، فرمانده ی ارتش بود اونوقت من با خودم میگم کاش بند نافم رو قطع نمیکردن حال ندارم غذا بخورم
یه بار چینیه میشینه جلوى آینه هرچى شکلت درمیاره تصویرش تو آینه تکون نمیخوره بعد متوجه میشه آینه نیست، داداششه که روبروش نشسته
یارو قیافشو از نمای دور ببینی یاد ارواح خبیثه میفتی ! بعد نوشته : نمیدانم کدامین مانع مرا از تو دور کرده ؟ آخه لامصب تو خود مانعی اعتماد به نفس تو رو اگه کفتار داشت الان طاووس بود !
اداره آب و فاضلاب : در روزهای گرم تابستان بهتر است به جای استفاده از کولرهای آبی ، از کولرهای گازی استفاده کنید اداره برق : در روزهای گرم تابستان بهتر است به جای استفاده از کولرهای گازی ، از کولرهای آبی استفاده کنید
اینایی که تو شروع صحبتاشون میگن فضولی نباشه ها… اینا آدمای ترسناکین چون به کمتر از شماره شناسنامه مامان باباتون راضی نمیشن
یه ضرب المثلی هست که میگه : در خانهتون رونق اگر نیست وایفای باشه حداقل
اینقدر گرمه که با چشم بسته نمیشه باد کولر و سشوار رو از هم تشخیص داد
یه قانونی هم هست که میگه : فقط تنها در صورتی بوی ادکلن ماندگاره که بوش بد باشه !
یه سوال که ذهنم رو خیلی مشغول کرده اینه که :
چرا خانوما رشته مامائی دارن
ولی آقایون رشته بابائی ندارن