پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
دیری ست که ما منتظر روی تو هستیم ما بند نجابت به تن اسم تو بستیم دیری ست که دلداده ما خانه نشین است جای قدمش، بوسه به صد چاک زمین است
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
یاسمن چهره بیاراست بیا شور در گلکده برپاست بیا ای دوای همه علت ها دیده از عشق تو بیناست بیا
تو میآیی و دست های مرا پر از عطر یاس و سحر میکنی تو میآیی و لحظه های مرا از احساس گل تازه تر میکنی
ای افسر چرخ، خاک راهت وی عرش، غبار بارگاهت ای خاتم اوصیا کز اوّل شد خاتم انبیا گواهت
ای کاش که انتظار معنا میشد بی تابی جویبار معنا میشد وقتی که سحر شکوفه صبح دمید با آمدنت بهار معنا میشد
بگذار بگویمت دلم غم دارد یک عالمه اشک و آه و ماتم دارد عجل به ظهور، عصر آدینهها ای یوسف فاطمه تو را کم دارد
آن فرقه که تیشه به نخل فدک زدند بر قلب پاک ختم رسولان نمک زدند مهدی بیا ز قاتل مادر سؤال کن زهرا چه کرده بود که او را کتک زدند
مردان که به هنگام خطر گرد آیند سرباز صفت به یک خبر گرد آیند مظلوم تویی که سال ها منتظری تا سیصد و سیزده نفر گرد آیند
زمین دلتنگ و مهدی بی قرار است فلک شیدا پریشان روزگار است دلا آدینه شد دلبر نیامد غروب انتظارم سر نیامد
خیمه نشین فاطمه دلم برات پر میزنه اسم قشنگت آقاجون هر تپش قلب منه دلم برای دیدنش میگیره از من بهونه ندبه میخونم دوباره با اشکای دونه دونه
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا ز پشت پرده غیبت به ما نظر دارد
به یاد او همه غم ها ز سینه دور شود دلم به رغم سیاهیش غرق نور شود همیشه منتظرش بودم ای خدا مپسند که بعد مردن ما جمعه ظهور شود
این روزها که حرف از مختار میشود بدجور دلم طلب دیدار میشود ای منتقم بیا که به عالم نشان دهیم شیعه عزیزست و جز او خوار میشود
کی شود در ندبه های جمعه پیدایت کنم گوشهای تنها نشینم تا تماشایت کنم می نویسم روی هر گل نام زیبای تو را تا که شاید این شب جمعه ملاقاتت کنم
مردم دیده به هر سو نگرانند هنوز چشم در راه تو صاحب نظرانند هنوز لاله ها شعله کش از سینه داغند به دشت در غمت همدم آتش جگرانند هنوز