پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
تا وعده قیامت تو صبر میکنیم بر داغ بی نهایت تو صبر میکنیم ای از تبار آینه و آفتاب و عشق تا مژده زیارت تو صبر میکنیم
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
آخرین جمعه سال است کجایی آقا آسمان غرق خیال است کجایی آقا یک نفر عاشق اگر بود زمین میفهمید عاشقی بی تو محال است کجایی آقا
اسیر ماندهایم در بهانه های پاپتی و میله های آهنین و عشق های ساعتی حوالی نگاهمان دوباره صف کشیده است صدای تیک تاک غم شماره های صنعتی
باز هم جمعه شد و چشم به ره مانده شدم باز از دوری تو خسته و درمانده شدم باز هم جمعه شد و از تو خبر نشنیدم باز از بی خبری های دلم نالیدم
گرفته بوی تو را خلوت خزانی من کجایی ای گل شب بوی بی نشانی من چنان که عطر تنت در رواق ها جاری است چگونه گل نکند بغض جمکرانی من
به امید روزی که متن تمام پیامک ها یک جمله باشد و آن : مهدی(عج)آمد ..............
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
خون شد دل من از این جدایی ای دوست تا چند بنالم که کجایی ای دوست هر شب به امید سر نهم بر بالین شاید تو به خواب من بیایی ای دوست
منی که مایه ننگم به حد رسوایی چگونه از تو بخواهم به دیدنم آیی چو خویش یار تو دیدیم چه نیک فهمیدیم عزیز فاطمه مهدی چقدر تنهایی
خدا کند که مرا با خدا کنی آقا ز قید و بند معاصی رها کنی آقا دعای ما به در بسته میخورد ای کاش خودت برای ظهورت دعا کنی آقا
آهوی رمیدهای که برمیگردی پیغام سپیدهای که برمیگردی گفتیم شبی سیاه از غم داریم انگار شنیدهای که برمیگردی
ما منتظر توایم و تو منتظری از سختی انتظارت خود باخبری یک جمعه دیگر سپری گشت و نگشت هجران تو ای صاحب جمعه سپری
بهار عشق شکوفا نمی شود بی تو بیا که غنچه دل وانمی شود بی تو بر آی از افق ای آفتاب صبح امید که شب رسیده و فردا نمی شود بی تو
اگر چه روز من و روزگار میگذرد دلم خوش است که با یاد یار میگذرد چقدر خاطره انگیز و شاد و رویایی ست قطار عمر که در انتظار می گذرد
یک عمر به انتظار ماندیم همه غمدیده و بی قرار ماندیم همه باز آ که شکست دل ز یاد غم تو بی روی تو بی بهار ماندیم همه
در حسرت تو دربدری شد نصیب خضر ورنه به سیر کوه و بیابان چه میکند دست نیاز به سوی تو دارد و گرنه نوح با زورق شکسته به طوفان چه میکند