پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
شخصی سوار تاکسی میشه جو میگیرتش کرایه راننده رو هم حساب میکنه!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
زنی به شوهرش میگه این یه دست قاشق و چنگالی که عمهات به ما داده مطمئنم که نقره نیست. مرد میگه آخه مگه تو نقره رو میشناسی؟ زن میگه نه ولی عمهات رو خوب میشناسم!
شخصی پلیس مخفی میشه تا سه سال گم میشه نمیتونن پیداش کنن!
زنی به شوهرش میگه تو امسال برای من پالتو نخریدی، نکنه انتظار داری تا آخر عمرم این پالتوی پوستروباه رو تنم کنم؟ مرد میگه چه اشکالی داره خود روباه هم تا آخر عمرش این پوستو به تنش داشت!
شخصی رو به همراه یه آدم خالیبند میخواستن اعدام کنن. یارو داشت میلرزید، آدم خالیبند یه نگاهی بهش کرد و با خونسردی گفت مگه بار اولته؟!
شخصی باباش آتیش گرفته بود، جو میگیرتش از روی باباش میپره!
راننده تاکسی به مسافری که چشم بادامی بود میگه شما ژاپنی هستین؟ یارو میگه نه. بار دوم و سوم و... هم ازش میپرسه آخرش یارو از کوره درمیره میگه آره بابا ژاپنیام. راننده میگه به قیافهات نمیاد!
از یه مرغ میپرسن میتونی تو یه روز 6 تا تخم بذاری؟ میگه این خالیبندیا کار تلاونگه!
از شخصی میپرسن کدوم برنامه رو دوست داری؟ میگه پیام بازرگانی میپرسن چرا؟ میگه آخه وسطش سریال پخش میکنن!
مسافری در اتوبوس خط واحد به مرد چاقی که بغلش وایستاده بود میگه آقا ممکنه هل ندین؟ مرد چاق میگه هل نمیدم دارم نفس میکشم!
شخصی سوار هواپیما بوده مهماندار میگه کمربندارو ببندین، یارو میگه شلوار من کش داره بازم ببندم؟!
شخصی داشته تو حموم دنبال خودکار میگشته بهش میگن خودکارو میخوایی چیکار؟ میگه میخوام هرجامو شستم علامت بزنم!
مردی که قرض زیادی داشت رفت یه ماشین مدل بالا خرید ازش پرسیدن تو با این وضعی که داری چرا ماشین مدل بالا خریدی؟ گفت این جوری سریعتر میتونم از دست طلبکارا فرار کنم!
رئیسی در یک نمایشگاه جلوی یه تابلو واایستاد و گفت این موجود نتراشیده و نخراشیده را چه کسی نقاشی کرده؟ مسئول نمایشگاه گفت قربان این نقاشی نیست آینه است!
شخصی میره کنکور بده یه کم فکر میکنه مغزش رگبهرگ میشه!