پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
از شخصی میپرسن خربزه دوست داری یا هندوانه؟ میگه هردوانه!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
شخصی میخواسته بخوابه از صدای جیرجیرک خوابش نمیبره پامیشه جیرجیرکو میگیره روغنکاریش میکنه!
شخصی مربی فوتبال میشه شماره 10 رو درمیاره بیرون دو تا شماره 5 میفرسته زمین!
مردی به زنش میگه تو چرا رفتی دوباره سه دست لباس تازه خریدی آخه نمیگی من پولشو از کجا بیارم؟ زنش میگه عزیزم میدونی من اصلاً آدم فضولی نیستم!
شخصی میره امتحان رانندگی بده افسر راهنمایی میگه حرکت کن یارو دنده عقب میره. افسر میپرسه چرا دنده عقب میری؟ یارو میگه میخوام خیز بردارم برم جلو!
به شخصي ميگن سه تا مار نام ببر ميگه مار كبرا، مار زنگي، مارمولك!
شخصی زنگ میزنه مخابرات و میگه آقا ببخشین سیم تلفن ما خیلی بلنده لطف کنید از اون طرف یهکم سیمو بکشین!
معلمی از یه دانشآموز میپرسه کدوم حیوون به انسان علاقه بیشتری داره؟ شاگرد میگه گرگ گرسنه!
دختری به نامزدش میگه اگه میخوای زنت بشم باید خرجم کنیها! یارو از فرداش یه طویله درست میکنه شروع میکنه به خر جمع کردن!
از شخصی میپرسن قشنگترین رنگ دنیا چیه؟ میگه کمرنگ!
یه مورچه عاشق یه فیل میشه میافته دنبالش یه هو میافته داخل ردپای فیل و میگه افتادم تو دام عاشقی نفهمیدم، نفهمیدم!
شاگرد نونوایی بربری میره خواستگاری، پدر دختره ازش میپرسه کارت چیه؟ میگه نون بربری تایپ میکنم!
مردي ميره زنشو طلاق بده قاضي مي پرسه براي چي مي خواي طلاق بدي ؟ يارو ميگه زنم از روز اول ازدواجمون همش چيز ميز به طرف من پرتاب مي كرد . قاضي ميگه حالا چرا پس از ده سال اوزندگي اومدي ؟ يارو ميگه آخه تازگي ها نشونه گيري هاش خوب شده !
مردي داشته تلويزيون نگاه مي كرده بچه اش مياد ميگه بابا قله اورست كجاست ؟ يارو همين جوري كه داشت تلويزيون نگاه مي كرد گفت نمي دونم كجاست برو از مامانت بپرس هزار دفعه بهش گفتم هر چي رو ور ميداري سرجاش بزار !
شخصي از خوشحالي بال در مياره پرواز مي كنه با ضدهوايي مي زننش !