پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
دکتری توی تیمارستان از یه دیوانه میپرسه اسمت چیه؟ میگه من پسر ناپلئون هستم! دیوانه دومی فوری داد میزنه دروغ میگه آقای دکتر اون پسر من نیست!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
مردی به زنش میگه خودمو بیمه عمر کردم و اگه بلایی سرم بیاد آینده تو کاملاً تأمینه اصلاً نگران نباش. زنش میگه عزیزم نگرانی من از اینه که نکنه بلایی سرت نیاد!
قاضی از یه دزد میپرسه آیا تو همه این سرقتها رو تنهایی انجام میدادی؟ دزد میگه آخه تو این دور و زمونه میشه به کسی اعتماد کرد؟
مردی به زنش میگه عزیزم دوتا از دگمههای پیراهنم افتاده. زنش میگه خب میتونی کتت رو روی پیراهنت بپوشی. یارو میگه آخه دو تا از دگمههای کتم هم افتاده. زن میگه اوا خاک عالم مگه میخوایی بدون پالتو از خونه بری بیرون؟!
از شخصی میپرسن چرا شب میخوایی بخوابی لیوان خالی میذاری بالای سرت؟ میگه آخه یهو دیدی وسط شب بیدار شدم ولی دلم نخواست آب بخورم!
پسربچهای از باباش میپرسه من کی اونقدر بزرگ میشم که هرکاری دلم خواست بکنم؟ باباش میگه پسرم تا حالا کسی اینقدر بزرگ نشده!
شخصی یه اسکناس دوهزار تومنی پیدا میکنه میگیره پارهش میکنه و میگه ما از این شانسا نداریم!
زن و شوهری داشتن با هم دعوا میکردن زنه میگه من احمق بودم که با تو ازدواج کردم. مرد هم میگه آره منم عاشقت بودم اینو نفهمیدم!
شخصی داشته بادمجون پوست میکنده میگه خدا کنه از توش موز دربیاد!
شخصی داشته ماهیگیری میکرده یکی ازش میپرسه تا حالا چند تا ماهی گرفتی؟ یارو میگه اگه اینو بگیرم با اون 19 تایی که بعداً میخوام بگیرم میشه 20 تا!
از شخص کچلی میپرسن چرا مو نداری؟ میگه سرم به مو حساسیت داره!
پدری داشته پسرشو نصیحت میکرده که باید زن بگیری. پسر برمیگرده میگه آخه واسه چی باید زن بگیرم؟ پدر میگه خب وقتی شب خسته از سرکار اومدی لازمه یکی تو خونه باشه گند بزنه تو اعصابت!
از شخصی میپرسن چرا قرصاتو سر موقع نمیخوری؟ میگه میخوام میکروبا رو غافلگیر کنم!
یه پیرزن داشته خودشو تو آینه نگاه میکرده میگه: آه، آینه هم آینههای قدیم!
زنی تو جمع همسایهها داشت صحبت میکرد و میگفت: با اینکه من ازدواج کردم ولی دیروز یه نفر منو تو فروشگاه دوشیزه خانم صدا کرد. یکی از زنا برمیگرده میگه خب بابا حق داشته دیگه، اون یارو فکر کرده آخه کی ممکنه تو رو گرفته باشه!