پاسخ به:اتاق چت راسخون
حاج آقا دلم براتون تنگ شده باید بیایم دفتر راسخون عیادتتون
در خدمت شما هستیم تشریف بیارید.
ان شالله سر فرصت تو اون هفته یا آخر این هفته با هماهنگ قبلی خدمت می رسم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام آجی فاطمه خوش اومدی
سلام آجی سلما آجی نازنین فاطمه آجی طهمورسخوبید آجی ها؟
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
اجی از دست شما
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
اجی طهمورث پس دوستاتون کجان؟؟
من علامت سوال حاج اقا رو میبینم یاد اقا صادق میفتم.یادتونه اجی چقدر به من میگفتن که چرا انقدر علامت سوال میزارم
حسین آقا سلام چه جوری لاغر کردین ؟؟
من رفتم دکتر رژیم دکتر حمید کوچه باغی اسمش را تو گوگل بزنید سایتش میاد بالا ،از اول خرداد سال گذشته تا اول بهمن وزن ام رسید به هفتاد وچهار ،نرمال نرمال شدم ،دکتر رژیم با یرنامه غذایی به این صورت که ظهر ها پلو شب ها نان وماست ،نان وخورش ،آخر شب ها یک لیوان شیر ،صبحانه ها نان وپنیر وگوجه ،نان وپنیر وپسته ،وروزانه هفت قند یا دوقاشق شکر حق مصرف داریم وروزانه سی دقیقه پساده روی ،یادمه خیلی پیاده روی می کردم دقیقا هشت کیلومتر از هشت بهشت غربی در اصفهان تا منزل تو خیابان باهنر پیاده می آمدم چون می رفتم محل کار برادرم کمکش ،دوچرخه سواری هم زیاد می کردم وروزهایی که نمی تونستم پیاده روی کنم ببست دقیقه روی تردمیل می دویدم ،در نظر داشته باشید با دکتر رژیم پهلو وسایز کمر وچربی های داخل شکم آب وحدودا سی درصد چربی های خارجی شکم هنوز پابرجاست که برای آب کردن کلیه چربی های خارج بدن یعنی شکم با پیاده روی وورزش مداوم دوساله ومصرف آب زیاد در ورزش اون سی درصد چربی هم از بین می رود
سلام آجی فاطمه ،من که سال گذشته از وزن نود رسیدم به هفتاد وچهار الان خیلی خوشتیپم یه شلوار کتان پارچه ای با یه تی شرت قهوای برای ایام تابستان خریدم ،لطفا من میگم سیب شما عکس بنداز ازم .خخخخ
سلام،مبارک باشه،چشم فقط ممکنه زیاد خوب نشه من زیاد وارد نیستم!!!!!
از پولی که کار کرذم خرید کردم ،خخخخ
خداروشکر به خوبی اجی گلمون ما هم خوبیم
شب های پیش بودن حاج آقا میان ان شا الله
اره با موبایل سخته .موبایل منم صفحه کیبوردش کوچیکه از این درشت تر نمیشه سختمه باهاش تایپ کنم
إ چه خوب پس حسابی مبارک باشه،خیلی لذت داره آدم با پول خودش خرید کنه منم تجربه شو دارم
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند