پاسخ به:اتاق چت راسخون
آجی سلما
تایم پست نگهبانی من یواش یواش داره تموم میشه!
اجازه مرخصی می فرمایید؟!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
کن غیبت آجی ها رو موجه کنم
نورا به صوزت کلی خیلی اهل چت نیست دیگه کارمندم شده به قول شما یه ۲ سالیه سرش شلوغ تره
آجی زهرا هم زیاد حال و حوصله نداره کلا خسته اس همیشه
مگه اجی نورا تا حالا کارمند سایت نبود.پایین عکسا که من اسمشون رو میدیدم
سلام به همه ی آجی ها
خداقوت همگی
روز سه شنبه دارد نزدیک میشه برام دعا کنید :-)
سلام خوش اومدین.
توکل برخدا ان شاءالله هرچی به صلاحتونه همون پیش بیاد بسپرینش به خدا
بله توکل به او راسیاتش میگن برای ثبت نامت مشکلی نیست ولی باید دید ساعت ۱۶روز سه شنبه چه تقدیری برایم رقم خواهد خورد ،تو این فکرم یه معلم شیمی خصوصی بگیرم بیاید واین یک درس را من را راه بندازه،ان شالله
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
اهان میگم اخه.گفتم اگه جدیدا کارمند شدن یه جشن بگیریم
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
اجی برای اجیا نباید غیبت بزنین .همین دو سه نفرم میرن دوباره دو تفنگدار میمونیما
سلام ودرود وصد درود بر مادران محمد وزینب خانم ،طاعات شما هم قبول حق ،من که حال وهوای درست پحسابی دیروز وامروز نداشتم ،روزه نگرفتم
نقل قول tahmore
آجی طهمورث سلام خوب هستید . خدا قوت شما/چه خبر؟
حاج اقا ممنون بابت جدولا خیلی لطف کردین
سلام حاج آقا ،تقبل الله
والا بیست ودوم این ماه عازم مشهدم وبا ثبت نام درس شیمی برای تابستان باید برم تو کتاب شیمی چون فرصت آخره برام ،لذا استعفایم را به مدت شصت روز تقدیم شما خواهم کرد از روز چهارشنبه ومایلم دوشت عزیز وبزرگوار سید حسین میر اکبری جایگزین من در امر مدیریت تالار وبلاگ شود تا با رویکرد جدید آموزشی سید تحولی در تالار ایجاد شود وشاهد بزرگترین وپر بازدید ترین تالار روز وبلاگ در فضای مجازی باشیم
آجی فاطمه خداقوت /خوب هستید طاعات و عبادات مقبول حق؟