پاسخ به:اتاق چت راسخون
من علامت سوال حاج اقا رو میبینم یاد اقا صادق میفتم.یادتونه اجی چقدر به من میگفتن که چرا انقدر علامت سوال میزارم
پس واگیر داشته به منم سرایت کرده/من نمی دونم چرا اجی سلما با سوال کردن مخالفه؟
حسین آقا دکتر تغذیه شدین واسه خودتون باید مطب بزنید
اجی من یه دونه میزاشتم اگه حاج اقا رو میدیدن که اقا صادق دیگه به من ایراد نمیگرفتن
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
سلام آجی فاطمه ،من که سال گذشته از وزن نود رسیدم به هفتاد وچهار الان خیلی خوشتیپم یه شلوار کتان پارچه ای با یه تی شرت قهوای برای ایام تابستان خریدم ،لطفا من میگم سیب شما عکس بنداز ازم .خخخخ
سلام،مبارک باشه،چشم فقط ممکنه زیاد خوب نشه من زیاد وارد نیستم!!!!!
از پولی که کار کرذم خرید کردم ،خخخخ
إ چه خوب پس حسابی مبارک باشه،خیلی لذت داره آدم با پول خودش خرید کنه منم تجربه شو دارم
آزه آجی خیلی خوبه ولی کمه ،تو یه سایت مطلب دستنویس ثبت کردم وچند تا تبلیغلت برای سایت فارسی مچ گرغگفتم پورسانت اونا چهل هزار تومنش را دادم بالای خرید یه شلوار ،خخخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
خخخخ،حالا تصمیم دارم یه کاری انجام بدم اگه تالار تغذیه تو راسخون داشته باشیم جای تالار وبلاگ تالار تغذیه را بگیرم وهر هفته برنامه رژیم غذایی ارایه کنم به عنوان مدیر تالار تغذیه .خخخخ
حاج اقا ویروسش هنوز به قم نرسیده شاید خدا خواست و تا چند وقته دیگه شما از اجی ایرادگرفتین
من همیشه به اقا صادق میگفتم که دهه شصتی ها اینجوری یاد گرفتن
آجی طهمورس من مادر پنجاه وچهارساله ام هم با این دکتر رژیم پنج ماهه دوازده کیلو کم کرد
اشکال نداره، کم کم زیاد میشه!
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
سلام وجی نازنین
خوبین؟
شصت هزار تومن هم دوهفته پیش بالای آزمایش خون وچکاپ دادم که خدارا شکر نه چربی خون بود ونه قند خون آخر باید سالی یه بار هم چکاپ شده .خخخخ
رسوای زمانه منم ،بیداده زمانه منم ،خخخخخ