نقل قول mohammad98
سلام.
باتوجه به اینکه گفته بودین بیان اینجا و صریح صحبت بکنین :
اولا اینکه من گفته بودم که " بذارین من دور بعدی رو شروع کنم" نگفته بودم که میخوام و باید من شروع کنم . هدفم هم این بود که مسابقه رو به طرف عکس های جهانگردی سوق بدهم.
نکته ی بعدی اینکه اگه قرار به اعتراض هستش نفر اولی که به جزیره کیش اشاره نموده بود باید اعتراضش رو مطرح می کرد نه اینکه منتظر آتو باشین تا گیر بدین .
این رو هم باید بگم که من خودم چند دقیقه بعد از زدن اون پست خودم اون رو تغییر دادم و درخواستم رو پس گرفتم اما شما انگار متوجه نشدین.
قبول دارم اشتباه اولی رو من انجام دادم ولی می توانستین صمیصمانه تر پیشنهادتون رو بگید . در ضمن قوانین رو هم دارم تغییر میدم اگه پیشنهادی دارین بفرمایین .
یه مورد دیگه هم اینکه در مورد مدیر تالار همسفران اشتباه فکر نکین ایشون طی تماس هایی که با من داشتن حسن نیت خودشون در مورد این تایپیک نشون دادند و در ضمن ایشون پشکسوت مدیرهای راسخون می باشند.
بازم عذرخواهی می کنم اگه ناراحت شدین .
سلام. با توجه به اينكه كاربران تالار گفتگوي آزاد مدام در اتاق چت با هم تبادل نظر مي كنن، من هم از ماجراي ديروز و برخوردشون با مدير تالار باخبر بودم.
وقتي ديدم شما اينطور نظر دادين ناراحت شدم و جواب دادم و بابت اينكه انگار دوباره دلخوري داره پيش مياد تذكر دادم.
خيلي هم آروم گفتم و البته صميمانه. دوباره تصريح كردم به دليل مشكلات پيش آمده مي توانيد قانون رو عوض كنيد. شما شايد در جريان اتفاق ديروز قرار نگرفتيد.
ديروز كاربران ياس و نازنين در حال انجام مسابقه بودند و طبق روال مسابقه هر كدام عكسي قرار مي دادند و ديگران پاسخ مي دادند. اما كاربران اعتراض مي كنند كه چرا اين دو نمي گذارند ما هم شركت كنيم. در صورتي كه اين جزء قوانين شركت در تاپيك نبوده كه هر شركت كننده اي فقط يك بار بايد شركت كند.
كاربران عزيز ياس و نازنين سرعت عمل خوبي داشتند و زود حدس مي زدند و اين نبايد باعث ناراحتي ديگران ميشد.
در اين بين مدير تالار هم دخالت مي كنند و مي گويند از اين به بعد عكسي كه من گذاشتم بايد حدس بزنيد چي هست؟
و خلاصه ادامه پيدا مي كند و ياس و نازنين مي گويند ما در اين مسابقه شركت نمي كنيم. كه جناب آقاي نجاران پس از بررسي گفتند اشتباه از اين دو كاربر نبوده و خواهان ادامه همكاري اين دو عزيز در تالار مربوطه مي شوند.
من وقتي نوشته شما را خواندم احساس كردم دوباره مساله ديروز دارد تكرار مي شود براي همين تذكر دادم. قصد توهين و ناراحت كردن شما را هم نداشتم.
پست هاي ديروز اين عزيزان در موارد غير مسابقه در تاپيك مذكور به درخواست خودشان حذف يا غير فعال شده و الا اگر شما هم مي ديديد حق را به آنها مي داديد.