0

اتاق چت راسخون

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  1:22 PM

نقل قول mohammad98

سلام.

باتوجه به اینکه گفته بودین بیان اینجا و صریح صحبت بکنین :

اولا اینکه من گفته بودم که " بذارین من دور بعدی رو شروع کنم" نگفته بودم که میخوام و باید من شروع کنم . هدفم هم این بود که مسابقه رو به طرف عکس های جهانگردی سوق بدهم.

نکته ی بعدی اینکه اگه قرار به اعتراض هستش نفر اولی که  به جزیره کیش اشاره نموده بود باید اعتراضش رو مطرح می کرد نه اینکه منتظر آتو باشین تا گیر بدین . 

این رو هم باید بگم که من خودم چند دقیقه بعد از زدن اون پست خودم اون رو تغییر دادم و درخواستم رو پس گرفتم اما شما انگار متوجه نشدین.

قبول دارم اشتباه اولی رو من انجام دادم ولی می توانستین صمیصمانه تر پیشنهادتون رو بگید . در ضمن قوانین رو هم دارم تغییر میدم اگه پیشنهادی دارین بفرمایین .

یه مورد دیگه هم اینکه در مورد مدیر تالار همسفران اشتباه فکر نکین ایشون طی تماس هایی که با من داشتن حسن نیت خودشون در مورد این تایپیک نشون دادند و در ضمن ایشون پشکسوت مدیرهای راسخون می باشند.

بازم عذرخواهی می کنم اگه ناراحت شدین .

ما بیشتر این مسئله رو غرض ورزی فرض میکنیم با شخص بنده و کاربر نازنین فاطمه و مطمئن باشید مراتب اعتراض خودمون رو به مدیر سایت اعلام کردیم و میکنیم

چرا باید یک تاپیک ویژه شود در صورتی که قوانین اولیه را مدام تغییر میدهد

واقعا متاسفم از شرکت در تالار همسفران

مدیر تالار هم اشتباه خودشون رو متوجه شدن به رو نمیارن و دارن قوانین رو به نفع خودشون تغییر میدن

این عدم صلاحیت مدیر تالار همسفران رو میرسونه

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AliFanoodi ali_kamali tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها