پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 1:28 PM
سلام.
باتوجه به اینکه گفته بودین بیان اینجا و صریح صحبت بکنین :
اولا اینکه من گفته بودم که " بذارین من دور بعدی رو شروع کنم" نگفته بودم که میخوام و باید من شروع کنم . هدفم هم این بود که مسابقه رو به طرف عکس های جهانگردی سوق بدهم.
نکته ی بعدی اینکه اگه قرار به اعتراض هستش نفر اولی که به جزیره کیش اشاره نموده بود باید اعتراضش رو مطرح می کرد نه اینکه منتظر آتو باشین تا گیر بدین .
این رو هم باید بگم که من خودم چند دقیقه بعد از زدن اون پست خودم اون رو تغییر دادم و درخواستم رو پس گرفتم اما شما انگار متوجه نشدین.
قبول دارم اشتباه اولی رو من انجام دادم ولی می توانستین صمیصمانه تر پیشنهادتون رو بگید . در ضمن قوانین رو هم دارم تغییر میدم اگه پیشنهادی دارین بفرمایین .
یه مورد دیگه هم اینکه در مورد مدیر تالار همسفران اشتباه فکر نکین ایشون طی تماس هایی که با من داشتن حسن نیت خودشون در مورد این تایپیک نشون دادند و در ضمن ایشون پشکسوت مدیرهای راسخون می باشند.
بازم عذرخواهی می کنم اگه ناراحت شدین .
من نمی دونم ایشون پیشکسوت هستن دارن عین بچه ها لج می کنن.اگه نگاه کرده باشید ما همه چیز رو فراموش کردیم و دوباره وارد مسابقه شدیم ولی مثل اینکه ایشون....
من هم مثل کاربر یاس باقری اعتراض خودم رو به مسئولین می رسونم.در ضمن شما چرا همش قوانین رو عوض می کنید باید شرکت کننده ها هر سری که خواستن تو مسابقه شرکت کنن برن صفحه اول تاپیک شما رو بخونند ببینند که شما قوانین رو عوض کردید یا نه؟
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست