0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4054

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

با سلام و عرض ادب و احترام

آیا مقاله ی بنده جهت شرکت در مسابقه تجلی حماسه به دستتون رسیده یا خیر؟

با تشکر

چهارشنبه 15 خرداد 1392  3:20 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi catcat 09303495228 ravabet_rasekhoon
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

سلام

به چه دلیل کم شدن امتیاز؟

تصمیم گرفتم دیگه قسمت انجمن نمیرم   و تازه نگاه کردم به  پست های من خیلی کم شده و....

اگر قرار است هر روز امتیازم کم شود یعنی  از سایت راسخون خداحافظی کنیم!

دارم رای دهی میکنم و زحمت میکشم برای کاربر طلایی ا   و این همه فعالیت  و چند بار از فروشگاه خریدم و خیلی تعریف می کنم از راسخون

چهارشنبه 15 خرداد 1392  6:54 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول majid_ghasemi

سلام

محور مقاله نویسی مسابقه تجلی حماسه رو هم مثل مسابقه وبلاگ نویسی تا آخر خرداد تمدید می کنید ؟ لطفا تمدید بفرمایید .

یاعلی

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مطابق با تصمیمات اخذ شده، زمان شرکت در مسابقه بزرگ تجلی حماسه در هر 2 محور مقاله نویسی و وبلاگ نویسی تمدید نخواهد شد و تا تاریخ 15 خرداد ماه می باشد.

با تشکر

سلام جناب نجاران

در این مورد من بسیار تعجب می کنم از پاسخی که جنابعالی به ایشان داده اید مبنی براینکه مسابقه تجلی حماسه تمدید نمی شود !

من در ابتدای خرداد طی چند تایپیک از شما این سوال را پرسیدم که به طور مشخص بخش وبلاگ نویسی مسابقه تجلی حماسه تمدید خواهد شد یا نه ؟

شما در پاسخ من یکبار گفتید پیشنهاد بنده را مورد بررسی قرار می دهید و بنده دوباره از شما سوالی کردم که لطفا دقیق بفرمایید تمدید می شود یا نه ؟

شما هم همانطور که مشاهده می شود نتنها فرمودید که بخش وبلاگ نویسی تمدید می گردد بلکه فرمودید به طور کلی مهلت شرکت در مسابقه تجلی

حماسه تمدید خواهد شد .

بنده ادعایی ندارم که اگر وبلاگم را اماده کنم توانایی رقابت با دوستان  را خواهم داشت ولی از این دلخور شده ام که چرا شما در تاریخ 4 خرداد به بنده

فرمودید که مهلت تا شرکت در مسابقه تا پایان خرداد یعنی 15 روز دیگر  تمدید  می گردد ولی اکنون به طور صریح این مسئله را نغض می نمایید.

لطفا نه به خاطر بنده نه بلکه به احترام آنانی که با دیدن این پاسخ شما بر روی تمدید مهلت برنامه ریزی نموده بودند مهلت شرکت در مسابقه را اندکی

بیش تر حداقل تا 23 خرداد روز قبل از انتخابات تمدید نمایید.

در ضمن در پاسخ مدیر گرامی onehamed باید بگویم شما به عنوان یک شرکت کننده در مسابقه همانطور که خودتان هم اشاره کرده اید وظیفه ی اظهار نظر درباره ی تمدید مهلت یا نیاز یا نیاز نبودن آن را ندارید و لطفا این را به مسولین امر واگذار نمایید . 

ممنون

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

چهارشنبه 15 خرداد 1392  7:04 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h ravabet_rasekhoon
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به mohammad98

نقل قول mohammad98

در ضمن در پاسخ مدیر گرامی onehamed باید بگویم شما به عنوان یک شرکت کننده در مسابقه همانطور که خودتان هم اشاره کرده اید وظیفه ی اظهار نظر درباره ی تمدید مهلت یا نیاز یا نیاز نبودن آن را ندارید و لطفا این را به مسولین امر واگذار نمایید . 

با سلام و عرض ادب ، بنده از قول آقای نجاران به شما مطلع نبوده ام و شاید این سخن نظر شخصی ایشان در آن زمان بوده باشد ولی در جلساتی که برگزار کرده اند با سایر عوامل سایت نتیجه نهایی تغییر کرده است ، فکر نمی کنم مطرح کردن نظراتم به شما مربوط باشد ، ... این تاپیک ها همان طور که از نامشان بر می آید ، تاپیک انتقادات - پیشنهادات و سوالات می باشند ، فکر نمی کنم فقط مختص شما ایجاد شده باشند ، همان گونه که شما نظرتان را در پل ارتباطی مطرح کردید که مسابقه تمدید شود ، من نیز نظر خودم را مبنی بر عدم تمدید بیان نمودم.

ضممناً خواهشمند است بخش دوم سخن آقای نجاران را برسی نمایید :

نقل قول "ravabet_rasekhoon" : همراه عزیز و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مطابق با صحبت های انجام شده با مسئولین برگزاری مسابقه، به احتمال زیاد زمان شرکت تا پایان خرداد ماه تمدید خواهد شد. بدیهی است در صورت تائید نهایی، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

موفق باشید

چهارشنبه 15 خرداد 1392  7:48 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول catcat

سلام

به چه دلیل کم شدن امتیاز؟

تصمیم گرفتم دیگه قسمت انجمن نمیرم   و تازه نگاه کردم به  پست های من خیلی کم شده و....

اگر قرار است هر روز امتیازم کم شود یعنی  از سایت راسخون خداحافظی کنیم!

دارم رای دهی میکنم و زحمت میکشم برای کاربر طلایی ا   و این همه فعالیت  و چند بار از فروشگاه خریدم و خیلی تعریف می کنم از راسخون

با سلام

اولاً اگر پست های شما در انجمن حذف شده حتما مطابق قوانین و مقررات نبوده و قطعاً دلیل قانونی داشته است و این قوانین برای همه کاربران یکسان است.

ثانیاً کسی جلوی رأی دهی شما به مقالات را نگرفته.

ثالثا هدف خود را از کاربر طلایی و کسب امتیاز و .... خارج کنید. مطمئن باشید به مرور زمان به سطوح بالاتر خواهید رسید. برای کاربر طلایی و ... صبور باشید و با هدف های دیگری در سایت فعالیت کنید.

موفق باشید 

چهارشنبه 15 خرداد 1392  11:28 PM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi ravabet_rasekhoon
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

سلام

من کاری به امتیاز و جوائز و.......... را  ندارم  تقریباً سه روز  در قسمت انجمن نرفتم  وبجای اضافه کردن امتیازم،  را کم می کنید اصلاً راضی نیستم

گفتم بعد از رسیدن کاربر طلایی 1  میخوام قوانین انجمن خوب بخوانم و احتمال است تکرار شدنی نیست وتصمیم گرفتم در آن قسمت فعالیت دیگری  انجام میدهم  .

کار رای دهی خودم میخوام بزودی تبدیل شدن کاربرطلایی برسم

تا امتیاز من بیشتر نمیشود  از همین ساعت  با راسخون نیستم

پنج شنبه 16 خرداد 1392  10:04 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول catcat

سلام

من کاری به امتیاز و جوائز و.......... را  ندارم  تقریباً سه روز  در قسمت انجمن نرفتم  وبجای اضافه کردن امتیازم،  را کم می کنید اصلاً راضی نیستم

گفتم بعد از رسیدن کاربر طلایی 1  میخوام قوانین انجمن خوب بخوانم و احتمال است تکرار شدنی نیست وتصمیم گرفتم در آن قسمت فعالیت دیگری  انجام میدهم  .

کار رای دهی خودم میخوام بزودی تبدیل شدن کاربرطلایی برسم

تا امتیاز من بیشتر نمیشود  از همین ساعت  با راسخون نیستم

نگرش ما کاملا عکس رفتار شماست، مطالعه و رعایت قوانین از همان لحظات آغازین فعالیت در سایت باید انجام شود نه زمانیکه با نقض قوانین و بر هم زدن نظم انجمن ها و تضییع حقوق دیگران بخواهید به مرتبه ای دست پیدا کنید، قطعا جلوی این کار گرفته خواهد شد، به نظر اینجانب وقت خود را صرف فعالیتی هدفمند جهت ارتقاء سطح علمی فرهنگی خود و سایر کاربران نمائید و هدف را از کاربر طلایی شدن تغییر دهید.

با تشکر

پنج شنبه 16 خرداد 1392  10:21 AM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول fazli1184r132

با سلام و عرض ادب و احترام

آیا مقاله ی بنده جهت شرکت در مسابقه تجلی حماسه به دستتون رسیده یا خیر؟

با تشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

نام کاربری شما در لیست کاربرانی که برای بخش مقاله نویسی مسابقه بزرگ "تجلی حماسه" به ارسال مقاله پرداخته اند، درج گردید.

لیست مقالات ارسال شده برای مسابقه مقاله نویسی "تجلی ...

با تشکر

موفق باشید

پنج شنبه 16 خرداد 1392  10:39 AM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi fazli1184r132
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام خدمت مدير محترم و عرض خسته نباشيد

يه پيشنهاد در مورد بخش نرم افزار داشتم كه اميد وارم بعد از بررسي ترتيب اثر داده شود

در مورد هر نرم افزار يه توضيحي در حد يك يا دو جمله داده شود و اين توضيحات در  داخل لينك دانلود گذاشته شود چون من خودم رو ميگم بعضي وقتها شده كه بعد از  دانلود هم زمان چندين برنامه  وقتي خواستم برنامه ها رو نصب كنم موندم كه نرم افزار دانلودي واسه چه برنامه اي هست كه بعد از نصب همشون به هدفم رسيدم اما اگر شما يه توضيح در داخل لينك بگزاريد بعد از دانلود كاربر متوجه ميشه كه برنامه دانلودي براي چه برنامه اي هست

با تشكر از شما

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 16 خرداد 1392  11:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mohammad98
نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول majid_ghasemi

سلام

محور مقاله نویسی مسابقه تجلی حماسه رو هم مثل مسابقه وبلاگ نویسی تا آخر خرداد تمدید می کنید ؟ لطفا تمدید بفرمایید .

یاعلی

مطابق با تصمیمات اخذ شده، زمان شرکت در مسابقه بزرگ تجلی حماسه در هر 2 محور مقاله نویسی و وبلاگ نویسی تمدید نخواهد شد و تا تاریخ 15 خرداد ماه می باشد.

با تشکر

سلام جناب نجاران

در این مورد من بسیار تعجب می کنم از پاسخی که جنابعالی به ایشان داده اید مبنی براینکه مسابقه تجلی حماسه تمدید نمی شود !

من در ابتدای خرداد طی چند تایپیک از شما این سوال را پرسیدم که به طور مشخص بخش وبلاگ نویسی مسابقه تجلی حماسه تمدید خواهد شد یا نه ؟

شما در پاسخ من یکبار گفتید پیشنهاد بنده را مورد بررسی قرار می دهید و بنده دوباره از شما سوالی کردم که لطفا دقیق بفرمایید تمدید می شود یا نه ؟

شما هم همانطور که مشاهده می شود نتنها فرمودید که بخش وبلاگ نویسی تمدید می گردد بلکه فرمودید به طور کلی مهلت شرکت در مسابقه تجلی

حماسه تمدید خواهد شد .

بنده ادعایی ندارم که اگر وبلاگم را اماده کنم توانایی رقابت با دوستان  را خواهم داشت ولی از این دلخور شده ام که چرا شما در تاریخ 4 خرداد به بنده

فرمودید که مهلت تا شرکت در مسابقه تا پایان خرداد یعنی 15 روز دیگر  تمدید  می گردد ولی اکنون به طور صریح این مسئله را نغض می نمایید.

لطفا نه به خاطر بنده نه بلکه به احترام آنانی که با دیدن این پاسخ شما بر روی تمدید مهلت برنامه ریزی نموده بودند مهلت شرکت در مسابقه را اندکی

بیش تر حداقل تا 23 خرداد روز قبل از انتخابات تمدید نمایید.

ممنون

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، به نظر بنده پرسیدن چنین سوالاتی از قبل که آیا مسابقه تمدید می شود یا خیر، اشتباه است. اگر مسابقه قرار به تمدید باشد در پایان مهلت مقرر، اعلام می شود و نه زودتر. اگر پیش از پایان، تصمیمی اتخاذ شود، باید به صورت عمومی و در همان پست مسابقه اطلاع رسانی گردد. البته تصمیم داشتیم که مسابقه را تمدید کنیم، اما موافقت نشد. آقای نجاران نیز بر همین اساس پاسخ دوستان را دادند. 

پنج شنبه 16 خرداد 1392  12:37 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi azim88
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

با سلام-بنده دیروز یعنی 15 خرداد مقاله خودم و در رابطه با راهکارهای تحقق شعار حماسه سیاسی و اقتصادی به ایمیل آدرس مذکور ارسال نموده ام ولی متاسفانه اسم بنده جزو لیست مقاله های ارسالی نیست -لطف کنید جواب بنده رو بدهید-چون برای نوشتن این مقاله خیلی خیلی زحمت کشدم-با نام کاریری babak110

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 16 خرداد 1392  1:04 PM
تشکرات از این پست
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

سلام. من دیروز 15 خرداد مقاله ی خود( مسابقه ی تجلی حماسه) را در طول چند ایمیل برایتان ارسال کردم ولی امروز 16خرداد لینکی از مسابقه ی تجلی حماسه در سایتتان نیست که ببینم که آیا ایمیل با موفقیت به دستتان رسیده یا خیر؟ لازم به ذکر است که من مسابقه را در طول 3 ایمیل ارسال کردم. و می خواهم بدانم که آیا هر سه ایمیل به دستتان رسیده یا خیر؟ من خیلی برای این مقاله زحمت کشیدم. لطفاً پاسخ دهید.

ممنون

پنج شنبه 16 خرداد 1392  1:17 PM
تشکرات از این پست
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

نقل قول amirhossian1390

سلام. من دیروز 15 خرداد مقاله ی خود( مسابقه ی تجلی حماسه) را در طول چند ایمیل برایتان ارسال کردم ولی امروز 16خرداد لینکی از مسابقه ی تجلی حماسه در سایتتان نیست که ببینم که آیا ایمیل با موفقیت به دستتان رسیده یا خیر؟ لازم به ذکر است که من مسابقه را در طول 3 ایمیل ارسال کردم. و می خواهم بدانم که آیا هر سه ایمیل به دستتان رسیده یا خیر؟ من خیلی برای این مقاله زحمت کشیدم. لطفاً پاسخ دهید.

ممنون

با سلام

دوست عزیز نام کاربری شما در لیست کاربرانی که برای بخش مقاله نویسی مسابقه بزرگ "تجلی حماسه" به ارسال مقاله پرداخته اند، درج گردیده است.

پنج شنبه 16 خرداد 1392  1:44 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M catcat ravabet_rasekhoon
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

نقل قول azim88

نقل قول amirhossian1390

ممنون

با سلام

دوست عزیز نام کاربری شما در لیست کاربرانی که برای بخش مقاله نویسی مسابقه بزرگ "تجلی حماسه" به ارسال مقاله پرداخته اند، درج گردیده است.

سلام.

آیا هر سه فایل "ورد" و "پی دی اف" و "فایل توضیحات" در مورد مسابقه ی تجلّی حماسه، در طول هر سه ایمیل ارسال شده از خودم به شما دریافت گردیده است؟

و این امکان است که بشود دوباره مقاله ای دیگری ارسال کرد که جایگزین مقاله ی قبلی بشود یا خیر؟

لطفاً مدیر ارشد انجمن های راسخون پاسخ دهد.

باتشکّر فراوان

پنج شنبه 16 خرداد 1392  2:40 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi catcat ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام

من مقالمو ديروز ارسال كردم ولي اسمم نوشته نشده تو ليست!

مشكلي پيش اومده؟
با تشكر

يازهرا!

پنج شنبه 16 خرداد 1392  2:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها