پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
پنج شنبه 16 خرداد 1392 12:37 PM
سلام
محور مقاله نویسی مسابقه تجلی حماسه رو هم مثل مسابقه وبلاگ نویسی تا آخر خرداد تمدید می کنید ؟ لطفا تمدید بفرمایید .
یاعلی
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با تصمیمات اخذ شده، زمان شرکت در مسابقه بزرگ تجلی حماسه در هر 2 محور مقاله نویسی و وبلاگ نویسی تمدید نخواهد شد و تا تاریخ 15 خرداد ماه می باشد.
با تشکر
سلام جناب نجاران
در این مورد من بسیار تعجب می کنم از پاسخی که جنابعالی به ایشان داده اید مبنی براینکه مسابقه تجلی حماسه تمدید نمی شود !
من در ابتدای خرداد طی چند تایپیک از شما این سوال را پرسیدم که به طور مشخص بخش وبلاگ نویسی مسابقه تجلی حماسه تمدید خواهد شد یا نه ؟
شما در پاسخ من یکبار گفتید پیشنهاد بنده را مورد بررسی قرار می دهید و بنده دوباره از شما سوالی کردم که لطفا دقیق بفرمایید تمدید می شود یا نه ؟

شما هم همانطور که مشاهده می شود نتنها فرمودید که بخش وبلاگ نویسی تمدید می گردد بلکه فرمودید به طور کلی مهلت شرکت در مسابقه تجلی
حماسه تمدید خواهد شد .
بنده ادعایی ندارم که اگر وبلاگم را اماده کنم توانایی رقابت با دوستان را خواهم داشت ولی از این دلخور شده ام که چرا شما در تاریخ 4 خرداد به بنده
فرمودید که مهلت تا شرکت در مسابقه تا پایان خرداد یعنی 15 روز دیگر تمدید می گردد ولی اکنون به طور صریح این مسئله را نغض می نمایید.
لطفا نه به خاطر بنده نه بلکه به احترام آنانی که با دیدن این پاسخ شما بر روی تمدید مهلت برنامه ریزی نموده بودند مهلت شرکت در مسابقه را اندکی
بیش تر حداقل تا 23 خرداد روز قبل از انتخابات تمدید نمایید.
در ضمن در پاسخ مدیر گرامی onehamed باید بگویم شما به عنوان یک شرکت کننده در مسابقه همانطور که خودتان هم اشاره کرده اید وظیفه ی اظهار نظر درباره ی تمدید مهلت یا نیاز یا نیاز نبودن آن را ندارید و لطفا این را به مسولین امر واگذار نمایید .
ممنون
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، به نظر بنده پرسیدن چنین سوالاتی از قبل که آیا مسابقه تمدید می شود یا خیر، اشتباه است. اگر مسابقه قرار به تمدید باشد در پایان مهلت مقرر، اعلام می شود و نه زودتر. اگر پیش از پایان، تصمیمی اتخاذ شود، باید به صورت عمومی و در همان پست مسابقه اطلاع رسانی گردد. البته تصمیم داشتیم که مسابقه را تمدید کنیم، اما موافقت نشد. آقای نجاران نیز بر همین اساس پاسخ دوستان را دادند.