0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

با عرض سلام خدمت سرپرست محترم روابط عمومی

آقای کیانی  درخواستی از واحد طراحی و گرافیک سایت دارم.  در صورت امکان  تصویری با موضوع امام سجاد (ع) و سید الساجدین در ابعاد 278*940 طراحی نمایند. 

موفق و موید باشید

پنج شنبه 16 خرداد 1392  4:28 PM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi ravabet_rasekhoon Rasekhoon_M onehamed
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام. خبر درگذشت يكي از كاربران سايت توسط برادرش داده شده

http://rasekhoon.net/forum/thread/748513/page1/success/

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 18 خرداد 1392  7:48 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi Rasekhoon_M onehamed
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول babak110

با سلام-بنده دیروز یعنی 15 خرداد مقاله خودم و در رابطه با راهکارهای تحقق شعار حماسه سیاسی و اقتصادی به ایمیل آدرس مذکور ارسال نموده ام ولی متاسفانه اسم بنده جزو لیست مقاله های ارسالی نیست -لطف کنید جواب بنده رو بدهید-چون برای نوشتن این مقاله خیلی خیلی زحمت کشدم-با نام کاریری babak110

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مطابق با قوانین شرکت در بخش مقاله نویسی مسابقه "تجلی حماسه"، لازمست مقالات کاربران به ایمیل ارسالی آنها ضمیمه شده باشد نه اینکه آدرس دانلود مقاله ارسال شود، ضمنا تاریخ ارسال مقاله شما 16 خرداد ماه بوده است که زمان شرکت در مسابقه پایان یافته بوده است، لذا از پذیرش مقاله جنابعالی معذوریم.

ضمنا پستی را که در ساعات غیر اداری ارسال می فرمائید، انتظار پاسخ آن را در اولین روز اداری بعد داشته باشید.

موفق باشید

شنبه 18 خرداد 1392  10:26 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossian1390

سلام. من دیروز 15 خرداد مقاله ی خود( مسابقه ی تجلی حماسه) را در طول چند ایمیل برایتان ارسال کردم ولی امروز 16خرداد لینکی از مسابقه ی تجلی حماسه در سایتتان نیست که ببینم که آیا ایمیل با موفقیت به دستتان رسیده یا خیر؟ لازم به ذکر است که من مسابقه را در طول 3 ایمیل ارسال کردم. و می خواهم بدانم که آیا هر سه ایمیل به دستتان رسیده یا خیر؟ من خیلی برای این مقاله زحمت کشیدم. لطفاً پاسخ دهید.

ممنون

نام کاربری شما در لیست کاربرانی که برای بخش مقاله نویسی مسابقه "تجلی حماسه" به ارسال مقاله پرداخته اند، درج شده است. آدرس دسترسی به لیست ذکر شده در ذیل آمده است:

لیست مقالات ارسال شده برای مسابقه مقاله نویسی "تجلی ...

موفق باشید

شنبه 18 خرداد 1392  10:30 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossian1390

سلام.

آیا هر سه فایل "ورد" و "پی دی اف" و "فایل توضیحات" در مورد مسابقه ی تجلّی حماسه، در طول هر سه ایمیل ارسال شده از خودم به شما دریافت گردیده است؟

و این امکان است که بشود دوباره مقاله ای دیگری ارسال کرد که جایگزین مقاله ی قبلی بشود یا خیر؟

لطفاً مدیر ارشد انجمن های راسخون پاسخ دهد.

باتشکّر فراوان

ایمیلی از جنابعالی دریافت شده است که هر 3 فایل PDF ، Word و توضیحات در آن ضمیمه شده است.

امکان ارسال مقاله دیگر جهت جایگزینی نیز وجود ندارد.

با تشکر

موفق باشید

شنبه 18 خرداد 1392  11:13 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

درگذشت راسخونی عزیز جناب mahmoodsafari

هوالباقی

در کمال تاسف باخبر شدیم، کاربر و همراه عزیز پرتال راسخون، دوست و برادر گرامی مان، شادروان جناب آقای محمود صفری(mahmoodsafari)  پس از 6 سال تحمل رنج و مشقت بیماری،  دعوت حق تعالی را لبیک  و به دیار باقی شتافته است و راسخون و راسخونی ها را در غمی وصف ناشدنی از فقدان حضور آگاهانه و فعال خود فرو برده است.

روابط عمومی پرتال راسخون بر خود بایسته می داند با وجودی که غم از دست رفتن این عزیز بزرگوار در واژه ها نمی گنجد، مراتب تسلیت خود را در قالب واژگانی غمزده حضور خانواده محترم و  برادر گرامی این عزیز سفر کرده جناب آقای علی صفری ابلاغ داشته و از ایزد منان خواستار میهمانی روح پاک و آزاده آن عزیز در خلد برین  و در مجلس میهمانی رستگاران باشد. 

باشد که شما و همه بازماندگان در این آزمون سخت، شکیبا و استوار بر تقدیر حضرت حق تسلیم و مزین به مقام صبر جمیل شوید.

مطمئن هستیم شما دوست گرامی ادامه دهنده راه برادر بزرگوارتان خواهید بود و نخواهید گذاشت فقدان این عزیز برای راسخونی ها غم فزا باشد.

راسخون را در غم بزرگ خود شریک بدانید...

شنبه 18 خرداد 1392  11:18 AM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi nazaninfatemeh Rasekhoon_M
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام

من مقالمو ديروز ارسال كردم ولي اسمم نوشته نشده تو ليست!

مشكلي پيش اومده؟
با تشكر

يازهرا!

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مطابق با مذاکره انجام شده با واحد مقالات، مقاله ارسالی شما در روز جمعه مورخ 17 خردادماه دریافت شده است و بدین ترتیب در مسابقه شرکت داده نخواهد شد.

با تشکر فراوان  موفق باشید

شنبه 18 خرداد 1392  11:25 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M onehamed
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mahdi522

با عرض سلام خدمت سرپرست محترم روابط عمومی

آقای کیانی  درخواستی از واحد طراحی و گرافیک سایت دارم.  در صورت امکان  تصویری با موضوع امام سجاد (ع) و سید الساجدین در ابعاد 278*940 طراحی نمایند. 

موفق و موید باشید

با سلام و تشکر

درخواست شما امروز ملاحظه شد و طرح گرافیکی مورد نظر برایتان طراحی و آپلود گردید:

http://www.rasekhoon.net/_files/userfiles/Forum/emam.JPG

شنبه 18 خرداد 1392  12:13 PM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول babak110

با سلام-بنده دیروز یعنی 15 خرداد مقاله خودم و در رابطه با راهکارهای تحقق شعار حماسه سیاسی و اقتصادی به ایمیل آدرس مذکور ارسال نموده ام ولی متاسفانه اسم بنده جزو لیست مقاله های ارسالی نیست -لطف کنید جواب بنده رو بدهید-چون برای نوشتن این مقاله خیلی خیلی زحمت کشدم-با نام کاریری babak110

مطابق با قوانین شرکت در بخش مقاله نویسی مسابقه "تجلی حماسه"، لازمست مقالات کاربران به ایمیل ارسالی آنها ضمیمه شده باشد نه اینکه آدرس دانلود مقاله ارسال شود، ضمنا تاریخ ارسال مقاله شما 16 خرداد ماه بوده است که زمان شرکت در مسابقه پایان یافته بوده است، لذا از پذیرش مقاله جنابعالی معذوریم.

ضمنا پستی را که در ساعات غیر اداری ارسال می فرمائید، انتظار پاسخ آن را در اولین روز اداری بعد داشته باشید.

موفق باشید
با سلام-اولا بنده مقاله خودمو که شامل 25 صفحه میشود را در یکی از سایتهای آپلود ؛آپلود کردم و آدرس آنرا روز 15 خرداد ساعت 10/41 صبح به آدرس ایمیل مذکور ارسال کردم و طبق نوشته شما که من مقاله را در 16 خرداد ارسال کردم کاملا اشتباه است-واین تاریخ در اینباکس ایمیل موجود می باشد-ثانیا شما چیزی مبنی بر اینکه به طریقی مقاله ها را ارسال کنیم ذکر نکردید و نوشیتید[:علاقه مندان می توانند مقاله تهیه شده بر اساس اصول فوق الذکر را از تاریخ 92/02/01 لغایت 92/03/15  به پست الکترونیکی article@rasekhoon.net ارسال نمایند.]-و این دور از انصاف است که بدین خاطر مقاله بنده رو در مسابقه شرکت ندهید چون برای نوشتن این مقاله بنده یک ماه از وقت و فکر خود گذاشته ام-و ندانستن این نکته که باید مقاله را باید ضمیمه کنم یا آن را در یک سایت آپلود کنم از شرکت در مسابقه محروم شوم.و این نکته که پست قبلی من در تاریخ 16 خرداد که همین سوال از شما کردم در ساعت اداری بوده و میتوانید آن را در صفحه 46 این تاپیک مطالعه کنید-جواب ندادید ولی یکی از کابران بعد از من این سوال را کردم بود شما جواب دادید-البته در سه نوبت ارسال شده که هر سه بار تاریخ ارسال شده را میتوانم برای شما پست کنم

From: babak diyanati <diyanatiab@yahoo.com>
To: "article@rasekhoon.net" <article@rasekhoon.net>
Sent: Wednesday, June 5, 2013 10:41 AM
Subject: مقاله درباره راهکارهای تحقق شعار حماسه سیاسی و اقتصادی

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

شنبه 18 خرداد 1392  12:53 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
hooshyar
hooshyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 75

باسلام وخسته نباشید

لطفا اگر امکان دارد دوره های مشابه دوره ای که با همکاری هلال احمر بود، دوباره ارایه دهید. واگر امکان دارد همان دوره احیای قلب را  برای کسانی که موفق به ثبت نام نشدند تکرار فرمایید.

با تشکر

شنبه 18 خرداد 1392  1:28 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Rasekhoon_M ravabet_rasekhoon
siyavashsalavati
siyavashsalavati
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12

با عرض سلام وخسته نباشید

من در مسابقه انتخاب برتر- مسابقه ای سیاسی در قسمت تشریحی برنده شدم

و باید مدارک را در فرمی که شما قرار داده اید ارسال نمایم.ولی متاسفانه ایمیلی که با اون در سایت ثبت نام نموده ایم

چند وقتی است که به هیچ عنوان باز نمیشود... الان باید چیکار کرد؟

پیشنهاد دارم برای اطلاع رسانی برندگان مسابقات از پیامک برای آنها استفاده نمایید...

ممنون از توجه شما

شنبه 18 خرداد 1392  2:17 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon frinaz
Rasekhoon_M
Rasekhoon_M
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول babak110

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول babak110

موفق باشید
با سلام-اولا بنده مقاله خودمو که شامل 25 صفحه میشود را در یکی از سایتهای آپلود ؛آپلود کردم و آدرس آنرا روز 15 خرداد ساعت 10/41 صبح به آدرس ایمیل مذکور ارسال کردم و طبق نوشته شما که من مقاله را در 16 خرداد ارسال کردم کاملا اشتباه است-واین تاریخ در اینباکس ایمیل موجود می باشد-ثانیا شما چیزی مبنی بر اینکه به طریقی مقاله ها را ارسال کنیم ذکر نکردید و نوشیتید[:علاقه مندان می توانند مقاله تهیه شده بر اساس اصول فوق الذکر را از تاریخ 92/02/01 لغایت 92/03/15  به پست الکترونیکی article@rasekhoon.net ارسال نمایند.]-و این دور از انصاف است که بدین خاطر مقاله بنده رو در مسابقه شرکت ندهید چون برای نوشتن این مقاله بنده یک ماه از وقت و فکر خود گذاشته ام-و ندانستن این نکته که باید مقاله را باید ضمیمه کنم یا آن را در یک سایت آپلود کنم از شرکت در مسابقه محروم شوم.و این نکته که پست قبلی من در تاریخ 16 خرداد که همین سوال از شما کردم در ساعت اداری بوده و میتوانید آن را در صفحه 46 این تاپیک مطالعه کنید-جواب ندادید ولی یکی از کابران بعد از من این سوال را کردم بود شما جواب دادید-البته در سه نوبت ارسال شده که هر سه بار تاریخ ارسال شده را میتوانم برای شما پست کنم

From: babak diyanati <diyanatiab@yahoo.com>
To: "article@rasekhoon.net" <article@rasekhoon.net>
Sent: Wednesday, June 5, 2013 10:41 AM
Subject: مقاله درباره راهکارهای تحقق شعار حماسه سیاسی و اقتصادی

با سلام و تشکر

بنده پاسخ کاربری که بعد از شما سوال پرسیده بودند را در محلی غیراز محیط کار ارسال کردم و باتوجه به اینکه درخواست شما نیاز به بررسی و پیگیری از واحد مقالات داشت، آن را موکول به اولین ساعات کاری روز بعد کردیم.

همانطور که در متن پاسخ خودتان اشاره کردید، مقاات تهیه شده باید به ایمیل ارسال شوند و نه در سایت های آپلود. کلیه کاربران نیز این موضوع را کاملاً رعایت کرده بودند. البته مشکل ایجاد شده به این خاطر بود که سایت شما، اجازه دانلود هم نمی داد. با هماهنگی واحد محتوا مقاله شما را در لیست قرار دادیم و در مسابقه شرکت داده خواهید شد.

موفق باشید.

شنبه 18 خرداد 1392  2:18 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi frinaz
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hooshyar

باسلام وخسته نباشید

لطفا اگر امکان دارد دوره های مشابه دوره ای که با همکاری هلال احمر بود، دوباره ارایه دهید. واگر امکان دارد همان دوره احیای قلب را  برای کسانی که موفق به ثبت نام نشدند تکرار فرمایید.

با تشکر

دروه آموزش مهارت های احیاء قلبی ریوی در قالب طرح بها برای دومین مرتبه در راسخون در حال اجراست، لازم به ذکر است آخرین فرصت برای ثبت نام در این دوره آموزشی، امروز شنبه مورخ 18 خرداد ماه می باشد.

طرح بها(بسیج همگانی آموزش احیاء)-دوره دوم

با تشکر

شنبه 18 خرداد 1392  3:03 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi frinaz rasekhoon_m
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام 

در مورد مقاله ارسالي والا بلا من پانزدهم فرستادم ! 

فرداش ديدم اسممو نزديد دوباره فرستادم! پس فرداش هم همينطور!

والا نميدونم اگه ميشه چك كنيد!

من پايه اين مقاله خيلي زحمت كشيدم خب من نميدونم چرا دريافت نشده !

اميدوارم كه اگه مشكلي هست برطرف بشه! من كه حدود 3 -4 بار فرستادمش!

موفق باشيد!

يازهرا!

شنبه 18 خرداد 1392  6:07 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
frinaz
frinaz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 289

نقل قول aliasghar313

با سلام 

در مورد مقاله ارسالي والا بلا من پانزدهم فرستادم ! 

فرداش ديدم اسممو نزديد دوباره فرستادم! پس فرداش هم همينطور!

والا نميدونم اگه ميشه چك كنيد!

من پايه اين مقاله خيلي زحمت كشيدم خب من نميدونم چرا دريافت نشده !

اميدوارم كه اگه مشكلي هست برطرف بشه! من كه حدود 3 -4 بار فرستادمش!

موفق باشيد!

يازهرا!

با سلام

نمی دونم چرا ما ایرانی ها اکثریت دقیقه نودی هستیم! خودم هم این مشکل را به شدت دارم نمی دونم چطوری باید درمانش کرد، کاش توی راسخون جایی برای ترک این مشکل درست می کردند

شنبه 18 خرداد 1392  6:46 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها