0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

می خواستم ببینم با مسئولین عزیز بخش مشاوره از کجا میشه ارتباط برقرار کرد،آخه یه مشاوره می خوایم باید یک هفته باید منتظر موند حداقل لازم بوده که سوالمون رو از بخش مشاوره پرسیدیم حداقل زودتر جواب بدن که مردم سرکار و معطل نباشن من الآن نزدیک یک هفته هستم منتظر جوابم ولی هیچ هیچ هیچ

با سلام و عرض ادب

کاربر گزامی، بخش مشاوره سایت راسخون به صورت آنلاین، حضوری یا فوری نیست. سوالات کاربران ب محض ثبت، به مشاور مربوطه ارجاع می شود و ایشان نیز به ترتیب مشاوره ها را پاسخ می دهند. زمانی که بری پاسخگویی به سوال شما نیاز دارد، بستگی به حجم سوالات قبل از شما دارد. لذا ممکن است در برخی مواقع به زمان بیشتری نیاز داشته باشد علیرغم اینکه بر این مهم نیز عقیده داریم که باید در اسرع وقت انجام گیرد.

در عین حال شما می توانید کد مشاوره خود را جهت بررسی و پیگیری وضعیت، به صندوق پیام بنده ارسال نمائید.

موفق باشید

پنج شنبه 4 تیر 1394  5:01 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 aligoharsamimi f3080h517 namebaran nazaninfatemeh borkhar omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

می خواستم یه خداقوتی گفته باشم بابت برنامه های متنوع ومتفاوت ماه مبارک امسال که شدیداماکاربران رودرمقابل کارانجام شده قرارداده اید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 4 تیر 1394  5:25 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 f3080h517 namebaran omiddeymi1368 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام واحترام

می خواستم یه خداقوتی گفته باشم بابت برنامه های متنوع ومتفاوت ماه مبارک امسال که شدیداماکاربران رودرمقابل کارانجام شده قرارداده اید.باتشکر

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

از لطف شما متشکرم. إن شاالله مفید و مورد استفاده قرار گیرد. انتظار می رود مدیران و کاربران گرامی مشارکت فعالی در این طرح ها که زحمات زیادی برای تهیه و اجرای آن کشیده شد است، داشته باشند.

موفق باشید

پنج شنبه 4 تیر 1394  7:37 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 f3080h517 namebaran nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

دوباره مشکل ،مشکل مشکل

باسلام و خداقوت و یه تشکر بابت برنامه هایی که برای ماه رمضان برنامه ریزی کردید.

آقاجان دوباره من مشکل دارم ....

وقتی توی ارسال پست وبلاگ در کادر متن ادامه مطلب می نویسم "به ادامه مطلب مراجعه کنید" ارور می ده

اصلا تصاویر گویای مطلب هستن

برای بزرگنمایی روی تصاویر کلیک کنید.

پنج شنبه 4 تیر 1394  12:44 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 siryahya omiddeymi1368 f3080h517 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام و خداقوت و یه تشکر بابت برنامه هایی که برای ماه رمضان برنامه ریزی کردید.

آقاجان دوباره من مشکل دارم ....

وقتی توی ارسال پست وبلاگ در کادر متن ادامه مطلب می نویسم "به ادامه مطلب مراجعه کنید" ارور می ده

اصلا تصاویر گویای مطلب هستن

برای بزرگنمایی روی تصاویر کلیک کنید.

با سلام و احترام

از بررسی دقیقی که انجام دادید متشکرم. موضوع با واحد فنی مطرح  شد.

موفق باشید

پنج شنبه 4 تیر 1394  1:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 siryahya borkhar namebaran omiddeymi1368 f3080h517 ravabet_rasekhoon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام و عرض ادب و احترام.

جناب آقای کیانی بزرگوار چند وقتی هست که مشکلی در انجمن به وجود آمده است.

اگر پستی را در تالاری حذف کنیم کل تالار از صفحه ی انجمن ها محو می شود و فقط از کشو دسترسی به انجمن ها در دسترس می باشد و تا زمان ارسال پست جدید به همین منوال باقی می ماند.

لطفا این مشکل را به گوش مسئولین واحد فنی برسانید.

باسپاس

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

پنج شنبه 4 تیر 1394  1:08 PM
تشکرات از این پست
kordabadi siryahya borkhar namebaran omiddeymi1368 sayyed13737373 f3080h517 rasekhoon_m ehsan007060 farshon ravabet_rasekhoon
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

من دوباره به مشکل برخوردم همون مشکلی که برای ارسال مطلب داشتم که توی پست قبلی فرستادم حالا  اینبار تنظیمات وبلاگم رو تغییر میدم و ذخیره تغییرات رو می زنم که کلا ارور میده و میگه متاسفانه به دلایل فنی امکان مشاهد صفحه وجود نداره لابد بعدا می خوام وارد وبلاگم بشه ارور میده .....

این مشکلا کم کم کاربر رو از راسخون دلزده می کنه در حالی که عاشق بطن راسخونیم ولی ظاهر  راسخون با ما  مشکل داره

پنج شنبه 4 تیر 1394  7:12 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 sayyed13737373 borkhar f3080h517 rasekhoon_m amirhossein1392 namebaran ravabet_rasekhoon
tavaki
tavaki
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

با سلام خدمت شما

چرا هنگامی که در انجمن ها مطلبی قرار میدهم،،امتیاز آن بلافاصله به من داده نمیشود و ارسال مطلب در انجمن در محیط کاربری من صفر است ؟

جمعه 5 تیر 1394  1:52 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar f3080h517 amirhossein1392 ehsan007060 namebaran omiddeymi1368 ria1365 rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

من دوباره به مشکل برخوردم همون مشکلی که برای ارسال مطلب داشتم که توی پست قبلی فرستادم حالا  اینبار تنظیمات وبلاگم رو تغییر میدم و ذخیره تغییرات رو می زنم که کلا ارور میده و میگه متاسفانه به دلایل فنی امکان مشاهد صفحه وجود نداره لابد بعدا می خوام وارد وبلاگم بشه ارور میده .....

این مشکلا کم کم کاربر رو از راسخون دلزده می کنه در حالی که عاشق بطن راسخونیم ولی ظاهر  راسخون با ما  مشکل داره

با سلام و عرض احترام

کاربر گرامی، ابتدا دقت داشته باشید پیغامی که ملاحظه می کنید مربوط به یک خطا نیست. بلکه در زمان استفاده هر زمان مشکل خاصی رخ دهد، این پیغام نمایش داده می شود. پس محدود به یک مسئله نیست.

در خصوص مشکل قبلی، اگر شما از عبارت کوتاه تر بجای "به ادامه مطلب مراجعه کنید" استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و پیغام نمایش داده نمی شود. در واقع اگر عبارت انتخابی بیش از اندازه تعریف شده باشد، با خطا مواجه می شوید. در عین حال همکاران فنی این محدودیت در تعداد کاراکتر را نیز حذف خواهند کرد.

لطفاً در خصوص قسمت تنظیمات نیز توضیح کافی بفرمائید تا این موضوع نیز بررسی و رفع شود. ضمناً موارد مربوط به بخش وبلاگ را در تاپیک مسئول آن مطرح فرمائید.

با تشکر

جمعه 5 تیر 1394  6:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh amirhossein1392 salma57 f3080h517 namebaran omiddeymi1368 borkhar ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

سلام و عرض ادب و احترام.

جناب آقای کیانی بزرگوار چند وقتی هست که مشکلی در انجمن به وجود آمده است.

اگر پستی را در تالاری حذف کنیم کل تالار از صفحه ی انجمن ها محو می شود و فقط از کشو دسترسی به انجمن ها در دسترس می باشد و تا زمان ارسال پست جدید به همین منوال باقی می ماند.

لطفا این مشکل را به گوش مسئولین واحد فنی برسانید.

باسپاس

با سلام و تشکر از گزارش شما

موضوع بررسی و اقدام خواهد شد.

موفق باشید

جمعه 5 تیر 1394  6:24 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 nazaninfatemeh ehsan007060 salma57 namebaran f3080h517 omiddeymi1368 borkhar ravabet_rasekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

می خواستم ببینم با مسئولین عزیز بخش مشاوره از کجا میشه ارتباط برقرار کرد،آخه یه مشاوره می خوایم باید یک هفته باید منتظر موند حداقل لازم بوده که سوالمون رو از بخش مشاوره پرسیدیم حداقل زودتر جواب بدن که مردم سرکار و معطل نباشن من الآن نزدیک یک هفته هستم منتظر جوابم ولی هیچ هیچ هیچ

سلام

اگر ی زمانی تمایل داشتید جواب سوالتونو چند هفته یا یک ماه بعد دریافت کنید از مشاوره بخش آی تی کمک بگیرید! شاید برا اونا مفهوم آن لاین عوض شده!! در ضمن جوابشونم حتما راه گشا خواهد بود!!

جمعه 5 تیر 1394  6:36 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 namebaran omiddeymi1368 rasekhoon_m ria1365 borkhar ravabet_rasekhoon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول tavaki

با سلام خدمت شما

چرا هنگامی که در انجمن ها مطلبی قرار میدهم،،امتیاز آن بلافاصله به من داده نمیشود و ارسال مطلب در انجمن در محیط کاربری من صفر است ؟

سلام و عرض ادب

طبق قوانین ارسال پست در انجمن های راسخون امتیاز پست های کاربران بعد از تایید توسط بخش نظارت به حساب  کاربری شما اضافه خواهد شد و چون حجم پست های ارسالی کاربران زیاد میباشد طی یک الی دوروز امتیاز افزوده خواهد شد.

باتشکر

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 6 تیر 1394  3:30 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m f3080h517 omiddeymi1368 sayyed13737373 namebaran borkhar ehsan007060 ravabet_rasekhoon
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

سلام.چرا پست های انجمنی که من گذاشتم بعد از چند روز هنوز هم نوشته در حال بررسی؟@

شنبه 6 تیر 1394  3:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 f3080h517 sayyed13737373 namebaran ria1365 rasekhoon_m borkhar ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول ali1560

سلام.چرا پست های انجمنی که من گذاشتم بعد از چند روز هنوز هم نوشته در حال بررسی؟@

سلام و عرض ادب

طبق اطلاعیه ای که چند روز پیش در اعلانات انجمن ارسال شد،  بررسی پست ها  با تاخیری چند روزه انجام خواهد گرفت

آدرس اطلاعیه :

http://rasekhoon.net/forum/thread/1065516/page1/

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 6 تیر 1394  3:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 f3080h517 sayyed13737373 namebaran ria1365 rasekhoon_m borkhar ravabet_rasekhoon
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

آیا امکان داره به یه پست انجمن چون بهتر باشه امتیاز بیشتری بدن ؟!

یک شنبه 7 تیر 1394  2:20 AM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 rasekhoon_m salma57 f3080h517 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها