0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

با عرض سلام و خسته نباشید.
وقتی برای اعلام نتایج مسابقه اسم فامیل این همه تاخیر میندازید حداقل بعدش با دقت امتیازات رو محاسبه کنید!
برای حرف ث که مثلاً قرار بود برای نفر اول جایزه کارت شارژ بدید چرا این همه اشتباه؟!
اسم ثنایا چراصحیح نیست؟ ثنایا اسم دختر هست به معنای دندان مقدم دهان!
ثعد رو برای میوه نوشتم چرا صحیح نیست؟ ثعد یعنی رُطب یا غوره ٔ خرمای نرم شده و آب گرفته!
حیوان ثرغل چرا صحیح نیست؟ ثرغل روباه ماده رو میگن!
ثکامه نام شهری است در زمین عقیل چرا صحیح نیست؟!
خواهشاً اگه بنا نیست جایزه بدید بگین الکی وقت نذاریم!

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 31 خرداد 1394  8:24 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet f3080h517 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar ria1365 ehsan007060
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

باسلام و عرض ادب.

بنده قصد دارم در مورد موضوعات مهمی شخصا موسسه راسخون بیایم.

لطفا روزی که در آن بار کاری کمتری دارید را جهت این جلسه و گفت و گو مشخص کنید.

باسپاس

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 1 تیر 1394  2:03 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet f3080h517 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar ria1365 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول namebaran

وقتی برای اعلام نتایج مسابقه اسم فامیل این همه تاخیر میندازید حداقل بعدش با دقت امتیازات رو محاسبه کنید!
برای حرف ث که مثلاً قرار بود برای نفر اول جایزه کارت شارژ بدید چرا این همه اشتباه؟!
ثعد رو برای میوه نوشتم چرا صحیح نیست؟ ثعد یعنی رُطب یا غوره ٔ خرمای نرم شده و آب گرفته!

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

کاربر گرامی، بحث جایزه اصلاً برای ما اهمیت ندارد و فرقی نمی کند چه کسی برنده شود. شما که سابقه چندین ساله در راسخون دارید، باید به این باور رسیده باشید. داوری صرفاً با در نظر گرفتن کلمات ارسالی انجام می شود.

یک مسئله کلی را شرکت کنندگان در مسابقه اسم فامیل باید در نظر داشته باشند که حتی در بازی هایی که روی برگه هم انجام می دهید ممکن است چنین اختلافاتی پیش بیاید. شما یک اسم را نوشته باشید و بقیه نظر دهند که این اسم مورد قبول نیست و در اکثر مواقع اتفاق می افتد. چرا که شرکت کننده ها سعی می کنند اسامی را انتخاب کنند که تک باشد و این کاملاً طبیعی است.

آقای رضوانیان که این اسامی را بررسی و امتیازدهی می کنند زمان بسیار زیادی را برای این کار صرف می کنند به طوری که هر حرف، چندین ساعت به صورت فشرده زمان لازم دارد و من شاهد آن هستم. اینگونه نیست که با یک نگاه، سریعاً اسمی را قبول یا مردود کنند. ایشان دو ملاک را در نظر می گیرند و از طرفی تحقیق و بررسی بیش از این برای یک مسابقه این چنینی به صرفه نیست. بیشتر هدف تفریحی بودن آن مطرح است. مسئول مسابقات نیز نهایت تلاش خود را داشته اند که نباید زحمات ایشان را نیز نادیده بگیریم.  اما دو ملاک:

1- عرف و معمول و مرسوم بودن کلمات. که یا خود شخص یا اطرافیان با آن آشنایی دارند

2- جستجو در لغت نامه های آنلاین

هر فرد از نظر خود، اسمی را که نوشته حتماً صحیح بوده و اگر این صحت داشته باشد، داوری معنایی ندارد. در هر صورت نظر شما جهت بررسی مجدد به ایشان ارجاع می گردد. لطفاً عزیزان نیز همکاری بیشتری داشته باشند.

دوشنبه 1 تیر 1394  9:44 AM
تشکرات از این پست
namebaran omiddeymi1368 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet f3080h517 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar ria1365
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1

آقای کیانی در بخش فروشگاه متوجه شدم طکه محصولات برای طرح قرعه کشی ماهانه افزوده شده اند اما در گروه بندی محصولات هنوز اضافه نشده اند.

خواهشمندم بخش قرعه کشی ماهانه رو به گروه بندی ها اضافه نمایید.

با تشکر.

دوشنبه 1 تیر 1394  9:45 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet f3080h517 siryahya borkhar ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

باسلام و عرض ادب.

بنده قصد دارم در مورد موضوعات مهمی شخصا موسسه راسخون بیایم.

لطفا روزی که در آن بار کاری کمتری دارید را جهت این جلسه و گفت و گو مشخص کنید.

باسپاس

با سلام و احترام

متأسفانه این هفته مشغله های بسیاری داریم. باتوجه به اینکه جناب منتظمی ایام ماه مبارک در موسسه حضور ندارند، پیشنهاد می کنیم بعد از این ماه تشریف بیارید.

دوشنبه 1 تیر 1394  9:46 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh namebaran mosabeghat_ravabet f3080h517 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon borkhar ria1365 farshon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول namebaran

کاربر گرامی، بحث جایزه اصلاً برای ما اهمیت ندارد و فرقی نمی کند چه کسی برنده شود. شما که سابقه چندین ساله در راسخون دارید، باید به این باور رسیده باشید. داوری صرفاً با در نظر گرفتن کلمات ارسالی انجام می شود.

یک مسئله کلی را شرکت کنندگان در مسابقه اسم فامیل باید در نظر داشته باشند که حتی در بازی هایی که روی برگه هم انجام می دهید ممکن است چنین اختلافاتی پیش بیاید. شما یک اسم را نوشته باشید و بقیه نظر دهند که این اسم مورد قبول نیست و در اکثر مواقع اتفاق می افتد و طبیعی است. چرا که شرکت کننده ها سعی می کنند اسامی را انتخاب کنند که تک باشد و این کاملاً طبیعی است.

آقای رضوانیان که این اسامی را بررسی و امتیازدهی می کنند زمان بسیار زیادی را برای این کار صرف می کنند به طوری که هر حرف، چندین ساعت به صورت فشرده زمان لازم دارد و من شاهد آن هستم. اینگونه نیست که با یک نگاه، سریعاً اسمی را قبول یا مردود کنند. ایشان دو ملاک را در نظر می گیرند و از طرفی تحقیق و بررسی بیش از این برای یک مسابقه این چنینی به صرفه نیست. بیشتر هدف تفریحی بودن آن مطرح است. مسئول مسابقات نیز نهایت تلاش خود را داشته اند که نباید زحمات ایشان را نیز نادیده بگیریم.  اما دو ملاک:

هر فرد از نظر خود، اسمی را که نوشته حتماً صحیح بوده و اگر این صحت داشته باشد، داوری معنایی ندارد. در هر صورت نظر شما جهت بررسی مجدد به ایشان ارجاع می گردد. لطفاً عزیزان نیز همکاری بیشتری داشته باشند.

جناب آقای کیانی بنده منکر تلاش آقای رضوانیان و سایر همکارنتان نمی شوم و چنین قصوری مرتکب نشدم!

مطلبی که در مورد مسابقه اسم فامیل روی کاغذ فرمودید رو بنده قبول دارم اما وقتی در سایت این مسابقه با جایزه برگزار میشود قبول کنید که تلاش کاربران هم بالا میرود خود بنده برای پاسخ گویی وقت گذاشتم.

من تنها انتظاری که داشتم این بود که حداقل کلمات رو یک بار در گوگل سرچ کنند و تا همین جوری ننویسن صحیح نیست.

بحث اصلاً جایزه نیست آقای کیانی من فقط حرفم اینهکه وقتی برای اعلام نتایج زمان سپری میشد لااقل برای وقتی که کاربران جهت شرکت در مسابقه گذاشته اند ارزش قائل شوند همین. فکر نکنم این چیز زیادی باشه. باز هم از پیگیری جنابعالی کمال تشکر را دارم.

دوشنبه 1 تیر 1394  9:50 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet f3080h517 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

آقای کیانی در بخش فروشگاه متوجه شدم طکه محصولات برای طرح قرعه کشی ماهانه افزوده شده اند اما در گروه بندی محصولات هنوز اضافه نشده اند.

خواهشمندم بخش قرعه کشی ماهانه رو به گروه بندی ها اضافه نمایید.

با تشکر.

با سلام و تشکر

بروزرسانی گروه بندی های فروشگاه با کمی تأخیر انجام می شود. حتماً امروز شاهد اضافه شدن این منو خواهید بود.

موفق باشید

دوشنبه 1 تیر 1394  9:53 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh namebaran mosabeghat_ravabet f3080h517 siryahya borkhar ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول namebaran

یک مسئله کلی را شرکت کنندگان در مسابقه اسم فامیل باید در نظر داشته باشند که حتی در بازی هایی که روی برگه هم انجام می دهید ممکن است چنین اختلافاتی پیش بیاید. شما یک اسم را نوشته باشید و بقیه نظر دهند که این اسم مورد قبول نیست و در اکثر مواقع اتفاق می افتد. چرا که شرکت کننده ها سعی می کنند اسامی را انتخاب کنند که تک باشد و این کاملاً طبیعی است.

جناب آقای کیانی بنده منکر تلاش آقای رضوانیان و سایر همکارنتان نمی شوم و چنین قصوری مرتکب نشدم!

مطلبی که در مورد مسابقه اسم فامیل روی کاغذ فرمودید رو بنده قبول دارم اما وقتی در سایت این مسابقه با جایزه برگزار میشود قبول کنید که تلاش کاربران هم بالا میرود خود بنده برای پاسخ گویی وقت گذاشتم.

من تنها انتظاری که داشتم این بود که حداقل کلمات رو یک بار در گوگل سرچ کنند و تا همین جوری ننویسن صحیح نیست.

بحث اصلاً جایزه نیست آقای کیانی من فقط حرفم اینهکه وقتی برای اعلام نتایج زمان سپری میشد لااقل برای وقتی که کاربران جهت شرکت در مسابقه گذاشته اند ارزش قائل شوند همین. فکر نکنم این چیز زیادی باشه. باز هم از پیگیری جنابعالی کمال تشکر را دارم.

با عرض سلام مجدد

کاربر گرامی، قطعاً همین گونه است و همانطور که عرض کردم، ساعت ها وقت برای بررسی کلمات این مسابقه، نشان از ارزش گذاری و توجه به زحمات کاربران عزیز است. ایشان هر دو ملاک یعنی پرس و جو از افراد دیگر (برای موارد مشکوک) و همچنین موارد ناشناخته را در لغت نامه های آنلاین جستجو می کنند و این حساسیت ایشان تا حدی است که گاهی بنده از این همه تلاش و حوصله برای بررسی کلمات واقعاً تعجب می کنم! باز هم اگر مشکلی در مورد هر کدام از طرح ها و یا مسائل سایت داشتید، با کمال میل آماده پاسخگویی و بررسی هستیم.

موفق باشید

دوشنبه 1 تیر 1394  9:57 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namebaran mosabeghat_ravabet f3080h517 salma57 ravabet_rasekhoon borkhar ria1365 omiddeymi1368
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

باسلام و عرض ادب:

فکر کنم از موسسه با بنده تماس گرفتند ولی متاسفانه نتوانستم پاسخ بدهم.

در صورت لزوم ممنون میشوم مجددا تماس گرفته شود.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

دوشنبه 1 تیر 1394  11:20 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m f3080h517 salma57 ravabet_rasekhoon borkhar ria1365 namebaran omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

باسلام و عرض ادب:

با سلام م عرض احترام

بله جناب منتظمی ظاهراً تماس گرفته اند که در حال حاضر در موسسه حضور ندارند. در روزهای آتی در صورت لزوم مجدداً با شما تماس خواهند گرفت.

التماس دعا

دوشنبه 1 تیر 1394  12:12 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 salma57 mohammad98 ravabet_rasekhoon borkhar ria1365 namebaran omiddeymi1368
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و احترام

متأسفانه این هفته مشغله های بسیاری داریم. باتوجه به اینکه جناب منتظمی ایام ماه مبارک در موسسه حضور ندارند، پیشنهاد می کنیم بعد از این ماه تشریف بیارید.

سلام مجدد. چه خوب شد که اطلاع دادید. ممنون از شما

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 1 تیر 1394  3:05 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m borkhar ria1365 namebaran f3080h517 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و مدیران گرامی

تاپیک زیر  توسط یکی از کاربران گرامی ایجاد شده  و شامل انواع مختلف یرنامه مخصوص ماه مبارک رمضان شامل انواع دعاها انواع مناجات ها زیارت نامه ها مفاتیح نفیس قران و ... برای گوشی و تبلت های شما میباشد و هر انچه در این ماه نیاز یک روزه دار  است را دارا میباشد .

قابل ذکر است که این تاپیک هروز بروز میشود.

"رمضان را به تلفن همراه  خود بیاورید"

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

دوشنبه 1 تیر 1394  8:04 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m namebaran f3080h517 ehsan007060 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و مدیران گرامی

تاپیک زیر  توسط یکی از کاربران گرامی ایجاد شده  و شامل انواع مختلف یرنامه مخصوص ماه مبارک رمضان شامل انواع دعاها انواع مناجات ها زیارت نامه ها مفاتیح نفیس قران و ... برای گوشی و تبلت های شما میباشد و هر انچه در این ماه نیاز یک روزه دار  است را دارا میباشد .

قابل ذکر است که این تاپیک هروز بروز میشود.

"رمضان را به تلفن همراه  خود بیاورید"

با سلام

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تشکر از اطلاع رسانی شما

تاپیک پیشنهادی بررسی شد. کار زیبا و جالبی بود. معرفی نرم افزار در قسمت انجمن هیچ مانعی ندارد. باتوجه به اینکه بخش نرم افزار تلفن همراه در سایت نیز موجود است، امکان تبلیغ از این تاپیکک در بخش های مختلف برای ما محددویت دارد وگرنه حتماً این کار انجام می گرفت. لذا این تاپیک به مسئول بخش موبایل ارجاع می شود تا نرم افزارهایی که قبلاً در سایت بارگذاری نشده، بررسی و بارگذاری شود.

اقدام شما در تکمیل کردن مطالب آن تاپیک، باعث شد تا مجدداً همان کاربر نرم افزارهای دیگری را نیز معرفی و اطلاع رسانی کند و این نشان می دهد حضور به موقع در تالارها، در افزایش فعالیت کاربران چقدر موثر است.

با تشکر از زحمات شما و سایر مدیران و کاربران

سه شنبه 2 تیر 1394  5:29 AM
تشکرات از این پست
namebaran f3080h517 salma57 nazaninfatemeh borkhar omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

می خواستم ببینم با مسئولین عزیز بخش مشاوره از کجا میشه ارتباط برقرار کرد،آخه یه مشاوره می خوایم باید یک هفته باید منتظر موند حداقل لازم بوده که سوالمون رو از بخش مشاوره پرسیدیم حداقل زودتر جواب بدن که مردم سرکار و معطل نباشن من الآن نزدیک یک هفته هستم منتظر جوابم ولی هیچ هیچ هیچ

چهارشنبه 3 تیر 1394  3:07 PM
تشکرات از این پست
09130670628 omiddeymi1368 rasekhoon_m f3080h517 namebaran ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول mohammad98

باسلام و عرض ادب:

با سلام م عرض احترام

بله جناب منتظمی ظاهراً تماس گرفته اند که در حال حاضر در موسسه حضور ندارند. در روزهای آتی در صورت لزوم مجدداً با شما تماس خواهند گرفت.

التماس دعا

با سلام و عرض ادب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛

ظاهراً با من هم تماس گرفته شده، ولی من خواب بودم از فرط استیصال!!!! ببخشید...

موفّق باشید.

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 3 تیر 1394  4:55 PM
تشکرات از این پست
kordabadi salma57 farshon rasekhoon_m f3080h517 namebaran ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها