پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
دوشنبه 1 تیر 1394 9:50 AM
با عرض سلام و خسته نباشید.
وقتی برای اعلام نتایج مسابقه اسم فامیل این همه تاخیر میندازید حداقل بعدش با دقت امتیازات رو محاسبه کنید!
برای حرف ث که مثلاً قرار بود برای نفر اول جایزه کارت شارژ بدید چرا این همه اشتباه؟!
اسم ثنایا چراصحیح نیست؟ ثنایا اسم دختر هست به معنای دندان مقدم دهان!
ثعد رو برای میوه نوشتم چرا صحیح نیست؟ ثعد یعنی رُطب یا غوره ٔ خرمای نرم شده و آب گرفته!
حیوان ثرغل چرا صحیح نیست؟ ثرغل روباه ماده رو میگن!
ثکامه نام شهری است در زمین عقیل چرا صحیح نیست؟!
خواهشاً اگه بنا نیست جایزه بدید بگین الکی وقت نذاریم!
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
کاربر گرامی، بحث جایزه اصلاً برای ما اهمیت ندارد و فرقی نمی کند چه کسی برنده شود. شما که سابقه چندین ساله در راسخون دارید، باید به این باور رسیده باشید. داوری صرفاً با در نظر گرفتن کلمات ارسالی انجام می شود.
یک مسئله کلی را شرکت کنندگان در مسابقه اسم فامیل باید در نظر داشته باشند که حتی در بازی هایی که روی برگه هم انجام می دهید ممکن است چنین اختلافاتی پیش بیاید. شما یک اسم را نوشته باشید و بقیه نظر دهند که این اسم مورد قبول نیست و در اکثر مواقع اتفاق می افتد و طبیعی است. چرا که شرکت کننده ها سعی می کنند اسامی را انتخاب کنند که تک باشد و این کاملاً طبیعی است.
آقای رضوانیان که این اسامی را بررسی و امتیازدهی می کنند زمان بسیار زیادی را برای این کار صرف می کنند به طوری که هر حرف، چندین ساعت به صورت فشرده زمان لازم دارد و من شاهد آن هستم. اینگونه نیست که با یک نگاه، سریعاً اسمی را قبول یا مردود کنند. ایشان دو ملاک را در نظر می گیرند و از طرفی تحقیق و بررسی بیش از این برای یک مسابقه این چنینی به صرفه نیست. بیشتر هدف تفریحی بودن آن مطرح است. مسئول مسابقات نیز نهایت تلاش خود را داشته اند که نباید زحمات ایشان را نیز نادیده بگیریم. اما دو ملاک:
1- عرف و معمول و مرسوم بودن کلمات. که یا خود شخص یا اطرافیان با آن آشنایی دارند
2- جستجو در لغت نامه های آنلاین
هر فرد از نظر خود، اسمی را که نوشته حتماً صحیح بوده و اگر این صحت داشته باشد، داوری معنایی ندارد. در هر صورت نظر شما جهت بررسی مجدد به ایشان ارجاع می گردد. لطفاً عزیزان نیز همکاری بیشتری داشته باشند.
جناب آقای کیانی بنده منکر تلاش آقای رضوانیان و سایر همکارنتان نمی شوم و چنین قصوری مرتکب نشدم!
مطلبی که در مورد مسابقه اسم فامیل روی کاغذ فرمودید رو بنده قبول دارم اما وقتی در سایت این مسابقه با جایزه برگزار میشود قبول کنید که تلاش کاربران هم بالا میرود خود بنده برای پاسخ گویی وقت گذاشتم.
من تنها انتظاری که داشتم این بود که حداقل کلمات رو یک بار در گوگل سرچ کنند و تا همین جوری ننویسن صحیح نیست.
بحث اصلاً جایزه نیست آقای کیانی من فقط حرفم اینهکه وقتی برای اعلام نتایج زمان سپری میشد لااقل برای وقتی که کاربران جهت شرکت در مسابقه گذاشته اند ارزش قائل شوند همین. فکر نکنم این چیز زیادی باشه. باز هم از پیگیری جنابعالی کمال تشکر را دارم.
چشم برندار ازم می پاشه زندگیم