نقل قول borkhar
نقل قول rasekhoon_m
با سلام خدمت کاربران و مدیران عزیز
باطلاع می رساند در این هفته برادر ارجمند جناب فتحی بعنوان مسئول واحد نظارت مشغول به فعالیت شده اند. إن شاالله همچون گذشته شاهد همکاری دو جانبه بین واحد نظارت و شما کاربران گرامی باشیم.
لازم به ذکر است سمت ایشان، مسئول واحد نظارت بر انجمن می باشد که علاوه بر بررسی پست ها، مباحث نظارتی و رسیدگی به گزارشات کاربران و همچنین حل و فصل مسائل و مشکلات کاربران در امور انجمن، از جمله وظایف مهم و خطیر ایشان می باشد که کاربران می توانند موارد مرتبط را با ایشان در میان بگذارند. لذا به منظور سهولت کاربران در طرح موضوعات و رسیدگی به گزارشات، پل ارتباطی با مسئول نظارت، صرفاً از طریق صندوق پیام ایشان می باشد. (نام کاربری: nezarat_ravabet)
باتوجه به روحیات و سوابق کاری موفق ایشان در قسمت انجمن ها، اطمینان داریم تعامل زیادی با اعضای سایت خواهند داشت و انتظار داریم کاربران نیز در خصوص تذکرات و پیام ها و مواردی که از سوی ایشان ارجاع می شود، توجه کافی داشته باشند.
موفق باشید
سلام آقای کیانی.
طاعات و عباداتتون قبول.
آقای کیانی اینایی رو که فرمودین رو که حاج آقا هم به عهده دارن.فکر کنم مسئولیت نظارت با پل ارتباطی یکی باشه.
البته بماند که ما در هر زمینه ایی مشکل داریم سریع به حاج آقا مراجعه میکنیم وپل ارتباطی
ممنون از اطلاع رسانیتون.ماهم برای آقای فتحی آرزوی موفقیت در پست جدیدشون رو داریم.
با سلام و عرض احترام و ضمن آرزوی قبولی طاعات
وظایفی که برای جناب فتحی در نظر گرفته شده، بیشتر جنبه نظارتی دارند. مسئول ارشد انجمن ها، هماهنگی و امور اجرایی را برعهده دارند. لذا در حین اجرا، قطعاً نظارت و رسیدگی به امور لازم است تا نتیجه دلخواه حاصل شود. حال ممکن است این گزارش رسیدگی، از سوی کاربران درخواست شود یا از سوی ما. البته قبلاً شخصاً این موضوع را دنبال می کردم اما باتوجه به اینکه اساساً مربوط به بخش نظارت می شود، ترجیح داده شد از مسیر اصلی اقدام شود.
تجربه در طول کار نشان داده این موارد کم نبوده اند. زیرا کاربران، بسیاری از سوالات و درخواست های رسیدگی را از طریق صندوق پیام به بنده ارجاع می دادند که از این پس لازم است با واحد نظارت در میان گذارند.
نمونه واضحی که اخیراً نیز اتفاق افتاد، در خصوص طرح "مدیران و ظرافت ها" بود که سرکار نیز در جریان بودید. دیدگاه مختلفی بین شما و مسئول انجمن و کاربران دیگر مطرح شد که برای حل بهتر، از این پس در صورت عدم حصول نتیجه، می توانید از واحد نظارت درخواست بررسی نمائید. همچنین بحث تخلفات کاربری نیز در این بخش قابل گزارش و پیگیری است. در عین حال، هر دو این بزرگواران (آقایان منتظمی و فتحی) در واحد روابط عمومی و بخش انجمن ها مشغول به فعالیت هستند که قطعاً اشتراکات کاری نیز ممکن است اتفاق بیفتد. هدف، ارتقاء کیفیت و سطح رضایتمندی کاربران است.
از اینکه توضیحات طولانی شد، عذرخواهی می کنم. برای شفاف شدن موضوع، لازم بود خدمت شما و سایر کاربران، این موضوع تشریح شود.
التماس دعا