0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول aligoharsamimi

باسلام

اگه میشود صندوق پیامتون رو نگاهی کوتاه بیاندازید

با تشکر

با سلام و احترام

درخواست خود را در این تاپیک مطرح کنید. مسئول نرم افزار بررسی و اقدام می نمایند. در صورتی که به نتیجه نرسیدید به بنده اطلاع دهید.

موفق باشید.

باسلام

من که تو تاپیک رفتم ولی نیافتم که چگونه درخوست کنم و جز دکمه تشکر چیز دگر نیافتم!!!!!!!!!!!

دوشنبه 15 تیر 1394  11:35 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 rasekhoon_m omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول ahmadfarm

با سلام. ببخشيد اينترنت ما چند وقته مشگل داشته. اگر ممكنه مسابقه عكاسي رو دو روز ديگر فعال كنيد تا ما هم عكس بزاريم.ممن.ن

با سلام و احترام

باتوجه به مشکلی که اشاره کردید، مانعی برای ارسال تصاویر وجود نخواهد داشت. شما تصاویر خود را تهیه و ارسال نمائید.

موفق باشید

دوشنبه 15 تیر 1394  11:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 ravabet_rasekhoon borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول aligoharsamimi

باسلام

اگه میشود صندوق پیامتون رو نگاهی کوتاه بیاندازید

با تشکر

با سلام و احترام

درخواست خود را در این تاپیک مطرح کنید. مسئول نرم افزار بررسی و اقدام می نمایند. در صورتی که به نتیجه نرسیدید به بنده اطلاع دهید.

موفق باشید.

باسلام

من که تو تاپیک رفتم ولی نیافتم که چگونه درخوست کنم و جز دکمه تشکر چیز دگر نیافتم!!!!!!!!!!!

سلام علیکم

با عرض معذرت، مشکل برطرف شد. به لینک ذیل مراجعه کنید

http://rasekhoon.net/forum/thread/1061833/page1

دوشنبه 15 تیر 1394  11:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 ravabet_rasekhoon borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

با عرض سلام و ادب خدمت آقای کیانی؛

طاعات و عبادات قبول؛

ما بعد از قرون متمادی آمدیم توی مسابقه اسم-فامیل شرکت کردیم(حرف "ف"-20 خرداد)، علاوه بر اینکه تاکنون نتایج اعلام نشده(حالا معلوم نیست برگه ها گم شده یا هنوز نوبت کلاس ما نشده!!! / خداییش بدتر از اعلام نتایج کنکور شد!!!)، پیام هم دادیم(توی تاپیک خود مسابقه)، ولی هنوز غیرفعاله و پاسخی هم داده نشده!!!

یه پیگیری بفرمایید بیزحمت. خیلی ممنون.

با سلام و عرض ادب

طاعات شما هم قبول حق إن شاالله

از این طرفا جناب دیمی؟ smileyمسئول مسابقات به دلیل همزمانی با نمایشگاه اصفهان و برخی امور مهم دیگر فرصت نکردند نتایج مسابقه اسم فامیل را به روز اعلام کنند. هفته پیش تأکید کردم سریعتر جمع بندی انجام شود. هم اکنون در حال داوری و بررسی پاسخ ها هستند و به صورت یکجا همه حروف را در همین هفته اعلام می کنند. بنده که از نزدیک داوری مسابقه اسم فامیل را شاهد هستم تصور می کنم واقعاً سخت تر از و بدتر از اعلام نتایج کنکوره... اینطور که آقای رضوانیان دقیق و تک به تک اسامی را در منابع مختلف چک می کنند :-)

هِییییییی روزگار... چیکار کنیم!!! از بس گرفتارم... همین چند وقت پیش به یکی از دوستان میگفتم که اوضام مثل یه نفریه که 4 تا زن داره و از هر زن 5 تا بچه!!!!!!!!!!  (دیگه هیچی نگفت طفلی، رفت!!!!)

دست شما درد نکنه، ممنونم از توجّهتون... ولی حدأقل جواب پست آدم رو که میتونستن بِدَن!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 16 تیر 1394  12:06 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 salma57 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

با عرض سلام و ادب خدمت آقای کیانی؛

طاعات و عبادات قبول؛

ما بعد از قرون متمادی آمدیم توی مسابقه اسم-فامیل شرکت کردیم(حرف "ف"-20 خرداد)، علاوه بر اینکه تاکنون نتایج اعلام نشده(حالا معلوم نیست برگه ها گم شده یا هنوز نوبت کلاس ما نشده!!! / خداییش بدتر از اعلام نتایج کنکور شد!!!)، پیام هم دادیم(توی تاپیک خود مسابقه)، ولی هنوز غیرفعاله و پاسخی هم داده نشده!!!

یه پیگیری بفرمایید بیزحمت. خیلی ممنون.

با سلام و عرض ادب

طاعات شما هم قبول حق إن شاالله

از این طرفا جناب دیمی؟ smileyمسئول مسابقات به دلیل همزمانی با نمایشگاه اصفهان و برخی امور مهم دیگر فرصت نکردند نتایج مسابقه اسم فامیل را به روز اعلام کنند. هفته پیش تأکید کردم سریعتر جمع بندی انجام شود. هم اکنون در حال داوری و بررسی پاسخ ها هستند و به صورت یکجا همه حروف را در همین هفته اعلام می کنند. بنده که از نزدیک داوری مسابقه اسم فامیل را شاهد هستم تصور می کنم واقعاً سخت تر از و بدتر از اعلام نتایج کنکوره... اینطور که آقای رضوانیان دقیق و تک به تک اسامی را در منابع مختلف چک می کنند :-)

هِییییییی روزگار... چیکار کنیم!!! از بس گرفتارم... همین چند وقت پیش به یکی از دوستان میگفتم که اوضام مثل یه نفریه که 4 تا زن داره و از هر زن 5 تا بچه!!!!!!!!!!  (دیگه هیچی نگفت طفلی، رفت!!!!)

دست شما درد نکنه، ممنونم از توجّهتون... ولی حدأقل جواب پست آدم رو که میتونستن بِدَن!!!!

لطفاً لینک تاپیکی که سوالتان در آن بی پاسخ مانده را جهت بررسی و پیگیری به صندوق پیام بنده ارسال نمائید.

متشکرم.

سه شنبه 16 تیر 1394  7:50 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 borkhar
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

ببخشيد به كدوم  قسمت عكسارو بفرستم.؟

ممنون

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سه شنبه 16 تیر 1394  12:25 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 ria1365 omiddeymi1368 rasekhoon_m
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول ahmadfarm

با سلام. ببخشيد اينترنت ما چند وقته مشگل داشته. اگر ممكنه مسابقه عكاسي رو دو روز ديگر فعال كنيد تا ما هم عكس بزاريم.ممن.ن

با سلام و احترام

باتوجه به مشکلی که اشاره کردید، مانعی برای ارسال تصاویر وجود نخواهد داشت. شما تصاویر خود را تهیه و ارسال نمائید.

موفق باشید

ممنون

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سه شنبه 16 تیر 1394  6:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

با سلام خدمت کاربران و مدیران عزیز

باطلاع می رساند در این هفته برادر ارجمند جناب فتحی بعنوان مسئول واحد نظارت مشغول به فعالیت شده اند. إن شاالله همچون گذشته شاهد همکاری دو جانبه بین واحد نظارت و شما کاربران گرامی باشیم.

لازم به ذکر است سمت ایشان، مسئول واحد نظارت بر انجمن می باشد که علاوه بر بررسی پست ها، مباحث نظارتی و رسیدگی به گزارشات کاربران و همچنین حل و فصل مسائل و مشکلات کاربران در امور انجمن، از جمله وظایف مهم و خطیر ایشان می باشد که کاربران می توانند موارد مرتبط را با ایشان در میان بگذارند. لذا به منظور سهولت کاربران در طرح موضوعات و رسیدگی به گزارشات، پل ارتباطی با مسئول نظارت، صرفاً از طریق صندوق پیام ایشان می باشد. (نام کاربری: nezarat_ravabet)

باتوجه به روحیات و سوابق کاری موفق ایشان در قسمت انجمن ها، اطمینان داریم تعامل زیادی با اعضای سایت خواهند داشت و انتظار داریم کاربران نیز در خصوص تذکرات و پیام ها و مواردی که از سوی ایشان ارجاع می شود، توجه کافی داشته باشند.

موفق باشید

سه شنبه 16 تیر 1394  8:07 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 namebaran nazaninfatemeh omiddeymi1368 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول ahmadfarm

ممنون

سلام و عرض ادب.
لطفا عکس های خود را تا فردا در این تاپیک قرار بدین.
هر عکس در یک پست
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1034841/page1/

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 16 تیر 1394  10:11 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

مولا! اشک‌هایم، کبوترانی‌اند که آرزو دارند گره دخیل‌هایی شوند که به ضریحت بسته شده است.

شهادت امام علی علیه السلام تسلیت باد.

التماس دعا

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

سه شنبه 16 تیر 1394  10:21 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

با توجه به در خواست های مکرر کاربران گرامی که تا وقت مقرر مسابقه بنا بر دلایلی نتوانسته اند تصاویر خود را برای شرکت در مسابقه ارسال نمایند:

تاپیک ارسال تصاویر به ادرس زیر از امشب تا ساعت۱۲ ظهر فردا باز خواهد شد دوستان میتونند بر طبق قوانین مسابقه تصاویر خودشون رو برای شرکت در مسابقه ارسال نمایند.

قابل ذکر است:

این فرصت فقط برای کاربرانیه که بدلایلی تا حالا نتوانسته اند برای ما در مهلت مقرر اثار خودشونو ارسال نمایند

دوستانی که در مهلت مقرر برای ما تصاویر خودشونو ارسال نموده اند نمیتوانند دوباره تصاویر خودشونو ارسال کنند.

این فرصت برای ارسال اثار قابل تمدید نخواهد بود

تصاویری که بعد از ساعت 12 ظهر فردا ارسال شوند در تاپیک مسابقه ثبت نخواهند شد.

باتشکر از همه دوستان

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 16 تیر 1394  10:54 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m namebaran borkhar
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول rasekhoon_m

باطلاع می رساند در این هفته برادر ارجمند جناب فتحی بعنوان مسئول واحد نظارت مشغول به فعالیت شده اند. إن شاالله همچون گذشته شاهد همکاری دو جانبه بین واحد نظارت و شما کاربران گرامی باشیم.

لازم به ذکر است سمت ایشان، مسئول واحد نظارت بر انجمن می باشد که علاوه بر بررسی پست ها، مباحث نظارتی و رسیدگی به گزارشات کاربران و همچنین حل و فصل مسائل و مشکلات کاربران در امور انجمن، از جمله وظایف مهم و خطیر ایشان می باشد که کاربران می توانند موارد مرتبط را با ایشان در میان بگذارند. لذا به منظور سهولت کاربران در طرح موضوعات و رسیدگی به گزارشات، پل ارتباطی با مسئول نظارت، صرفاً از طریق صندوق پیام ایشان می باشد. (نام کاربری: nezarat_ravabet)

باتوجه به روحیات و سوابق کاری موفق ایشان در قسمت انجمن ها، اطمینان داریم تعامل زیادی با اعضای سایت خواهند داشت و انتظار داریم کاربران نیز در خصوص تذکرات و پیام ها و مواردی که از سوی ایشان ارجاع می شود، توجه کافی داشته باشند.

موفق باشید

سلام آقای کیانی.

طاعات و عباداتتون قبول.

آقای کیانی اینایی رو که فرمودین رو که حاج آقا هم به عهده دارن.فکر کنم مسئولیت نظارت با پل ارتباطی یکی باشه.

البته بماند که ما در هر زمینه ایی مشکل داریم سریع به حاج آقا مراجعه میکنیم وپل ارتباطی

ممنون از اطلاع رسانیتون.ماهم برای آقای فتحی آرزوی موفقیت در پست جدیدشون رو داریم.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 18 تیر 1394  1:14 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m omiddeymi1368 ria1365 nezarat_ravabet
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول rasekhoon_m

موفق باشید

سلام آقای کیانی.

طاعات و عباداتتون قبول.

آقای کیانی اینایی رو که فرمودین رو که حاج آقا هم به عهده دارن.فکر کنم مسئولیت نظارت با پل ارتباطی یکی باشه.

البته بماند که ما در هر زمینه ایی مشکل داریم سریع به حاج آقا مراجعه میکنیم وپل ارتباطی

ممنون از اطلاع رسانیتون.ماهم برای آقای فتحی آرزوی موفقیت در پست جدیدشون رو داریم.

با سلام و عرض احترام و ضمن آرزوی قبولی طاعات

وظایفی که برای جناب فتحی در نظر گرفته شده، بیشتر جنبه نظارتی دارند. مسئول ارشد انجمن ها، هماهنگی و امور اجرایی را برعهده دارند. لذا در حین اجرا، قطعاً نظارت و رسیدگی به امور لازم است تا نتیجه دلخواه حاصل شود. حال ممکن است این گزارش رسیدگی، از سوی کاربران درخواست شود یا از سوی ما. البته قبلاً شخصاً این موضوع را دنبال می کردم اما باتوجه به اینکه اساساً مربوط به بخش نظارت می شود، ترجیح داده شد از مسیر اصلی اقدام شود.

تجربه در طول کار نشان داده این موارد کم نبوده اند. زیرا کاربران، بسیاری از سوالات و درخواست های رسیدگی را از طریق صندوق پیام به بنده ارجاع می دادند که از این پس  لازم است با واحد نظارت در میان گذارند.

نمونه واضحی که اخیراً نیز اتفاق افتاد، در خصوص طرح "مدیران و ظرافت ها" بود که سرکار نیز در جریان بودید. دیدگاه مختلفی بین شما و مسئول انجمن و کاربران دیگر مطرح شد که برای حل بهتر، از این پس در صورت عدم حصول نتیجه، می توانید از واحد نظارت درخواست بررسی نمائید. همچنین بحث تخلفات کاربری نیز در این بخش قابل گزارش و پیگیری است. در عین حال، هر دو این بزرگواران (آقایان منتظمی و فتحی) در واحد روابط عمومی و بخش انجمن ها مشغول به فعالیت هستند که قطعاً اشتراکات کاری نیز ممکن است اتفاق بیفتد. هدف، ارتقاء کیفیت و سطح رضایتمندی کاربران است.

از اینکه توضیحات طولانی شد، عذرخواهی می کنم. برای شفاف شدن موضوع، لازم بود خدمت شما و سایر کاربران، این موضوع تشریح شود.

التماس دعا 

پنج شنبه 18 تیر 1394  8:07 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 nazaninfatemeh borkhar Lovermohamad omiddeymi1368 ria1365 nezarat_ravabet
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام خدمت آقای کیانی گل cheeky

در اقدامی غیر مسلحانه در پشت جبهه راسخون توسط آقای خورزوخان ،تالار کامپیوتر واطلاعات فناوری در صفحه اصلی انجمن ها جالبه حذف گردید است ،لطفا به واحد فنی عزیز که جون سیبیل هایشون coolیه بررسی بکنند 

با تشکر

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 18 تیر 1394  10:28 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirhossein1392 rasekhoon_m omiddeymi1368 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام خدمت آقای کیانی گل cheeky

در اقدامی غیر مسلحانه در پشت جبهه راسخون توسط آقای خورزوخان ،تالار کامپیوتر واطلاعات فناوری در صفحه اصلی انجمن ها جالبه حذف گردید است ،لطفا به واحد فنی عزیز که جون سیبیل هایشون coolیه بررسی بکنند 

با تشکر

سلام جناب رضایی

الان صفحه اصلی انجمن را بررسی کردم. تالار کامپیوتر و فناوری اطلاعات مشکلی ندارد.

جمعه 19 تیر 1394  4:24 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 omiddeymi1368 amirhossein1392 ria1365 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها