نقل قول manager_fromblog
با سلام ودرودی بی پایان خدمت مهندس کیانی
با تبریک میلاد مولا علی (ع) ،هرچند که استعفا دادم وموافت نشد ودیدم عید مولا (ع) هست وما هم شیعه مولا ،خوش نیست که استعفای بنده با راسخون به خاطر موضوع بیانیه طول بکشد ،لذا تصمیم گرفتم با نام کاربری مجزا در خدمتتان باشد ،از این روز در بیانیه اشتباهاتی بود که بیان می کنم وعذر خواهی
1-خطاب قرار دادن بیانیه به همه کاربران ومدیران انجمن که کار اشتباهی بود وعذر می خواهم
2-علنی کردن وانتشار بیانیه که کار اشتباهی بود
لذا از مدیر محترم روابط عمومی وتمامی کاربران ومدیران محترم کمال عذر خواهی را دارم .
سپاس
دوستدارتان حسین رضایی
با سلام و عرض تبریک متقابل
سایت راسخون و روابط عمومی بعنوان پل ارتباطی آن با مخاطبان، همیشه پذیرای کاربران و آماده همکاری و حمایت لازم می باشد.
حضور مجدد شما با انگیزه و تلاشی مضاعف برای تالار وبلاگ نویسی ضروری است. همانطور که پیش از این نیز در مواقع مختلف تأکید کردیم، برای کسب خروجی مورد نظر از طرح ها و برنامه های خود در تالار وبلاگ نویسی، حتماً هماهنگی های لازم را با مسئول وبلاگ و انجمن، داشته باشید.
برای بیانیه نیاز به عذرخواهی نیست و از نظر من، انتشار آن کار غلطی نبود چون نظرات شخصی شما را شامل می شد و کار خوبی بود که با ما در میان گذاشتید. اما بندها و شیوه برخورد با موضوعات، نیاز به تأمل بیشتری داشت.
در هر صورت حضور شما و سایر مدیران گرامی در مجموعه راسخون، باعث افتخار است.