0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول hossein201273

درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

با توجه به بیانیه چند روز پیش بنده فقط جهت بیان انتقادات وپیشنهادات وارده ،خیلی از کاربران فکر می کنند بنده برای جایزه فعالیت می کنم ،لذا خیلی از کاربران تو اتاق چت وگفتگوی مدیران راسخونی بنده را بسیار ناراحت کرده اند ،لذا تنها درخواست بنده اینه که بنده مایل به دریافت جایزه دوره ای مدیران نیستم ولطف کنید از این به بعد به حساب بنده حتی یک ریال هم واریز نکنید .

با سپاس 

دوستدارتان یک راسخونی :حسین رضایی

با سلام و عرض ادب خدمت شما

آقای رضایی شاید چون بیشتر انتقادات شما مربوط به جوائز و هدایای نقدی بوده، کاربران اینطور تصور کردند.

برای جلوگیری از اینگونه سوء تفاهم ها بهتر است به صورت خصوصی ویا مواقعی که حضوراً تشریف میاورید، نظرات خود را مطرح کنید.

موفق باشید

یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  7:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 borkhar farshon nazaninfatemeh ria1365 f3080h517 namebaran omiddeymi1368 parseman_110
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

با توجه به بیانیه چند روز پیش بنده فقط جهت بیان انتقادات وپیشنهادات وارده ،خیلی از کاربران فکر می کنند بنده برای جایزه فعالیت می کنم ،لذا خیلی از کاربران تو اتاق چت وگفتگوی مدیران راسخونی بنده را بسیار ناراحت کرده اند ،لذا تنها درخواست بنده اینه که بنده مایل به دریافت جایزه دوره ای مدیران نیستم ولطف کنید از این به بعد به حساب بنده حتی یک ریال هم واریز نکنید .

با سپاس 

دوستدارتان یک راسخونی :حسین رضایی

با سلام و عرض ادب خدمت شما

آقای رضایی شاید چون بیشتر انتقادات شما مربوط به جوائز و هدایای نقدی بوده، کاربران اینطور تصور کردند.

برای جلوگیری از اینگونه سوء تفاهم ها بهتر است به صورت خصوصی ویا مواقعی که حضوراً تشریف میاورید، نظرات خود را مطرح کنید.

موفق باشید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  10:08 AM
تشکرات از این پست
borkhar ehsan007060 rasekhoon_m salma57 ria1365 f3080h517 namebaran parseman_110 siryahya
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

جناب آقای مهندس جمشیدکیانی

باسلام وصلوات به ساحت مقدس آقاامام زمان عج

خواستم هم احوالپرسی ای خدمتتون کرده باشم وهم یه درخواسته کوچولو.

پس لطفاصندوق پیام چک شود.باتشکرفراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  3:55 PM
تشکرات از این پست
ria1365 f3080h517 salma57 namebaran rasekhoon_m omiddeymi1368 parseman_110 siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

جناب آقای مهندس جمشیدکیانی

باسلام وصلوات به ساحت مقدس آقاامام زمان عج

خواستم هم احوالپرسی ای خدمتتون کرده باشم وهم یه درخواسته کوچولو.

پس لطفاصندوق پیام چک شود.باتشکرفراوان

سلام علیکم

از لطف شما متشکرم جناب اشرفی

پاسخ شما از طریق صندوق پیام ارسال گردید.

موفق باشید

یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  10:16 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 farshon salma57 namebaran omiddeymi1368 f3080h517 parseman_110
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

باسلام واحترام خدمت مدیرمحترم ودوست عزیزم

خواهش میکنم در صورت امکان در تالار هنر یک تالار جدید برای موسیقی ایجاد شود تا مطالب مربوط به موسیقی در آنجا برای دوستان گل راسخونی قرار داده شود ...

خداقوت ..خسته نباشید...
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  3:33 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m namebaran omiddeymi1368 f3080h517 parseman_110 ehsan007060 siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

باسلام واحترام خدمت مدیرمحترم ودوست عزیزم

خواهش میکنم در صورت امکان در تالار هنر یک تالار جدید برای موسیقی ایجاد شود تا مطالب مربوط به موسیقی در آنجا برای دوستان گل راسخونی قرار داده شود ...

خداقوت ..خسته نباشید...

با سلام و عرض تشکر از پیشنهاد شما 
کاربر عزیز، چون موضوع موسیقی جزو موضوعات فعالیت انجمن ما نمی باشد، لذا برای آن نیز محلی اختصاص داده نشده. لذا از فعالیت در این مورد خودداری می کنیم.
موفق باشید
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  8:01 AM
تشکرات از این پست
namebaran salma57 farshon nazaninfatemeh omiddeymi1368 f3080h517 borkhar parseman_110 ehsan007060
mani86
mani86
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

باعرض سلام و خسته نباشید.  انتقادی که داشتم این بود که چرا اعمال امتیاز فعالیتها نظم خاصی نداره و بعضی وقتها تا چند روز هم طول میکشه؟

ضمنا من در قسمت نظرات اخبار مربوط به اموزش و پرورش سوال پرسیدم که چرا از تجمعات قانونی و به حق فرهنگیان که سراسری هم بوده و برای احقاق حقوق بوده و نه سیاسی خبری نمیگذارید ؟ نه تنها پاسخ داه نشده بلکه نظرم را تایید هم نکرده اید. از سایت شما بعید بود .

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  4:31 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m borkhar f3080h517 namebaran ehsan007060 siryahya omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mani86

باعرض سلام و خسته نباشید.  انتقادی که داشتم این بود که چرا اعمال امتیاز فعالیتها نظم خاصی نداره و بعضی وقتها تا چند روز هم طول میکشه؟

ضمنا من در قسمت نظرات اخبار مربوط به اموزش و پرورش سوال پرسیدم که چرا از تجمعات قانونی و به حق فرهنگیان که سراسری هم بوده و برای احقاق حقوق بوده و نه سیاسی خبری نمیگذارید ؟ نه تنها پاسخ داه نشده بلکه نظرم را تایید هم نکرده اید. از سایت شما بعید بود .

با سلام و عرض احترام

اعمال امتیاز در کدام یک از فعالیت ها با تأخیر صورت گرفته؟ تأیید نظرات بخش اخبار، مقالات، تأیید پست های انجمن... ؟ مورد دقیق را بفرمائید تا بررسی شود.

این را هم مد نظر داشته باشید صرفاً در روزها و ساعات اداری و معمولاً در اولین ساعات کاری، بررسی و تأیید نظرات صورت می گیرد.

موردی که گزارش دادید به مسئول واحد اخبار جهت بررسی و پاسخگویی ارجاع گردید. سیاست کاری بگونه ای است که تمامی نظرات حتی موارد انتقادی که مغایر با قوانین و مصالح کشور نباشد، تأیید می شوند.

به محض دریافت پاسخ، نتیجه در همین قسمت به اطلاعتان خواهد رسید.

موفق باشید

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  4:48 PM
تشکرات از این پست
borkhar farshon f3080h517 nazaninfatemeh namebaran ehsan007060 siryahya omiddeymi1368
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

آقای کیانی

باسلام وخداقوت

فکرمی کنم منظوره کاربرمون دربالادیرتاییدشدن پستهاباشه.منم درقسمت تاییده پستهای انجمن دیدم که پستهادیرتاییدمی شوند.معذرت که پادرمیونی کردم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  7:09 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 rasekhoon_m namebaran ehsan007060 siryahya omiddeymi1368
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام علیکم آقای کیانی اومدم یه خسته نباشید عرض کنم خدمتتون، و بابت تقویمم تشکر ویژه کنم ازتون. لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  11:03 PM
تشکرات از این پست
salma57 farshon rasekhoon_m namebaran ehsan007060 f3080h517 siryahya omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

آقای کیانی

باسلام وخداقوت

فکرمی کنم منظوره کاربرمون دربالادیرتاییدشدن پستهاباشه.منم درقسمت تاییده پستهای انجمن دیدم که پستهادیرتاییدمی شوند.معذرت که پادرمیونی کردم.

با سلام و احترام

جناب اشرفی، برخی پست ها به صورت کلیپ، فیلم، مجله، کتاب و ... است که توسط واحد نظارت باید دانلود و محتوای آن بررسی شود. همچنین روزهای تعطیل و ایامی که تعداد پست های ارسالی زیاد باشد، زمان بررسی و تأیید افزایش می یابد. این دو مورد می تواند درتأخیر یکی دو روزه دخیل باشد.

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394  8:25 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh namebaran ehsan007060 salma57 f3080h517 siryahya omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373
سلام علیکم آقای کیانی اومدم یه خسته نباشید عرض کنم خدمتتون، و بابت تقویمم تشکر ویژه کنم ازتون. لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید

سلام علیکم
سپاسگزارم جناب سید
پاسخ پیام شما ارسال گردید.
موفق باشید
سه شنبه 8 اردیبهشت 1394  8:51 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namebaran ehsan007060 salma57 f3080h517 siryahya omiddeymi1368
manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

عذر خواهی از مدیران وکاربران ومسوول عزیز روابط عمومی

با سلام ودرودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

با تبریک میلاد مولا علی (ع) ،هرچند که استعفا دادم وموافت نشد ودیدم عید مولا (ع) هست وما هم شیعه مولا ،خوش نیست که استعفای بنده با راسخون به خاطر موضوع بیانیه طول بکشد ،لذا تصمیم گرفتم با نام کاربری مجزا در خدمتتان باشد ،از این روز در بیانیه اشتباهاتی بود که بیان می کنم وعذر خواهی 

1-خطاب قرار دادن بیانیه به همه کاربران ومدیران انجمن که کار اشتباهی بود وعذر می خواهم 

2-علنی کردن وانتشار بیانیه که کار اشتباهی بود 

لذا از مدیر محترم روابط عمومی وتمامی کاربران ومدیران محترم کمال عذر خواهی را دارم .

سپاس 

دوستدارتان حسین رضایی

به امید روزهای زیبا

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394  11:08 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 rasekhoon_m salma57 f3080h517 siryahya namebaran omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول manager_fromblog

با تبریک میلاد مولا علی (ع) ،هرچند که استعفا دادم وموافت نشد ودیدم عید مولا (ع) هست وما هم شیعه مولا ،خوش نیست که استعفای بنده با راسخون به خاطر موضوع بیانیه طول بکشد ،لذا تصمیم گرفتم با نام کاربری مجزا در خدمتتان باشد ،از این روز در بیانیه اشتباهاتی بود که بیان می کنم وعذر خواهی 

1-خطاب قرار دادن بیانیه به همه کاربران ومدیران انجمن که کار اشتباهی بود وعذر می خواهم 

لذا از مدیر محترم روابط عمومی وتمامی کاربران ومدیران محترم کمال عذر خواهی را دارم .

سپاس 

دوستدارتان حسین رضایی

با سلام و عرض تبریک متقابل

سایت راسخون و روابط عمومی بعنوان پل ارتباطی آن با مخاطبان، همیشه پذیرای کاربران و آماده همکاری و حمایت لازم می باشد.

حضور مجدد شما با انگیزه و تلاشی مضاعف برای تالار وبلاگ نویسی ضروری است. همانطور که پیش از این نیز در مواقع مختلف تأکید کردیم، برای کسب خروجی مورد نظر از طرح ها و برنامه های خود در تالار وبلاگ نویسی، حتماً هماهنگی های لازم را با مسئول وبلاگ و انجمن، داشته باشید.

برای بیانیه نیاز به عذرخواهی نیست و از نظر من، انتشار آن کار غلطی نبود چون نظرات شخصی شما را شامل می شد و کار خوبی بود که با ما در میان گذاشتید. اما بندها و شیوه برخورد با موضوعات، نیاز به تأمل بیشتری داشت.

در هر صورت حضور شما و سایر مدیران گرامی در مجموعه راسخون، باعث افتخار است.

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh manager_fromblog salma57 f3080h517 siryahya namebaran omiddeymi1368
manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول manager_fromblog

سپاس 

دوستدارتان حسین رضایی

با سلام و عرض تبریک متقابل

سایت راسخون و روابط عمومی بعنوان پل ارتباطی آن با مخاطبان، همیشه پذیرای کاربران و آماده همکاری و حمایت لازم می باشد.

حضور مجدد شما با انگیزه و تلاشی مضاعف برای تالار وبلاگ نویسی ضروری است. همانطور که پیش از این نیز در مواقع مختلف تأکید کردیم، برای کسب خروجی مورد نظر از طرح ها و برنامه های خود در تالار وبلاگ نویسی، حتماً هماهنگی های لازم را با مسئول وبلاگ و انجمن، داشته باشید.

برای بیانیه نیاز به عذرخواهی نیست و از نظر من، انتشار آن کار غلطی نبود چون نظرات شخصی شما را شامل می شد و کار خوبی بود که با ما در میان گذاشتید. اما بندها و شیوه برخورد با موضوعات، نیاز به تأمل بیشتری داشت.

در هر صورت حضور شما و سایر مدیران گرامی در مجموعه راسخون، باعث افتخار است.

سپاس متقابل 

انسان اشتباهی که می کند باید بهش اقرار کند 

ولی در خصوص تالار وبلاگ نویسی 

یک اساسنامه کلی طراحی شده توسط بنده دیروز صبح که بعداز ارسال اساسنامه از طریق صندوق پیام برای شما  در انتشار مجله که قراراست پنجشنبه هفته آینده منتشر شود می آید 

همچنین یک همایش مجازی با کاربران وبلاگ نویس خواهیم داشت ،که آن هم پنج شنبه آن هفته برگزار خواهد شد وهمچنین باشگاه وبلاگ نویسی مدت زمان آن ویرایش وبه جای هر ماه برگزاری سه ماه یکبار برگزار خواهد  وطرح ذره بین وبلاگ نویسان به قوت خود باقی خواهد ماند با تغییراتی کوچک که نظرات کاربران هر سه شنبه برای جلوگیری از تکراری شدن نمایش داده خواهد شد وهمچنین برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت مجازی وارایه گواهی آموزشی ومجازی به کاربران هم در صورت تایید روابط عمومی اجرا خواهد شد .

سپاس

به امید روزهای زیبا

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394  11:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m farshon f3080h517 siryahya namebaran omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها