0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

درودی بی پایان 

خوشحال می شویم نظرتان را درباره مطلب زیر بخوانیم

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1045049/page1/

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar f3080h517 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پیشنهاد

با درودی بی پایان 

پیشنهاد می گردد :تالاری با عنوان حسینه مجازی راسخون ایجاد گردد ،که انواع جشن های مجازی وختم صلوات وبزرگداشت های مذهبی را در آن تالار با کاربران دنبال کنیم 

فواید :

1-هدفی مشخص برای این برگزاری مراسم مجازی مذهبی 

2-ثابت ماندن وسازمان دهی شدن تمامی جشن های ومراسم مذهبی در تالار حسینیه راسخون 

سپاس

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  12:22 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar f3080h517 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سلام  آقای کیانی 

آجی سلما من را به خاطر اینکه شما تو جشن شرکت نکردید بنده را تحریم کردند پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  12:25 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hossein201273

با درودی بی پایان 

پیشنهاد می گردد :تالاری با عنوان حسینه مجازی راسخون ایجاد گردد ،که انواع جشن های مجازی وختم صلوات وبزرگداشت های مذهبی را در آن تالار با کاربران دنبال کنیم 

فواید :

سپاس

با سلام و احترام

پیشنهاد شما با مسئول انجمن ها در میان گذاشته خواهد شد.

موفق باشید

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  8:14 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 borkhar zinab84 f3080h517 sayyed13737373 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon namebaran
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

ممنون میشم جواب بنده رو بدید

صفحه قبل

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  5:33 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با درودی بی پایان 

فواید :

سپاس

با سلام و احترام

موفق باشید

با درودی بی پایان

می خواستم بپرسم تا چه حدی این موضوع پی گیری شد؟

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  6:41 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar omiddeymi1368 rasekhoon_m farshon ravabet_rasekhoon namebaran
tk20ho
tk20ho
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 43

سلام روز بخیر

میشه یک قابلیتی تعبیه کنید که مثلا پیامکهای من رو ازم سایت بخره و به جاش بهم حسنه بده من پیامک نمیخوام حسنه میخوام به جاش

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  7:19 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar omiddeymi1368 rasekhoon_m farshon ravabet_rasekhoon namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

ممنون میشم جواب بنده رو بدید

صفحه قبل

سلام علیکم

مدیر گرامی بنده پاسخ کلی را خدمتتان عرض کردم که فقط تاپیک های خاص و مواردی که واقعاً نیاز به امتیاز ویژه است را مد نظر داشته باشید. چون در پایان هر ماه، کاربران برتر هر تالار معرفی و به آن ها امتیاز تعلق می گیرد.

در هر صورت با مسئول انجمن ها جهت موافقت با طرح شما، صحبت کردیم. با جدیّت و پیگیری با هماهنگی کامل، پیشنهاد خود را اجرا کنید تا مشکلی ایجاد نشود. بنده نیز متن کلی طرح شما را مطالعه کردم. ایده خوبی است.حتماً نتایج و خروجی مناسبی خواهد داشت.

موفق باشید

سه شنبه 15 اردیبهشت 1394  8:31 AM
تشکرات از این پست
amin5530 f3080h517 nazaninfatemeh farshon ravabet_rasekhoon borkhar omiddeymi1368 namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول tk20ho

سلام روز بخیر

میشه یک قابلیتی تعبیه کنید که مثلا پیامکهای من رو ازم سایت بخره و به جاش بهم حسنه بده من پیامک نمیخوام حسنه میخوام به جاش

با سلام و عرض ادب

کاربر گرامی، پیامک های شما باتوجه به امتیازات و حسنه ای که دارید، بدست می آیند. به عبارت دیگر به ازای هر 15 امتیاز، اعتبار یک پیامک برای شما منظور می شود. لذا این دو واحد، اساساً قابل تبدیل به یکدیگر نیستند.

سه شنبه 15 اردیبهشت 1394  3:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh farshon ravabet_rasekhoon sayyed13737373 f3080h517 borkhar omiddeymi1368 namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با درودی بی پایان 

فواید :

سپاس

با سلام و احترام

موفق باشید

با درودی بی پایان

با سلام و تشکر

جناب taha25 ایده مشابهی را به با جزئیات بیشتر، پیشنهاد کرده اند. منتظر هستیم إن شاالله آن را تکمیل و برایمان ارسال کنند تا جمع بندی کنیم.

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  12:34 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 manager_fromblog nazaninfatemeh borkhar f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

وبلاگ نویسی: موافقم ؛ مخالفم 

خوشحال می شویم ،مطلب بالا را بخوانید

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  12:34 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m manager_fromblog borkhar f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

با درودی بی پایان 

فواید :

سپاس

با سلام و احترام

موفق باشید

با درودی بی پایان

با سلام و تشکر

جناب taha25 ایده مشابهی را به با جزئیات بیشتر، پیشنهاد کرده اند. منتظر هستیم إن شاالله آن را تکمیل و برایمان ارسال کنند تا جمع بندی کنیم.

با درود 

سپاس

خوشحالم که کاربران مشارکت وایده می دهند 

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  12:36 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m manager_fromblog borkhar f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با درودی بی پایان خدمت منهدس کیانی 

روند اجرایی برنامه های تالار به مدت 90روز تغییر می کند وان شالله در ادامه وبعداز 90روز برنامه های سال 93تالار وبرنامه های اجرایی این 90روز پالایش خواهد شد وبرای شش ماهه دوم سال تصمیم گیری می کنیم .

---------------

با سلام ودرودی بی پایان خدمت وبلاگ نویسان 

بیانیه کلی زیر درباره تالار وبلاگ نویسی هست ،که تصمیم گرفتیم کلیه برنامه های تالار به مدت 90روز تا پایان مرداد ماه به صورت آزمایشی تعلیق وموارد زیر اجرا می گردد تا در پایان مرداد 1394 با مسوول روابط عمومی ومسوول راسخون بلاگ برنامه های سال 1393 را با برنامه هایی که تا پایان مرداد 1394پالایش گردد تا برای شش ماه دوم سال برای برنامه های کلی تالار وبلاگ نویسی تقویم اجرایی منتشر کنیم،لذا آماده دریافت هرگونه انتقاد وپیشنهاد از سوی شما درباره موارد زیر هستیم .هدف تالار وبلاگ نویسی ترغیب وتشویق وآموزش کلیه کاربران علاقه مند به وبلاگ نویسی می باشد که می خواهیم آن ها را از وبلاگ نویس ساده به یک وبلاگ نویسی حرفه ای تبدیل کنیم .کلیه اهداف بخش های زیر در ادامه روند اجرای کار برای تمامی وبلاگ نویسان تشریح خواهد شد ،روز پنج شنبه 17اردیبهشت ماه 1394که همایش مجازی وبلاگ نویسان اجرا خواهد شد ،درباره اهداف زیر بیشتر توضیح خواهیم داد.

دراینجا گفتن چند نکته ضروری هست که باید بیان کنم :اگر ما وبلاگ نویسان در سه ماهه آینده از برنامه های فعلی تالار استقبال کنید ما مدیران تالار وبلاگ نویسی با همکاری روابط عمومی می توانیم تصمیمات بهتری در جهت اتخاذ اهداف راسخون بلاگ گرفته وبرنامه های متنوع آموزشی را برای شما وبلاگ نویسان تدارک ببینیم .

ما وبلاگ نویسان در گفته های رهبری معظم انقلاب ،افسر جوان جنگ نرم انقلاب اسلامی ایران نام داریم ،پس چه بهتر که در رکاب  ولی عصر قلم بزنیم وبه اطلاعت از سخنان رهبری برخیزیم ،همچنین یکی از عوامل مبارزه با فتنه 1388،فضای مجازی ووبلاگ نویسانی بودند که به رکاب جنگ مجازی با فتنه 88برخیزیدیم والان هم احساس تکلیف می شود که در این جبهه آماده هر گونه رزم مجازی باشیم .پس بنابراین برای دنبال کردن این هدف باید از همین الان قوه های آموزشی وعلمی ،خود را در حوزه وبلاگ نویسی افزایش دهیم که آماده هر گونه رزم مجازی باشیم .

واما برنامه هایی که اهداف آن در سه ماهه آینده دنبال خواهد شد :

1-انتشار اساسانه کلی تالار وبلاگ نویسی راسخون که بیانگر اهداف کلی تالار وآیین نامه اجرایی وبلاگ هست 

2-انتشار دومین مجله راسخون بلاگ

3-برگزاری همایش مجازی وبلاگ نویسان در روز پنج شنبه در تالار اتاق چت 

4-تعلیق کلیه برنامه های تالار وپیاده سازی مطالب متنوع در تالار 

5-برگزاری ذره بین وبلاگ نویسان

6-معرفی کاربران برتر تالار از سر خواهد گرفته شد 

7-مقرر گردید با همکاری مهدی شیرانی ،جانشین مدیریت تالار کلیه اخبار مهم  درباره مسابقات وبلاگ نویسی را به اطلاع عموم وبلاگ نویسان در تالار نقد وبررسی مسابقات وبلاگ نویسی برساند 

8-مقرر گردید که اخبار ومطالب کلی تالار از طریق صندوق پیام به تمام وبلاگ نویسان اطلاع داداه شود ودر صورت لزوم واگر اخباری مهم بود از طریق پیامک توسط مسوول راسخون بلاگ ((سید حسین سجادی ))اطلاع داده شود 

9-بازدید سرزده مدیر تالار وبلاگ نویسی از وبلاگ های راسخون وبیان انتقادات وپیشنهادات آن وبلاگ

10-پاسخگویی به تمامی سوالات ومشکلات وبلاگ نویسی در تاپیک مشاوره تخصصی وشورای عالی راسخون بلاگ

11-برگزاری کارگاه های آموزشی وبلاگ نویسی وصدور گواهی حضور مجازی در آن کارگاه آموزشی توسط راسخون بلاگ

12-گذاشتن مطالب آموزشی وطرح سوال از آن مطالب آموزشی وبرگزاری مسابقات چهارگزینه  ای به صورت مسابقات هفتگی یا روزانه در ماه های آینده 

13-برگزاری مصاحبه با وبلاگ نویسان در هر ماه 

وبلاگ نویسان گرامی با ماهمراه باشید تا وبلاگ نویسی نو را باهم تجربه کنیم ....

با سپاس فراوان

دوستدارتان حسین رضایی

با درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی

برنامه های قبلی تالار فعلا تا اطلاع ثانوی تعلیق وتمام سیاست آموزشی تالار روی به روز رسانی از طریق محتوا در تالار وبلاگ نویسی انجام خواهد گرفت که در ده روز اخیر شاهد به روز رسانی جدی این تالار بودیم وامیدواریم حمایت روابط عمومی از جمله تبلیغات موثر در لینک های چرخشی را داشته باشیم ،

ان شالله بتوانیم باعث پیشرفت روز افزون تالار وبلاگ شویم وپیشنهاد می کنیم آخرین تاپیک تالار که بیانیه های لوزان از دید یک وبلاگ نویس منتشر شد را بخوانید ودر صورت تمایل نیز نظر خود را ابراز کنید

با احترام وسپاس

شنبه 19 اردیبهشت 1394  1:29 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon namebaran f3080h517
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

جناب رضایی

سلام علیکم

از شما متشکری که طبق صحبت های انجام شده در جلسه حضوری، در حال برنامه ریزی و انجام فعالیت هستید.

موارد پیشنهادی مناسب است. إن شاالله با همکاری آقای شیرانی که فردی فعال، خوش اخلاق و با انگیزه هستند و با حمایت های روابط عمومی تا حد توان، ستقبال کاربران از تالار وبلاگ نویسی بیشتر شده و باعث شود اطلاعات و دانش وبلاگ نویسان ارتقاء یابد.

موفق باشید

شنبه 19 اردیبهشت 1394  4:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 hossein201273 namebaran f3080h517 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

جناب رضایی

سلام علیکم

از شما متشکری که طبق صحبت های انجام شده در جلسه حضوری، در حال برنامه ریزی و انجام فعالیت هستید.

موارد پیشنهادی مناسب است. إن شاالله با همکاری آقای شیرانی که فردی فعال، خوش اخلاق و با انگیزه هستند و با حمایت های روابط عمومی تا حد توان، ستقبال کاربران از تالار وبلاگ نویسی بیشتر شده و باعث شود اطلاعات و دانش وبلاگ نویسان ارتقاء یابد.

موفق باشید

درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

بنده از روابط عمومی چیزی زیادی نمی خواهم ،فقط تبلیغات در لینک های چرخشی به موقع برای تالار وبلاگ حتما انجام گیرد ،ضمن اینکه از تمامی حمایت های شما کمال سپاسگزاری را داریم ،تالار مسابقات وبلاگ نویسی به جناب شیرانی سپرده شد وموظف اند حتما به روز رسانی این تالار را انجام دهند ولی مشکل اینجاست که اشان یک هفته یکبار یا ده روز یکبار فقط به صندوق پیام من اعلام حضور می کنند وفعالیت فوق را ندارند که امیدوارم ایشان این کارا به نحواحسن انجام دهند 

شنبه 19 اردیبهشت 1394  6:43 PM
تشکرات از این پست
salma57 namebaran rasekhoon_m f3080h517 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها