به نام خدا
سال راسخون وکاربران ،همدلی ودلداری
سلام ودرودی بی پایان خدمت مدیریت محترم روابط عمومی :جناب مهندس رضا جمشیدکیانی
از اینکه از 8آبان 1392در راسخون به عنوام مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون شروع به کار کردم ودر خدمتتان بودم کمال سپاسگزاری را دارم ،جا دارد از روابط عمومی هم تشکری داشته باشم ،ولی برخود واجب دانست جای چند نقد ضروری وبه جا هست وبه نمایندگی از همه ی کاربران راسخون ومدیران تالار های راسخون به اینجا آمدم که نقدهای راسخونی را با شما بیان کنم
مدتی هست که راسخون افت شدیدی در رتبه الکسای آن شامل شده ورتبه آن در بین سایت ها به 138رسیده هست طبق اطلاعی که یک هفته پیش از این موضوع پیدا کردم ومتاسفم شدم که راسخون این مشکل برایش پیش آمده .در ابتدای نقد ام عرض کنم هیچ توهین وتخریبی از سوی بنده شامل حال مدیریت موسسه راسخون نخواهد شد ونبود ،فقط نقدی سازنده هست .
جای چند مشکل وبیان آن ها به تک تک ضروریت فوق العاده دارد که بیان می کنم :
1-نبود همدلی بین کاربران راسخون =شرح آن =نبود هدف واحد برای همدلی :باعث شده که کاربران هدفی واحد را برنگزینند وحس رقابت پذیری بین کاربران موجود نیست
2-زیاد بودن تالار های تحت مدیریت در راسخون : بین از 40تالار موجود وهزاران زیر تالار موجود که بسیاری از این تالار ها بی فایده بوده وساماندهی دقیق نشده وهدفی برای آن تعریف نشده متاسفانه
3-نبودن حمایت مادی از راسخون وهمچنین نبودن تبلیغات مادی برای حمایت از راسخون:شرح آن=قبول نکردن تبلیغات برای سایت راسخون که با وجود تبلیغات مادی در راسخون می توان به برگزاری انواع مسابقات فرهنگی در راسخون وساماندهی جوایز کاربران که مهمترین علل موجود در راسخون هست
4-تکرای شدن برنامه انجمن وکاربردی نبودن انجمن های راسخون =نبود هدفی واحد برای اداره کردن تالار ووجود برنامه های تکراری در تالار های راسخونی وعدم همفکری ضعیف کاربران در بین تالار ها در چند ماه اخیر
5-دیر اعلام شدن کاربران برتر ومدیران راسخونی :اول راسخون ماهیانه کاربران ومدیران برترش را اعلام کرد وبعد دوماه ودر سال 93سه ماهه :که وجودئ کم جوایز مدیران برتر راسخونی وهمچنین کاربران باعث تعضیف هدفی که برای مدیریت تالار یا کاربری که هدفی واحد را برای خود تعریف کرده نبود واین باعث شده راسخون به صورت یک سایت عادی به حالت تعلیق در آید ومتاسفیم وامیدواریم این مورد هرچه سریعتر سازماندهی شود
6-کم بودن جایزه پرداختی هر سه ماه یکبار به مدیران وکاربران راسخون :نبود یک هدف برای تعریف وجه پرداختی به کاربران ومدیران تالار ها ونبود پارامتری اقتصادی برای ارزیابی این مورد ویکسان قرار دادن جوایز پرداختی به کاربران ومدیران باعث شده که دلسردی جدی به وجود آید وحس رقابت پذیری در کاربران ومدیران سلب شده در حالیکه با دوتبلیغ مادی می توان این مشکل را جبران کرد وهدفی واحد روابط عمومی برای این کار تعرف کند
7نبود مدیریت جدی در ساماندهی خدماتی به کاربران:منظور از نبود مدیریت جدی این است که کاربران در بین تالار ها گم می شوند ونبود تبلیغات واستقبال نشدن از برنامه های تالار ها از جمله تالار وبلاگ نویسی که این همه وقت گذاشته می شود ولی نبود وکمبود جا برای تبلیغ برنامه های تالار باعث شده که کاربران سردرگم وزده شوند
8-عملکرد ضعیف واحد مسابقات در اجرای مسابقات جدید وجلوگیری از تکرای بودن چارت مسابقات :مسابقات تکرای از جمله سازماندهی نبودن جوایز بخش مسابقات روزانه ونبود مسابقات مناسبتی ونبود هدف واحد برای ساماندهی مسابقات از نظر ساختار مادی ومعنوی وفرهنگی آن
9-نبودهمایش های استانی(گردهمایی) در روند آشنایی راسخون با کاربران جدید =نبود چنین همایش هایی برای معرفی راسخون به اقشار ملت باعث شده بعضی از مردم از نبود چنین سایتی بی اطلاع باشند
10-نبود شبکه اجتماعی راسخون =امروز شبکه های اجتماعی کاربران خاص خود را دارند ونبود همچین شبکه ای واقع برای راسخون مضراست
11-نبود سامانه قوی وبلاگ نویسی =نبود سامانه وبلاگ نویسی قوی باعث تضعیف روحیه وبلاگ نویسان شده است وواقعا برای راسخون متاسفم
12-نبود ساماندهی آپلود ودیتا سنتر برای راسخونی ها :کاربران می خواهند عکس آپلود کنند ،راهی برای منتشر ساختن کارهای خود به همدیگر در بین تالار ها باشند ولی همچین دیتا سنتری هنوز تعریف نشده
13-کم بودن حسنه 5امتیازی در ارسال پست های جدید درا راسخون که پیشنهاد داده می شود حسنه ها به 8امتیاز به ازای هر پست قرار گیرد
14-نبود جای برای ثبت مطالب روزانه کاربران وبرگزاری مسابقه ثبت مطلب بین کاربران وپرورش وترغیب همه کاربران برای ثبت مطلب در یکجا باعث شده که ندانیم از راسخون چه می خواهیم
15-نبود هدف واحد برای فرهنگ سایت =راسخون ودیگر سایت خیلی وقت هست از هدف واحدی که رهبری معظم برای پایگاه های فرهنگی تعریف کرد فاصله گرفتند وبازهم تاکید می کنم برای تشویق روحیه پذیری فرهنگی در سایت نیاز مادی ومعنوی موسسه از جمله تبلیغات در راسخون وهزینه مادی تبلیغات خرج این کار شود
16-نبود هییت های مذهبی به صصورت مجازی در بین کاربران :کاری که در مساجد به صورت هییت جمعه ها برگزار می شود روز های پنجشنبه به بحث وتیادل نظر درباره شخصیتی که در آن هفته از بین امامان شیعه به شهادت رسیده اند وطرح سوال در آن هیت مجازی وتشویق کاربران با جایزه
17نبود یک اتاق چت سازماندهی شده =تعریف یک سیستم فنی در اتاق چت که خودش به روز رسانی منظم کند
18-برگزار نشدن دوسال جلسات مجازی مدیران وارایه گزارش از تالار ها باعث شده که حس رقابت پذیری از مدیران تالار ها بیرون بیاید وزیاد همدلی نکنند
19-نبود گزینه آنلاین بودن وآفلاین بودن کاربران در آواتارشون
20-نبود یک اساسنامه کلی برای انجمن های راسخون وتدوین اهداف انجمن ها ،تدوین راهکارها و.....
21-حس همکاری در راسخون :داشتن یک مدیر کلی تالار ویک جانشین مدیر در روند همفکری تالار ها وایده های جدید موثر هست که عملی نمی شود به طور واضح
بیست ویک مورد از اشکالات اساسی راسخون از دید ما کاربران بود که کاربران ومدیران تالار ها می توانند در پستی جداگانه در همین اگر موردی جا افتاده اضافه کنند وبیان کنند ،مدیر محترم روابط عمومی در نظر داشته باشد در روند اعلام کاربران ومدیران تالار های راسخون وتعیین میزان حمایت مادی ومعنوی تجدید نظراساسی فرمایید که بسیاری از کاربران به خاطر همین موضوع دلخور هستند وتند تند می آیند استعفا می دهند واز هدف فرهنگی سایت دور می شود .بنده این بیست ویک مورد مد نظرم هست که اگر در سایت جدید که قرار است رونمایی شود احیا نشود ،بنده به نوبه ی خودم که یک کاربر ویک مدیر فعال هستم مجبور به استعفای مدیریتم خواهد شد واز این سایت فاصله می گیرم ،حتی حاضرم در حضوری در موسسه بیایم واین مورد ها را با مدیریت سایت با جزییات بیشتر ارایه کنم .به هرحال من تا 8آبان 94خدمت شما خواهم بود اگر 21مورد حداقل در چند مورد اساسی اصلاح شود والا امکان ،مجبور به استعفا تا هشتم آبان 94خواهم بود وبرای همیشه از سایت فرهنگی راسخون فاصله خواهم گرفت :آن چند مورد را در بیست ویک مورد بالا که خیلی برای ما کاربران مهم است با رنگ قرمز می گذارم .
سپاسگزارم
شادوتندرست باشید
دوستدارتان حسین رضایی
امضا :بیاینیه از نمایندگی همه ی کاربران ومدیران راسخونی