0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

طبق معمول داشتم از جلو روابط عمومی رد میشدم گفتم هم احوالی بپرسم و هم یه سوال از واحد جوایز.

امروز سرعت سایت خیلی خیلی پایینه.

واحد فنی که وقت ندارن، بی زحمت از واحد جوایز که سرشون خلوت تره بپرسید ایراد از کجاست.

سایت های دیگه راحت باز میشن. ولی برای زدن یک پست و یا بازدید از یک صفحه چند دقیقه ای معطل میشیم. چند باری هم ارور داد که من یادم نمیاد ارور چی بود. شماره یکیش 503. بقیش رو فراموش کردم. 

ممنون از پیگیری های شما.

سلام علیکم

خسته نباشید

طبق معمول کار خوبی کردید.

بله امروز به دلیل بروزرسانی های فنی چند قسمت سایت، افت سرعت و نمایش پیغام خطا وجود خواهد شد. إن شاالله با همراهی کاربران عزیز، این موارد حل خواهد شد.

متشکریم از اینکه پیگیری کردید.

موفق باشید

یک شنبه 30 فروردین 1394  11:00 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 borkhar f3080h517 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh namebaran amin5530 ehsan007060 09130670628
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام آقای کیانی خسته نباشید.

سایت درحال بروزرسانی هست که سرعت پایینه.؟البته آقای کیانی من توجه کردم روزی که سرعت سایت برابقیه دوستان راسخونی کم میشه وارورهازیادمیشه دقیقا روزقبلش این اتفاق براما اصفهانی هاهست.

فکرکنم مایه روزم میریم پیشوازبایداصفهانیها یه سهم بیشترازبقیه تواین کار داشته باشن دیگه!؟

موفق باشید

التماس دعا

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 30 فروردین 1394  1:45 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 f3080h517 salma57 ravabet_rasekhoon tk20ho namebaran amin5530 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام آقای کیانی خسته نباشید.

سایت درحال بروزرسانی هست که سرعت پایینه.؟البته آقای کیانی من توجه کردم روزی که سرعت سایت برابقیه دوستان راسخونی کم میشه وارورهازیادمیشه دقیقا روزقبلش این اتفاق براما اصفهانی هاهست.

فکرکنم مایه روزم میریم پیشوازبایداصفهانیها یه سهم بیشترازبقیه تواین کار داشته باشن دیگه!؟

موفق باشید

التماس دعا

سلام علیکم

متشکرم. به شما هم برای زحمات و فعالیت های همیشگیتان تشکر و خسته نباشید عرض می کنم.

بله دقیقا، بالاخره اصفهانیا حق آب و گل دارن!

سایت در حال برزورسانی است و برای خود ما نیز افت سرعت وجود دارد. طبق اعلام واحد فنی، ظرف امروز و فردا به روال عادی باز خواهد گشت. 

موفق باشید

یک شنبه 30 فروردین 1394  1:50 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 f3080h517 salma57 ravabet_rasekhoon tk20ho nazaninfatemeh namebaran amin5530 09130670628
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

اگه امکان داره به واحد مسابقات  بگین یه گزینه حذف همه رو برای صندوق پیام های ارسالی هم اضافه کنند.

در ضمن قرار بود گزینه حذف صفحه به صفحه یا تیک دار کردن صندوق پیام برای حذف به صندوق پیام هم اضافه بشه. بی زحمت حالا که واحد فنی وقت ندارند این مورد رو شخصا بررسی کنید یا به واحد جوایز ارجاع بدین.laugh

اگر این مورد امکان پذیر شد در مورد صندوق پیامهای ارسالی هم اعمال کنید. 

با تشکر فراوان. قبلا از اقدامات شما متشکرم. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 31 فروردین 1394  8:47 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m f3080h517 borkhar tk20ho omiddeymi1368 namebaran amin5530
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

اگه امکان داره به واحد مسابقات  بگین یه گزینه حذف همه رو برای صندوق پیام های ارسالی هم اضافه کنند.

در ضمن قرار بود گزینه حذف صفحه به صفحه یا تیک دار کردن صندوق پیام برای حذف به صندوق پیام هم اضافه بشه. بی زحمت حالا که واحد فنی وقت ندارند این مورد رو شخصا بررسی کنید یا به واحد جوایز ارجاع بدین.laugh

اگر این مورد امکان پذیر شد در مورد صندوق پیامهای ارسالی هم اعمال کنید. 

با تشکر فراوان. قبلا از اقدامات شما متشکرم. 

با سلام وعرض ادب

افزودن دکمه "حذف همه پیام های ارسالی" را به واحد فنی ارجاع خواهیم داد. امکان تیک دار کردن و حذف صفحه به صفحه وجود ندارد. چون این موضوع قبلاً پیگیری شده.

از نظرات و پیشنهادات شما سپاسگزاریم.

دوشنبه 31 فروردین 1394  10:49 AM
تشکرات از این پست
salma57 f3080h517 borkhar tk20ho nazaninfatemeh omiddeymi1368 namebaran amin5530 09130670628
tk20ho
tk20ho
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 43

سلام ، میگم چرا شما به ما عیددی نمیدید ؟اعیاد و تولد ائمه بهمون عیدی بدید لطفا ممنون
دوشنبه 31 فروردین 1394  11:10 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m salma57 borkhar namebaran f3080h517 amin5530 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول tk20ho
سلام ، میگم چرا شما به ما عیددی نمیدید ؟اعیاد و تولد ائمه بهمون عیدی بدید لطفا ممنون

با سلام و احترام
از پیشنهاد ارزشمند شما تشکر می کنم.
حتماً در این خصوص برنامه ریزی و اقدام خواهیم کرد.
موفق باشید
سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  8:41 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar namebaran f3080h517 farshon omiddeymi1368 amin5530 ehsan007060 09130670628
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام و خسته نباشید.

می خواستم سوال کنم استعفا به انگلیسی چی میشه؟ :)

آقای کیانی شما گفتید سایت جدید قبل از عید رونمایی می شه ولی هنوز خبری نشده. پس کی رونمایی میشه؟

در ضمن رتبه ی راسخون در الکسا خیلی بد شده. نمی خواهید کاری کنید که رتبه ی راسخون بهتر بشه؟

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  8:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 namebaran rasekhoon_m amin5530 f3080h517 borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

سلام و خسته نباشید.

می خواستم سوال کنم استعفا به انگلیسی چی میشه؟ :)

آقای کیانی شما گفتید سایت جدید قبل از عید رونمایی می شه ولی هنوز خبری نشده. پس کی رونمایی میشه؟

در ضمن رتبه ی راسخون در الکسا خیلی بد شده. نمی خواهید کاری کنید که رتبه ی راسخون بهتر بشه؟

سلام علیکم

شما هم خسته نباشید 

ما بیشتر از شما پیگیر رونمایی و نهایی شدن سایت جدید هستیم. تکمیل نشدن بعضی بخش ها باعث تأخیر در رونمایی شده که امیدواریم طی 3 ماه آینده، این کار تحقق پیدا کند.

الکسا فقط یک آمار از بازدیدها است اما میزان رضایت کاربران، کیفیت، محتوا و سایر پارامترهای مهم را نمی تواند لحاظ کند. ما برای غنی شدن و محتوایی شدن سایت فعالیت های بسیاری داشته و داریم و امیدواریم توأم با آن، آمار بازدید نیز افزایش یابد.

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  10:14 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 salma57 nazaninfatemeh mehdi0014 namebaran amin5530 ehsan007060 f3080h517 borkhar omiddeymi1368 09130670628
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

بیانیه

به نام خدا 

سال راسخون وکاربران ،همدلی ودلداری 

سلام ودرودی بی پایان خدمت مدیریت محترم روابط عمومی :جناب مهندس رضا جمشیدکیانی

از اینکه از 8آبان 1392در راسخون به عنوام مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون شروع به کار کردم ودر خدمتتان بودم کمال سپاسگزاری را دارم ،جا دارد از روابط عمومی هم تشکری داشته باشم ،ولی برخود واجب دانست جای چند نقد ضروری وبه جا هست وبه نمایندگی از همه ی کاربران راسخون ومدیران تالار های راسخون به اینجا آمدم که نقدهای راسخونی را با شما بیان کنم 

مدتی هست که راسخون افت شدیدی در رتبه الکسای آن شامل شده ورتبه آن در بین سایت ها به 138رسیده هست طبق اطلاعی که یک هفته پیش از این موضوع پیدا کردم ومتاسفم شدم که راسخون این مشکل برایش پیش آمده .در ابتدای نقد ام عرض کنم هیچ توهین وتخریبی از سوی بنده شامل حال مدیریت موسسه راسخون نخواهد شد ونبود ،فقط نقدی سازنده هست .

جای چند مشکل وبیان آن ها به تک تک ضروریت فوق العاده دارد که بیان می کنم :

1-نبود همدلی بین کاربران راسخون =شرح آن =نبود هدف واحد برای همدلی :باعث شده که کاربران هدفی واحد را برنگزینند وحس رقابت پذیری بین کاربران موجود نیست

2-زیاد بودن تالار های تحت مدیریت در راسخون : بین از 40تالار موجود وهزاران زیر تالار موجود که بسیاری از این تالار ها بی فایده بوده وساماندهی دقیق نشده وهدفی برای آن تعریف نشده متاسفانه

3-نبودن حمایت مادی از راسخون وهمچنین نبودن تبلیغات مادی برای حمایت از راسخون:شرح آن=قبول نکردن تبلیغات برای سایت راسخون که با وجود تبلیغات مادی در راسخون می توان به برگزاری انواع مسابقات فرهنگی در راسخون وساماندهی جوایز کاربران که مهمترین علل موجود در راسخون هست

4-تکرای شدن برنامه انجمن وکاربردی نبودن انجمن های راسخون =نبود هدفی واحد برای اداره کردن تالار ووجود برنامه های تکراری در تالار های راسخونی وعدم همفکری ضعیف کاربران در بین تالار ها در چند ماه اخیر

5-دیر اعلام شدن کاربران برتر ومدیران راسخونی :اول راسخون ماهیانه کاربران ومدیران برترش را اعلام کرد وبعد دوماه ودر سال 93سه ماهه :که وجودئ کم جوایز مدیران برتر راسخونی وهمچنین کاربران باعث تعضیف هدفی که برای مدیریت تالار یا کاربری که هدفی واحد را برای خود تعریف کرده نبود واین باعث شده راسخون به صورت یک سایت عادی به حالت تعلیق در آید ومتاسفیم وامیدواریم این مورد هرچه سریعتر سازماندهی شود

6-کم بودن جایزه پرداختی هر سه ماه یکبار به مدیران وکاربران راسخون :نبود یک هدف برای تعریف وجه پرداختی به کاربران ومدیران تالار ها ونبود پارامتری اقتصادی برای ارزیابی این مورد ویکسان قرار دادن جوایز پرداختی به کاربران ومدیران باعث شده که دلسردی جدی به وجود آید وحس رقابت پذیری در کاربران ومدیران سلب شده در حالیکه با دوتبلیغ مادی می توان این مشکل را جبران کرد وهدفی واحد روابط عمومی برای این کار تعرف کند

7نبود مدیریت جدی در ساماندهی خدماتی به کاربران:منظور از نبود مدیریت جدی این است که کاربران در بین تالار ها گم می شوند ونبود تبلیغات واستقبال نشدن از برنامه های تالار ها از جمله تالار وبلاگ نویسی که این همه وقت گذاشته می شود ولی نبود وکمبود جا برای تبلیغ برنامه های تالار باعث شده که کاربران سردرگم وزده شوند

8-عملکرد ضعیف واحد مسابقات در اجرای مسابقات جدید وجلوگیری از تکرای بودن چارت مسابقات :مسابقات تکرای از جمله سازماندهی نبودن جوایز بخش مسابقات روزانه ونبود مسابقات مناسبتی ونبود هدف واحد برای ساماندهی مسابقات از نظر ساختار مادی ومعنوی وفرهنگی آن

9-نبودهمایش های استانی(گردهمایی) در روند آشنایی راسخون با کاربران جدید =نبود چنین همایش هایی برای معرفی راسخون به اقشار ملت باعث شده بعضی از مردم از نبود چنین سایتی بی اطلاع باشند

10-نبود شبکه اجتماعی راسخون =امروز شبکه های اجتماعی کاربران خاص خود را دارند ونبود همچین شبکه ای واقع برای راسخون مضراست

11-نبود سامانه قوی وبلاگ نویسی =نبود سامانه وبلاگ نویسی قوی باعث تضعیف روحیه وبلاگ نویسان شده  است وواقعا برای راسخون متاسفم

12-نبود ساماندهی آپلود ودیتا سنتر برای راسخونی ها :کاربران می خواهند عکس آپلود کنند ،راهی برای منتشر ساختن کارهای خود به همدیگر در بین تالار ها باشند ولی همچین دیتا سنتری هنوز تعریف نشده

13-کم بودن حسنه 5امتیازی در ارسال پست های جدید درا راسخون که پیشنهاد داده می شود حسنه ها به 8امتیاز به ازای هر پست قرار گیرد

14-نبود جای برای ثبت مطالب روزانه کاربران وبرگزاری مسابقه ثبت مطلب بین کاربران وپرورش وترغیب همه کاربران برای ثبت مطلب در یکجا باعث شده که ندانیم از راسخون چه می خواهیم

15-نبود هدف واحد برای فرهنگ سایت =راسخون ودیگر سایت خیلی وقت هست از هدف واحدی که رهبری معظم برای پایگاه های فرهنگی تعریف کرد فاصله گرفتند وبازهم تاکید می کنم برای تشویق روحیه پذیری فرهنگی در سایت نیاز مادی ومعنوی موسسه از جمله تبلیغات در راسخون وهزینه مادی تبلیغات خرج این کار شود

16-نبود هییت های مذهبی به صصورت مجازی در بین کاربران :کاری که در مساجد به صورت هییت جمعه ها برگزار می شود روز های پنجشنبه به بحث وتیادل نظر درباره شخصیتی که در آن هفته از بین امامان شیعه به شهادت رسیده اند وطرح سوال در آن هیت مجازی وتشویق کاربران با جایزه

17نبود یک اتاق چت سازماندهی شده =تعریف یک سیستم فنی در اتاق چت که خودش به روز رسانی منظم کند

18-برگزار نشدن دوسال جلسات مجازی مدیران وارایه گزارش از تالار ها باعث شده که حس رقابت پذیری از مدیران تالار ها بیرون بیاید وزیاد همدلی نکنند

19-نبود گزینه آنلاین بودن وآفلاین بودن کاربران در آواتارشون

20-نبود یک اساسنامه کلی برای انجمن های راسخون وتدوین اهداف انجمن ها ،تدوین راهکارها و.....

21-حس همکاری در راسخون :داشتن یک مدیر کلی تالار ویک جانشین مدیر در روند همفکری تالار ها وایده های جدید موثر هست که عملی نمی شود به طور واضح

بیست ویک مورد از اشکالات اساسی راسخون از دید ما کاربران بود که کاربران ومدیران تالار ها می توانند در پستی جداگانه در همین اگر موردی جا افتاده اضافه کنند وبیان کنند ،مدیر محترم روابط عمومی در نظر داشته باشد در روند اعلام کاربران ومدیران تالار های راسخون وتعیین میزان حمایت مادی ومعنوی تجدید نظراساسی فرمایید که بسیاری از کاربران به خاطر همین موضوع دلخور هستند وتند تند می آیند استعفا می دهند واز هدف فرهنگی سایت دور می شود .بنده این بیست ویک مورد مد نظرم هست که اگر در سایت جدید که قرار است رونمایی شود احیا نشود ،بنده به نوبه ی خودم که یک کاربر ویک مدیر فعال هستم مجبور به استعفای مدیریتم خواهد شد واز این سایت فاصله می گیرم ،حتی حاضرم در حضوری در موسسه بیایم واین مورد ها را با مدیریت سایت با جزییات بیشتر ارایه کنم .به هرحال من تا 8آبان 94خدمت شما خواهم بود اگر 21مورد حداقل در چند مورد اساسی اصلاح شود والا امکان ،مجبور به استعفا تا هشتم آبان 94خواهم بود وبرای همیشه از سایت فرهنگی راسخون فاصله خواهم گرفت :آن چند مورد را در بیست ویک مورد بالا که خیلی برای ما کاربران مهم است با رنگ قرمز می گذارم .

سپاسگزارم

شادوتندرست باشید

دوستدارتان حسین رضایی

امضا :بیاینیه از نمایندگی همه ی کاربران ومدیران راسخونی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  7:34 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 namebaran ehsan007060 alifanoodi amin5530 rasekhoon_m borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

با سلام و عرض احترام
آقای رضایی عزیز از اینکه صادقانه و به طور مفصّل و یکجا، نظر خود را نوشتید، متشکرم.
نظر شما و همه کاربران برای ما قابل احترام است و برای تک تک آن ها ارزش قائلم.
سایت الکسا تنها نشان دهنده رتبه بازدید است. آیا این سایت برتر بودن، میزان رضایت کاربران بازدید کننده از آن ها سایت ها، محتوا و موضوع فعالیت سایت ها و به طور کلی معیارهای مهم ارزیابی یک سایت را لحاظ می کند؟! قطعاً خیر. پس هیچگاه به یک عدد نباید تکیه کرد و با تغییرات آن، باید تحلیل های کارشناسی و دقیق را براساس آمارهای مختلف و معتبر، انجام دهیم.
حتی بررسی های لازم را می توانیم با خود کاربران و با حضور شما عوامل مختلف را تجزیه و تحلیل کنیم. 

موضوعاتی که در نظر خود به آن ها پرداختید، به سه دسته تقسیم می شوند:
1- انتقاداتی که مربوط به هدایا و جوائز نقدی و مسابقات است.
با قاطعیت می توان گفت سایت ارتباط نزدیک و صمیمی که راسخون  ومسئولین آن با کاربران دارند و مسابقات و طرح هایی که در آن برگزار می شود از بسیاری از سایت ها قوی تر و جدی تر است.
از جمله پیگیری و پاسخگویی به نظرات و پیشنهادات کاربران در ساعات مختلف شبانه روز (زمان ارسال این پست) توجه به کاربر و مدیران انجمن و بسیاری از مواردی که کاربران و حتی شما نیز بخوبی آن را دیده اید و اگر بیشتر در این مورد تأمل کنید، احتمالاً خصوصیات بیشتری بخاطر خواهید آورد. 
توجه داشته باشید هدایای نقدی پرداختی به مدیران و کاربران هیچ گاه مساوی با میزان فعالیت نبوده و نخواهد بود که اگر چنین باشد، بجای هدیه باید عنوان"حقوق" به آن اطلاق می شد. اما در بین مدیران برحسب فعالیت، این میزان متغیر است.
هیچ گاه از ابتدای تأسیس راسخون، هدایای نقدی به این میزان و در این سطح نبوده است و هم اکنون بیشترین میزان پرداختی را در هدایای نقدی داریم.
باتوجه به شناختی که ما از اکثر مدیران و کاربران داریم اطمینان داریم اگر حتی این هدایا وجود نداشته باشد، خللی در فعالیت این عزیزان رخ نخواهد داد چرا که حضور و ثبت نام و فعالیت آن ها در سایت با این هدف نبوده و روحیات، اهداف و انگیزه ای فراتر از مباحث مادی دارند.
جوائزی که در مسابقات و طرح های مختلف برای کاربران در نظر گرفته می شود متناسب با نوع مسابقه و سطح برگزاری است. جوائزی در سطح ده میلیون ریال برای مسابقات مقاله نویسی و در سطح های پایین تر برای مسابقات روزانه و ...
2- مواردی در پست شما عنوان شده اند که جنبه پیشنهادی دارند که به راحتی قابل طرح و اجرا است. از ساده ترین آن ها مثل: افزودن وضعیت آفلاین و آنلاین کاربران، تغییر امتیاز پست ها، اساسنامه انجمن، و .... یا راه اندازی شبکه اجتماعی که موضوع بزرگ و پرکاربردی است و برای بررسی ابعاد آن بیش از یک سطر باید تحلیل کنید. البته با کلیّت آن موافقیم.
3- مواردی در پست شما عنوان شده اند که کاملاً خلاف واقعیت هستند و صرفاً نظر شخصی شماست که اظهار نظر در این خصوص نیازمند اطلاعات دقیق، بررسی آگاهانه، مطالعه گزارشات و اطلاع از  جزئیاتمی باشد. گزینه های 1، 2، 3، 7، 8، 15، 21 از جمله آن ها است.

همراه قدیمی و دوست عزیز، ملاک فعالیت و حضور در سایت راسخون منوط به هیچ کدام از این موارد نمی باشد. بلکه کاربران بسته به نیازهای مختلف علمی، فرهنگی، هنری، مذهبی و ... از مطالب این سایت استفاده می کنند. مواردی که صادقانه و إن شاالله دلسوزانه به آن اشاره کردید، هیچ کدام مانع و سدّ محسوب نمی شوند. بلکه می توانیم با همراهی یکدیگر بسیاری از آن ها و حتی فراتر از آن را محقق کنیم.
از تمامی کاربران و مدیران انجمن که به طور جدی و مصمّم، همواره در سایت حضور دارند، حتی با تشکر از پست ها و یا حتی صرفاً خواندن مطالب و یا مدیریت تالارها و اجرای برنامه های مختلف ما را همراهی می کنند، مراتب تشکر و قدردانی خود را اعلام می کنم. مسیری که در آن در حرکت هستیم، طولانی و رسیدن به هدف هایمان دست یافتنی است.کافیست اراده و همّت بلند داشته باشیم.
موفق باشید
پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  2:59 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 alifanoodi amirhossein1392 nazaninfatemeh ehsan007060 hossein201273 amin5530 mehdi0014 borkhar namebaran omiddeymi1368 ria1365 ravabet_rasekhoon 09130670628
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سپاس از مهندس کیانی ولی جای چند نکته ضروری هست بیان اش :بند شماره 3نوشته شما وبازگو آن 

1-نبود همدلی بین کاربران راسخون =وقتی یک تالار مدیرش این همه وقت می گذارد ،مطلب وانواع برنامه ها ولی هیچ کاربری ازش استقبال نمی کند ،پس فایده ای ندارد :این یعنی بین کاربران همدلی وجود ندارد یا کم است

2-زیاد بودن تالار های تحت مدیریت در راسخون : بعضی از تالار ها وزیر تالار ها وجودش مهم نیست ومی بینیم بعضی وقت ها شاید یکماه ،چند ماه است به روز نشده وراکد مانده است 

3-نبودن حمایت مادی از راسخون وهمچنین نبودن تبلیغات مادی برای حمایت از راسخون:حمایت مالی کافی ووافی نیست ،بیشتر سایت های فرهنگی کشور الان با مشکلات مالی دارند دست وپنجه نرم می کنند ولی آمده اند با قبول تبلیغات برای گوشه سایت کمک کردن به رفع نقضان مالی شان 

7نبود مدیریت جدی در ساماندهی خدماتی به کاربران:کمبود جا برای تبلیغات انجمن ها می تواند یکی از نبود مدیریت جدی در ساماندهی کاربران باشد 

8-عملکرد ضعیف واحد مسابقات در اجرای مسابقات جدید وجلوگیری از تکرای بودن چارت مسابقات :چارت مسابقات روزانه را تغییر دهید ،این وضعیت کسل بار است ،این نشان دهنده عملکرد ضعیف واحد مسابقات است 

15-نبود هدف واحد برای فرهنگ سایت =حداقل این هدف را برای چارت سازمانی راسخون تعریف کنید 

21-حس همکاری در راسخون :این گزینه نیز بر می گردد به همان مدیریت جدی که در ساماندهی کاربران نیست ،تالار های مهم باید به شیوه مدیریتی وجانشین مدیر اداره گردد

در ادامه مباحث در پست جداگانه توضیحات تکمیلی ارایه می گردد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  10:16 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 borkhar namebaran omiddeymi1368 farshon rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

در رابطه با بند یک گفته های مهندس کیانی

با توجه به اهداف وسیاست های اجرایی موسسه در رابطه با جوایز کاربران ومدیران برتر حرف جنابعالی درست که سال به سال بهتر شده ولی این بازه زمانی سه ماهه برای اعلام کاربران برتر به نظر من واکثریت راسخونی ها مفید نیست واگر به همان زمان بازه زمانی دوماه یکبار برگردد بهتر است ،لذا شما خودتان می فرمایید سال به سال بهتر شده اید ،پس حتما در این مورد هم می تونانید تغییراتی ایجاد کنید .

بازهم سپاس از شما 

پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  10:22 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 mehdi0014 borkhar namebaran omiddeymi1368 farshon rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

2- مواردی در پست شما عنوان شده اند که جنبه پیشنهادی دارند که به راحتی قابل طرح و اجرا است. از ساده ترین آن ها مثل: افزودن وضعیت آفلاین و آنلاین کاربران، تغییر امتیاز پست ها، اساسنامه انجمن، و .... یا راه اندازی شبکه اجتماعی که موضوع بزرگ و پرکاربردی است و برای بررسی ابعاد آن بیش از یک سطر باید تحلیل کنید. البته با کلیّت آن موافقیم.

در روزهای آینده توضیحات تکمیلی برای پیشنهاداتم به شما ارایه خواهم داد 

پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  10:24 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 mehdi0014 borkhar namebaran omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سخن پایانی با مدیر روابط عمومی

همراه قدیمی و دوست عزیز، ملاک فعالیت و حضور در سایت راسخون منوط به هیچ کدام از این موارد نمی باشد. بلکه کاربران بسته به نیازهای مختلف علمی، فرهنگی، هنری، مذهبی و ... از مطالب این سایت استفاده می کنند. مواردی که صادقانه و إن شاالله دلسوزانه به آن اشاره کردید، هیچ کدام مانع و سدّ محسوب نمی شوند. بلکه می توانیم با همراهی یکدیگر بسیاری از آن ها و حتی فراتر از آن را محقق کنیم.
از تمامی کاربران و مدیران انجمن که به طور جدی و مصمّم، همواره در سایت حضور دارند، حتی با تشکر از پست ها و یا حتی صرفاً خواندن مطالب و یا مدیریت تالارها و اجرای برنامه های مختلف ما را همراهی می کنند، مراتب تشکر و قدردانی خود را اعلام می کنم. مسیری که در آن در حرکت هستیم، طولانی و رسیدن به هدف هایمان دست یافتنی است.کافیست اراده و همّت بلند داشته باشیم.
موفق باشید

=========
مهندس کیانی نمیگم بهترین بودم ،نمی گم فعال ترین بودم ولی به نوبه خودم وبا عشقی که به حوزه وبلاگ نویسی داشتم تالار وبلاگ نویسی راسخون را بهترینش کردم ومی کنم ،فعالیت من هم مثل اقلیت کاربران راسخونی هدف مالی وجایزه کاربران برتر نبوده ،بلکه برداشت ها وگفته هایی که بین کاربران پیش می آید را در بیست ویک بند بالا گنجانده ،همواره با راسخون ام ،ام معدود پیشنهادات ومعدود انتقاداتی است که روابط عمومی دیگر واقعا عزم مستحکم برای اجرایش داشته باشد :به طور مثال اجرای هییت های مذهبی ومجازی در راسخون مثل طرح صالحین ،نبود آپلود سنتر وسامانه قوی وبلاگ نویسی وشبکه اجتماعی وساماندهی کلی تالار های راسخون وجای بیشتر برای تبلیغات پست های انجمن ،کم بودن حسنه های ارسال پست ،نبود سامانه ای برای ثبت مطالب کاربران ،نبود گردهمایی های کاربران راسخونی در شهر ها که عملکرد آن چه بسا بهتر از نمایشگاه ها خواهد بود وبرگزاری جلسات مجازی پاسخ وپرسش وگزارش از مدیران تالار ها ،نبود یک اساسنامه کلی برای انجمن ها ،خواسته بنده تنها نیست وخواسته اکثریت کاربران ومدیران است ،وقتی ببینم همین موارد را نمی بینم ،ادامه همکاری برایم میسر نیست ،دوست داشتم این 21بند را با نامه وحضوری تقدیم شما کنم ولی دیدم شاید بازگو کردن این در اینجا  وآوردن آن زودتر از موعد بتواند از استعفای من در 8آبان 94جلوگیری کند ،چه بسا که ما راسخون را از خود می دانیم که می آییم وهمفکری می کنیم واز راسخون اینها را می خواهیم ،نبود جایزه نه اینکه برایمان مهم نباشد ،بود ونبود جایزه حداقل جزو اهداف اصلی من در فعالیت راسخون نیست ،نبود مواردی که بیان شد جزو اهداف من است وامیدواترم تا آبان ماه تغییراتی را شامل مواردی که الان بیان شد وببینم تا شاید از استعفای من جلوگیری شود ولا امکان با نبودن این موارد ادامه همکارذی من با راسخون میسر نخواهد بود ،بعضی از موارد بالا مثل برگزاری جلسات مجازی پرسش وپاسخ وارایه گزارش از سوی مدیران به مدیر ارشد انجمن ها وافزایش جا برای تبلیغات پست های انجمن،وبرگزاری هفتگی هییت های مذهبی ومجازی نیاز به بودجه خاصی ندارد وراحت قابل اجرا هست ،ان شالله اهداف وتوضیحات تکمیلی در رابطهه با پیشنهادات در روزهای آینده ارایه می دهم  .امیدوارم منظور کلی ام را در این پست رسانده باشد ،شاید تا 8آبان تغییراتی را ببینم ،اگر می بینید مدیر همکار برای تالارم برگزیدم اینکه هر تالاری جانشین می خواهد وبعدهم یکی از دلایل مدیر همکار برای تالار وبلاگ از سوی من استعفای 8آبان بنده در رابطه با همین موارد بوده وهست
سپاس

پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  10:37 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 borkhar namebaran omiddeymi1368 farshon rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها