با سلام
چند وقتیه میخوام در مورد مساله ای صحبت کنم اما دائما به خودم تذکر میدم شاید سکوت بهتر باشه اما امشب بهتر کمی ار حرفام رو بزنم
هر از گاهی به اینجا سر میزنم
خیلی برام جالبه از هر ده پست سه یا چهار پست انتقاد میبینم
جالب تر از اون اینه که از این 4 تا انتقاد 3 تاش مادیه بد نیست یه کم به خودمون بیام این همه دنبال مادیات دویدیم چی شد
دایما شکایت میکنید که چرا این رو به این دادین به من ندادین ؟ چرا این امتیاز کمه اون زیاده ؟ چرا این بر تر شده من نشدم ؟
بد تر از اون زمانیه که میبینم بعضی ها هم سریع زیر این پست ها یه نقل قول میزنن که بله حق با شماست سایت همیشه همینه
من نمیدونم بعضی ها چرا عادت دارند وقتی یکی یه انتقاد میکنه سریع تاییدش کنن این چه معنی میده جز دشمنی ؟
من نمیگم راسخون 20 مگه ما خودمون 20 هستیم که توقع داریم سایت 20 باشه
بله راسخون هم اشکالاتی داره اما چرا اشکالاتش رو داد میزنید چرا اگه انتقادی هست با یه ایمیل یا با ارامش مطرح نمیکنید
خودمون غرق در ایراد هستیم بعد نشستیم یکی یه اشتباه کنه
اول خودمون رو بسازیم بعد دیگران رو اسم چند نفر از این کاربران تا میاد من تو دلم میگم وااای الان داره شکایت میکنه الان داره اظهار نارضایتی میکنه الان داره ایراد میگیره
یه بار یه کاری رو با عشق بکنیم خودمون رو بسازیم همه چی ساخته میشه اینقدر عیب سایت رو تو بوق نکنیم
شد یه بار دفاع کنی ؟؟؟ اگه اسم یه کاربری اعلام نشده و شاکی شد یه بار با دید مثبت بگی شاید اشتباه شده ؟؟ نه همیشه سریع نقل قول زدیم گفتیم اره حق با شماست راسخون بده
امروز دیدم همین جا یکی از سایت دفاع کرده جواب بدی شنید اما دفاع کرده چه درست چه نادرست
آهای بعضی ها دیدتو مثبت کن به جای این که نشستیم اینجا ایراد بگیریم اول ایرادای خودمونو بگیریم
این پست خطاب به همه کسانیه که یاد گرفتن بد ببینن
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
از همه راسخونی هایی که با عشق میان معذرت میخوام
در ضمن کاربر cat cat لطفا لحن حرف زدنتون رو تصحیح بفرمایید
کسی به شما پاسخ نمیده چون سوال شما مردوده و جوابی نداره
کاربر سلما من از شما عذر میخوام