0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به salma57

سلام

مشکل بخش فیض آنلاین إن شاالله شنبه برطرف خواهد شد. از دقت نظر و توجه شما متشکریم.

پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
salma57
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

با سلام 

چند وقتیه میخوام  در مورد مساله ای صحبت کنم  اما دائما به خودم  تذکر میدم شاید سکوت بهتر باشه  اما امشب  بهتر کمی ار حرفام رو بزنم

هر از گاهی  به اینجا سر میزنم 

خیلی برام  جالبه  از هر ده پست  سه یا چهار پست انتقاد میبینم 

جالب تر از اون اینه که از این  4 تا  انتقاد  3 تاش مادیه  بد نیست یه کم به خودمون بیام  این همه دنبال مادیات دویدیم چی شد 

دایما شکایت میکنید  که چرا  این رو به این دادین به من ندادین  ؟ چرا این امتیاز کمه  اون زیاده ؟  چرا این بر تر شده من نشدم  ؟

بد تر از اون زمانیه که میبینم بعضی ها هم سریع زیر این پست ها یه نقل قول میزنن که  بله حق با شماست   سایت همیشه همینه  

من نمیدونم بعضی ها چرا عادت دارند وقتی یکی یه انتقاد میکنه سریع تاییدش کنن  این  چه معنی میده جز دشمنی ؟ 

من نمیگم  راسخون 20   مگه ما خودمون 20 هستیم که توقع داریم سایت 20 باشه

بله  راسخون هم اشکالاتی داره  اما چرا اشکالاتش رو داد میزنید   چرا اگه انتقادی هست  با یه ایمیل  یا با ارامش مطرح نمیکنید 

خودمون غرق در ایراد هستیم  بعد نشستیم یکی یه اشتباه کنه

اول خودمون رو بسازیم بعد دیگران رو  اسم چند نفر از این کاربران تا میاد  من تو دلم میگم وااای  الان داره شکایت میکنه  الان داره  اظهار نارضایتی  میکنه  الان داره ایراد میگیره 

یه بار یه کاری رو با عشق بکنیم  خودمون رو بسازیم همه چی ساخته میشه  اینقدر عیب سایت رو تو بوق نکنیم  

شد یه بار دفاع کنی  ؟؟؟  اگه اسم یه کاربری اعلام نشده و شاکی  شد یه بار با دید مثبت بگی  شاید اشتباه  شده  ؟؟  نه   همیشه  سریع نقل قول زدیم گفتیم اره حق با شماست  راسخون بده  

امروز دیدم  همین جا یکی از سایت دفاع  کرده  جواب بدی شنید  اما  دفاع کرده چه درست  چه نادرست  

آهای بعضی ها  دیدتو  مثبت کن  به جای این که نشستیم  اینجا   ایراد بگیریم  اول ایرادای خودمونو  بگیریم  

این پست خطاب به  همه کسانیه که یاد گرفتن  بد ببینن

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید  

از همه  راسخونی هایی  که با عشق  میان    معذرت میخوام

در ضمن کاربر  cat cat لطفا لحن حرف زدنتون رو تصحیح  بفرمایید 

کسی به شما پاسخ نمیده  چون سوال شما مردوده و جوابی نداره 

کاربر سلما  من از شما عذر میخوام  

جمعه 13 اردیبهشت 1392  1:16 AM
تشکرات از این پست
a_sadri javid1000 salma57 rasekhoon_m carcar rashon mina_k_h
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام و عرض ارادت

بنظر من لحن نوشتاری جناب catcat درست نمی باشد ولی با ایشان کاملا موافقم تالار قاصدک (روابط عمومی،فروشگاه،جوایز،وپل ارتباطی)مختص مسیولین سایت می باشد بنابراین کسی نباید بجای مسیولین جوابی برای کاربر ارسال کند ، اخیرا چندین بار مشاهده کردیم جواب کاربران را اشخاصی ارسال میکردند که اصلا ربطی به آنها ندارد ولی... اگر کاربری از شـخصی سوال داشت به صندوق پیام شما و یا تالار و... مراجعه میکرد..،پس بنظر من ارسال پاسخ بجای مسیولین کار خوبی نیست !!

نقل قول tahmores

چرا اگه انتقادی هست  با یه ایمیل  یا با ارامش مطرح نمیکنید 

دوست عزیز اخیرا بخاطر جایزه مسابقه خاطره نویسی مطلبی در این تالار نوشتم....خواستم بگم بنده،هم چندین بار ایمیل زدم و حتی طی تماسی که داشتم با اقای نجاران هم در مورد (مسابقه خاطره نویسی)صحبت کرده بودم ، ولی روزی که لیست جوایز ارسالی را مشاهده کردیم بعد از یک ماه........

اگر انتقادی صورت نمی گرفت جایزه ای که تغییر یافته بود آنهم درست ارسال نمی شد ، درحالیکه که به گفته ی خود مسیول روابط عمومی جایزه ویژه کتاب رستاخیز بود که نه آن ارسال شده بود و نه پک ارزشمنداسما...در حالیکه در طی آن هفته هم ایمیل زده شده بود و هم تماس گرفته شده بود و اگر در این تالار هم انتقادی صورت نمی گرفت پک اسماهم ارسال نمی شد؟!؟ پس گناه کاربرچیست؟؟؟یعنی برای هر مسابقه یا....ممکن است چنین اتفاقی بیفتد پس برای هر چیز باید ایمیل یا تماس داشت و با این وجود(ارسال ایمیل+تماس) بازهم مشکل داشته باشد و ناقص؟؟؟؟؟؟(برای طلاع بیشتر به این ...مراجعه.)

که این مشکل حل شده می باشد))فقط خواستم یه طرفه به قاضی نرفته باشی...

موفق باشید وسرافراز

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

جمعه 13 اردیبهشت 1392  3:10 AM
تشکرات از این پست
carcar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

با سلام

ركورد سرعت زده شد.

54 پست در 15 دقيقه.  يعني به طور متوسط در هر دقيقه 4 پست. و اگه مي خواست تا يك ساعت ادامه بده مي شد 200 پست در ساعت!! عجب سرعتي!!!! يكي اينو كنترل كنه!!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 13 اردیبهشت 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
tahmores a_sadri javid1000 carcar mina_k_h
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

با سلام  خدمت مدیر محترم  javad 100

شاید نتو نستم منظورم رو بالا  خوب برسونم  اما همه حرفم این بود که کمی مثبت نگاه کنیم 

کمی مفل حضرت علی و حضرت زهرا باشیم 

قرار الگوی ما کسی باشه  که حتی  وقتی دشمنش حر که اب رو روی طفلانش بسته بود  اومد برای معذرت خواهی بدون درنگ بپذیره

من گفتم و باز هم میگم  راسخون 20 نیست  هیچ کدوم ما 20 نیستیم  اما توقع داریم همه  بهترین باشن   توقع زیادیه 

من نمیگم انتقاد بده  نه انتقاد خیلی هم خوبه   انتقاد سببی  است برای کمال  

اما همیشه نارضا بودن  همیشه شکایت کردن   همه ایراد گرفتن  کار درستی نیست   یه موقع میشه رو بعضی ها  اشتباهات چشم  رو بست

ما در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی ایجاد نمودیم   به نام اتاق چت کاربران     ( http://www.rasekhoon.net/forum/thread/740268/page1/success/)

اگه دوست داشتید و تمایل داشتید خوشحال میشم   اونجا  ادامه بدیم شاید ادامه بحث تو این تالار کار درستی نباشه 

جمعه 13 اردیبهشت 1392  11:39 AM
تشکرات از این پست
a_sadri javid1000 rasekhoon_m carcar
RavanAndishe
RavanAndishe
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 9

با سلام

رمز ایمیلی که در سایت ثبت نام کرده ام را فراموش نموده ام.

درخواست تغییر ایمیل را دارم.

فرم خاصی باید تکمیل شود؟

ممنون میشوم اگر راهنمایی نمایید.

با تشکر.

جمعه 13 اردیبهشت 1392  12:50 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

پاسخ بهtahmores , salma57

با سلام خدمت دو بزرگوار tahmores , salma57

از شما ممنونیم که با دید کاملا باز و مثبت به سایت نگاه کرده و در آن فعالیت دارید.

بنده هم از کاربر salma57 به خاطر بی احترامی catcat عذرخواهی می کنم. اصلا انتظار چنین برخوردی را نداشتم. لذا نام کاربری ایشان غیرفعال و از ادامه فعالیت وی جلوگیری شد.

ممکن است کاربر نسبت به جوائز اعتراض، انتقاد و یا پیشنهاد داشته باشند.  این تاپیک برای این موضوعات هم راه اندازی شده ولی افراط و تفریط در این موارد هم شما و هم ما را تاحدی کسل می کند. درست است که اسم این تاپیک، پیشنهادات، انتقادات و نظرات با روابط عمومی است اما کمتر شاهد پیشنهاد بوده ایم...اما در عین حال کلیه صحبت های کاربران حتی انتقادات در مورد جوائز اهدایی را نیز شنیده و تاحد امکان بررسی و اعمال می کنیم.

جمعه 13 اردیبهشت 1392  4:18 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 javid1000 tahmores carcar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول javid1000

با سلام و عرض ارادت

بنظر من لحن نوشتاری جناب catcat درست نمی باشد ولی با ایشان کاملا موافقم تالار قاصدک (روابط عمومی،فروشگاه،جوایز،وپل ارتباطی)مختص مسیولین سایت می باشد بنابراین کسی نباید بجای مسیولین جوابی برای کاربر ارسال کند ، اخیرا چندین بار مشاهده کردیم جواب کاربران را اشخاصی ارسال میکردند که اصلا ربطی به آنها ندارد ولی... اگر کاربری از شـخصی سوال داشت به صندوق پیام شما و یا تالار و... مراجعه میکرد..،پس بنظر من ارسال پاسخ بجای مسیولین کار خوبی نیست !!

نقل قول tahmores

چرا اگه انتقادی هست  با یه ایمیل  یا با ارامش مطرح نمیکنید 

دوست عزیز اخیرا بخاطر جایزه مسابقه خاطره نویسی مطلبی در این تالار نوشتم....خواستم بگم بنده،هم چندین بار ایمیل زدم و حتی طی تماسی که داشتم با اقای نجاران هم در مورد (مسابقه خاطره نویسی)صحبت کرده بودم ، ولی روزی که لیست جوایز ارسالی را مشاهده کردیم بعد از یک ماه........

اگر انتقادی صورت نمی گرفت جایزه ای که تغییر یافته بود آنهم درست ارسال نمی شد ، درحالیکه که به گفته ی خود مسیول روابط عمومی جایزه ویژه کتاب رستاخیز بود که نه آن ارسال شده بود و نه پک ارزشمنداسما...در حالیکه در طی آن هفته هم ایمیل زده شده بود و هم تماس گرفته شده بود و اگر در این تالار هم انتقادی صورت نمی گرفت پک اسماهم ارسال نمی شد؟!؟ پس گناه کاربرچیست؟؟؟یعنی برای هر مسابقه یا....ممکن است چنین اتفاقی بیفتد پس برای هر چیز باید ایمیل یا تماس داشت و با این وجود(ارسال ایمیل+تماس) بازهم مشکل داشته باشد و ناقص؟؟؟؟؟؟(برای طلاع بیشتر به این ...مراجعه.)

که این مشکل حل شده می باشد))فقط خواستم یه طرفه به قاضی نرفته باشی...

موفق باشید وسرافراز

یاعلی

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، همانطور که طی تماس تلفنی نیز موضوع شما را شخصاً پیگیری کرده بودم، از دو جایزه مربوط به مسابقه خاطره نویسی، پک اسماء آن سهواً توسط مسئول مربوطه ثبت نشده بود که در سری بعدی ارسال شد. مورد خاصی نبود و با یک پستی که شما درج کردید، پیگیری شد و تمام...مثل خیلی از کاربرانی که روزانه ایمیل می زنند و خواست بررسی کد مدارک،  جایزه و زمان ارسال آن را دارند. صحبت شما انتقاد نبود بلکه درخواست پیگیری جایزه مسابقه تان بود ولی با لحن تند و انتقادی. انتقاد با درخواست پیگیری جایزه خیلی تفاوت معنایی و کلامی دارد.

انجمن ها و تالارهای گفتگو همانطور که از نام آن پیداست، محلی برای گفتگو، بحث و تبادل نظر در جهت ارتنقای دانش و رفع سوالات است. اگر کاربری سوالی در این تاپیک مطرح کرد، از نظر ما ایرادی ندارد اگر کاربری زودتر از ما آن را مشاهده کرد، پاسخ کاربر را ارسال کند. مثل همین مورد کاربر catcat که ما درست منظور وی را متوجه نشدیم و کاربر خوبمون salma57 به تفصیل و با حوصله برایش توضیح داد. و البته پس از بررسی ما اگر پاسخ کسی نیاز به اصلاح و یا تکمیل شدن داشت، این کار را انجام می دهیم. به طور کلی مشارکت در قسمت انجمن ها از اهداف اصلی ماست و درست است که عنوان تاپیک، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی است، ولی به همه کاربران تعلق دارد. کاربری انتظار شنیدن پاسخ سوالش را از شخص دیگری جز روابط عمومی ندارد، می تواند در پستش این نکته را ذکر کند. اگر هدف گرفتن پاسخ و رفع سوال باشد، نباید برایمان تفاوتی کند که چه کسی این کار را انجام می دهد. در پایان اعلام می کنم واحد روابط عمومی موسسه آمادگی پاسخگویی به کلیه سوالات، نظرات و پیشنهادات کاربران سایت را دارد.

جمعه 13 اردیبهشت 1392  4:36 PM
تشکرات از این پست
salma57 javid1000 carcar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول RavanAndishe

با سلام

رمز ایمیلی که در سایت ثبت نام کرده ام را فراموش نموده ام.

درخواست تغییر ایمیل را دارم.

فرم خاصی باید تکمیل شود؟

ممنون میشوم اگر راهنمایی نمایید.

با تشکر.

با سلام و تشکر

درخواست خود را به همراه نام کاربری و ایمیل جدیدتان به  Info@rasekhoon.net ارسال نمائید.

جمعه 13 اردیبهشت 1392  4:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 carcar
hamiddaneshvar
hamiddaneshvar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 62

با سلام . من مقاله براي تحقق شعار امسال فرستادم نام كاربريم بينش فاصله نداره لطفا اصلاح كنيد .

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/737338/page1/

جمعه 13 اردیبهشت 1392  4:43 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m carcar
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

با سلام

: catcat

1- ببخشید / اومدم از سایت راسخون  وکاربران  عذرخواهی  می کنم  من کار بدی و بی احترامی نکردم و خودم انتظار ی نداشتم  نام کاربری خودم را غیرفعال شد  دیگه از همین ساعت به بعد  اگر پستی با حرف بد بود مستقیم  نام کاربریم را حذف کنید این داستان از خودم  شروع شد و مقصر من بود وحق با شماست  و خیلی ناراحت شدم .امید دارم نام کاربری فعال  باشد.

2- شرمنده اگر هر حرفی بد بود معذرت میخوام (کاربران ومدیران راسخون) خداحافظ راسخون دیگه  به این مسائل اهمیت نمی دهم  واگر ادامه دادم به فعالیت های من هیچ حرفی مطرح نمی کنم .

انشاءالله جبرانش می کنم

سر بلند وپیروز باشید /یا علی

جمعه 13 اردیبهشت 1392  5:34 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi tahmores rashon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

با سلام  خدمت  مدیر محترم 

ایکاش نام کاربری این کاربر رو حذف نمیکردید  قبول دارم که ایشون تند صحبت کردن  اما  من در پست بالا هم گفتم  الگوی ما باید کسی باشه  که وقتی دشمنش  برای عذر خواهی میاد  بدون درنگ اون رو برادر خطاب کنه  دشمنی که  آب  رو به روی طفلان امام حسین بسته  به یک شب بخشیده میشه  و میشه  شهید کربلا  

انسان ممکن الخطا است  این کاربر عزیز هم  عصبی شده و  حرفی زده اند    تقاضا دارم نام کاربری قبلی بهشون داده  بشه 

باز هم میگم   چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید

جمعه 13 اردیبهشت 1392  8:41 PM
تشکرات از این پست
a_sadri carcar salma57 doctor114
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول carcar

با سلام

1- ببخشید / اومدم از سایت راسخون  وکاربران  عذرخواهی  می کنم  من کار بدی و بی احترامی نکردم و خودم انتظار ی نداشتم  نام کاربری خودم را غیرفعال شد  دیگه از همین ساعت به بعد  اگر پستی با حرف بد بود مستقیم  نام کاربریم را حذف کنید این داستان از خودم  شروع شد و مقصر من بود وحق با شماست  و خیلی ناراحت شدم .امید دارم نام کاربری فعال  باشد.

2- شرمنده اگر هر حرفی بد بود معذرت میخوام (کاربران ومدیران راسخون) خداحافظ راسخون دیگه  به این مسائل اهمیت نمی دهم  واگر ادامه دادم به فعالیت های من هیچ حرفی مطرح نمی کنم .

انشاءالله جبرانش می کنم

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

با سلام خدمت شما 

عدر میخوام اگه من دارم جواب  شما رو میدم  

فقط خواستم بگم وقتی عصبی میشید  یاد امام  حسین  و نینوا بیفتیتد  یاد صبر حضرت زینب  شاید ارامش به شما بر گرده

در مورد اتقادتون به سایت  قبول دارم که ساید  بهترین نیست   این ذات ماست هیچ کدوم بهترین نیستیم   با صبرتون سعی کنید سایت رو به کمال برسونید 

باز هم  عذر میخوام اگه دخالتی کردم

التماس دعا  

جمعه 13 اردیبهشت 1392  8:46 PM
تشکرات از این پست
a_sadri carcar salma57 rasekhoon_m
carcar
carcar
کاربر نقره ای

نقل قول tahmores

نقل قول carcar

با سلام

انشاءالله جبرانش می کنم

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

با سلام خدمت شما 

عذر میخوام اگه من دارم جواب  شما رو میدم  

فقط خواستم بگم وقتی عصبی میشید  یاد امام  حسین  و نینوا بیفتیتد  یاد صبر حضرت زینب  شاید ارامش به شما بر گرده

در مورد اتقادتون به سایت  قبول دارم که ساید  بهترین نیست   این ذات ماست هیچ کدوم بهترین نیستیم   با صبرتون سعی کنید سایت رو به کمال برسونید 

باز هم  عذر میخوام اگه دخالتی کردم

التماس دعا  

سلام

چرا نام کاربری catcat  غیر فعال است   ؟

برای وبلاگ میخوام  مهم این است درسایت راسخون فعالیت کنیم ، من کاری به امتیازات وجوائز ندارم.

کی فعال میشود/باتشکر از سایت راسخون یار همیشه همراه

کی گفت عصبی شدم /  دوست دارید از سایت راسخون جدا بشوم وازش خداحافظی می کنم یا بمونم  و ادامه فعالیت  بدهم !

جمعه 13 اردیبهشت 1392  8:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 barcelona92 sibsib5959 raskhonreza91
carcar
carcar
کاربر نقره ای

نقل قول rasekhoon_m

سلام و تشکر ازجنابعالی

من از کاربران معذرت میخوام ببخشید میدونم اشتباه بزرگی کردم ومطمئن هستم دیگه تکرار نمی کنم ........ مگر من چه خطایی کردم / دوست دارید از سایت راسخون جدا میشوم وازش خداحافظی کنم یا نام کاربری catcat فعال شود تا فردا صبح اگر درست نشود برای  این کاربر فاتحه بخوانید

سربلند و پیروز باشید، یا علی   / سرپرست روابط عمومی          

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 13 اردیبهشت 1392  9:54 PM
تشکرات از این پست
barcelona92 sibsib5959 tahmores raskhonreza91 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها