نقل قول carcar
نقل قول rasekhoon_m
سلام و تشکر ازجنابعالی
من از کاربران معذرت میخوام ببخشید میدونم اشتباه بزرگی کردم ومطمئن هستم دیگه تکرار نمی کنم ........ مگر من چه خطایی کردم / دوست دارید از سایت راسخون جدا میشوم وازش خداحافظی کنم یا نام کاربری catcat فعال شود تا فردا صبح اگر درست نشود برای این کاربر فاتحه بخوانید
سربلند و پیروز باشید، یا علی / روابط عمومی
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
سلام به كاربر هميشه همراه راسخون catcat
فكر نمي كنم حساب كاربري شما براي هميشه مسدود شده باشد. اينطور كه مسئول روابط عمومي فرمودند فقط غير فعال شده كه انشاءالله دوباره به زودي حساب شما فعال خواهد شد.
محيط انجمن راسخون براي فعاليت كاربران مهيا شده. هيچ طلبي از مسئولين محترم سايت نداريم. امكان دارد گاهي يك روز يا حتي دور روز پياپي مسئولين مرخصي رفته باشند و به سايت سر نزنند. اين امكان از كاربران ديگر سلب نمي شود كه جواب دوستان خود را بدهند
من هيچ دشمني با كاربر يا مديران سايت ندارم. هر وقت كسي مشكلي را بيان كند در حد فهم خودم او را راهنمايي مي كنم، بقيه كاربران هم همين كار را انجام مي دهند. خود شما در همين تالار يا تالارهاي ديگر كاربران ديگر را راهنمايي كرديد!!
مشكلات هميشه هست. همه جا و همه وقت در كمين ماست و شايد اين آزمايشي باشد براي محك ميزان صبر و متانت ما.
قصد نصيحت ندارم :) گرچه الان خيلي حرف زدم.
مطمئن باشيد مسئولين روابط عمومي مشكل پيش آمده را در اسرع وقت حل خواهند نمود. شما نگران نباشيد. فقط صبر كنيد.
من هم از مسئولين سايت درخواست مي كنم حساب كاربري شما را دوباره فعال كنند. اميدوارم به بزرگواري خود ببخشند و همچنين اميدوارم از اين مسائل در انجمن سايت پيش نيايد.
حتي اگر فردا هم درست نشد باز شما صبر كنيد.
در ضمن من اون موقع قصد جواب دادن نداشتم. ديدم آن موقع در اوج عصبانيت همه مطالب خود را پاك مي كنيد جواب دادم كه اين ماجرا پيش آمد.
اميدوارم اين دفعه نيز جواب مرا به عنوان بي احترامي تلقي نكنيد.
با تشكر