0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
جمعه 13 اردیبهشت 1392  4:36 PM

نقل قول javid1000

با سلام و عرض ارادت

بنظر من لحن نوشتاری جناب catcat درست نمی باشد ولی با ایشان کاملا موافقم تالار قاصدک (روابط عمومی،فروشگاه،جوایز،وپل ارتباطی)مختص مسیولین سایت می باشد بنابراین کسی نباید بجای مسیولین جوابی برای کاربر ارسال کند ، اخیرا چندین بار مشاهده کردیم جواب کاربران را اشخاصی ارسال میکردند که اصلا ربطی به آنها ندارد ولی... اگر کاربری از شـخصی سوال داشت به صندوق پیام شما و یا تالار و... مراجعه میکرد..،پس بنظر من ارسال پاسخ بجای مسیولین کار خوبی نیست !!

نقل قول tahmores

چرا اگه انتقادی هست  با یه ایمیل  یا با ارامش مطرح نمیکنید 

دوست عزیز اخیرا بخاطر جایزه مسابقه خاطره نویسی مطلبی در این تالار نوشتم....خواستم بگم بنده،هم چندین بار ایمیل زدم و حتی طی تماسی که داشتم با اقای نجاران هم در مورد (مسابقه خاطره نویسی)صحبت کرده بودم ، ولی روزی که لیست جوایز ارسالی را مشاهده کردیم بعد از یک ماه........

اگر انتقادی صورت نمی گرفت جایزه ای که تغییر یافته بود آنهم درست ارسال نمی شد ، درحالیکه که به گفته ی خود مسیول روابط عمومی جایزه ویژه کتاب رستاخیز بود که نه آن ارسال شده بود و نه پک ارزشمنداسما...در حالیکه در طی آن هفته هم ایمیل زده شده بود و هم تماس گرفته شده بود و اگر در این تالار هم انتقادی صورت نمی گرفت پک اسماهم ارسال نمی شد؟!؟ پس گناه کاربرچیست؟؟؟یعنی برای هر مسابقه یا....ممکن است چنین اتفاقی بیفتد پس برای هر چیز باید ایمیل یا تماس داشت و با این وجود(ارسال ایمیل+تماس) بازهم مشکل داشته باشد و ناقص؟؟؟؟؟؟(برای طلاع بیشتر به این ...مراجعه.)

که این مشکل حل شده می باشد))فقط خواستم یه طرفه به قاضی نرفته باشی...

موفق باشید وسرافراز

یاعلی

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، همانطور که طی تماس تلفنی نیز موضوع شما را شخصاً پیگیری کرده بودم، از دو جایزه مربوط به مسابقه خاطره نویسی، پک اسماء آن سهواً توسط مسئول مربوطه ثبت نشده بود که در سری بعدی ارسال شد. مورد خاصی نبود و با یک پستی که شما درج کردید، پیگیری شد و تمام...مثل خیلی از کاربرانی که روزانه ایمیل می زنند و خواست بررسی کد مدارک،  جایزه و زمان ارسال آن را دارند. صحبت شما انتقاد نبود بلکه درخواست پیگیری جایزه مسابقه تان بود ولی با لحن تند و انتقادی. انتقاد با درخواست پیگیری جایزه خیلی تفاوت معنایی و کلامی دارد.

انجمن ها و تالارهای گفتگو همانطور که از نام آن پیداست، محلی برای گفتگو، بحث و تبادل نظر در جهت ارتنقای دانش و رفع سوالات است. اگر کاربری سوالی در این تاپیک مطرح کرد، از نظر ما ایرادی ندارد اگر کاربری زودتر از ما آن را مشاهده کرد، پاسخ کاربر را ارسال کند. مثل همین مورد کاربر catcat که ما درست منظور وی را متوجه نشدیم و کاربر خوبمون salma57 به تفصیل و با حوصله برایش توضیح داد. و البته پس از بررسی ما اگر پاسخ کسی نیاز به اصلاح و یا تکمیل شدن داشت، این کار را انجام می دهیم. به طور کلی مشارکت در قسمت انجمن ها از اهداف اصلی ماست و درست است که عنوان تاپیک، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی است، ولی به همه کاربران تعلق دارد. کاربری انتظار شنیدن پاسخ سوالش را از شخص دیگری جز روابط عمومی ندارد، می تواند در پستش این نکته را ذکر کند. اگر هدف گرفتن پاسخ و رفع سوال باشد، نباید برایمان تفاوتی کند که چه کسی این کار را انجام می دهد. در پایان اعلام می کنم واحد روابط عمومی موسسه آمادگی پاسخگویی به کلیه سوالات، نظرات و پیشنهادات کاربران سایت را دارد.

تشکرات از این پست
salma57 javid1000 carcar
دسترسی سریع به انجمن ها