0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی

بنده یه کیک برای روابط عمومی گرفتم وتوخیابان مصلی بس نشستم cheeky،تا بیام تو راهروی روابط عمومی کیک ببریم ؛ولی از این رو که هنوز بودجه راسخون فراهم نشده وجوایز هم رو هواس ،فعلا دم این درخت کاج روبروی دفتر راسخون نشستمsmiley،لازم به ذکر است این کیک اگر خراب شود من دیگه پول ندارم کیک بخرم

سلام علیکم

تشریف بیارید داخل. دم در بده smiley کیک را بزارید برای وقتی بودجه رسید. اسراف نکنید!

با سلام و عرض ادب و احترام

پیشنهاد می کنم کیک رو ببرید داخل راهرو راسخون.

بعدا وقتی کامیون حمل پول راسخون رسید مسئول روابط عمومی از خجالت شما و همه کاربران و مدیران برتر در میان. 

بخواهید دم در راسخون بنشینید؛ کیک خراب میشه، زحمت  و پول شما بیهوده از بین میره. 

سپاسگزارم سلما خانم

هدف من از نوشتن این جملات فقط نابودکردن خستگی اتاق روابط عمومی هست

کیک را گذاشتم تو یخچال

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 30 اردیبهشت 1393  9:00 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh hoseini1362 farshon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

با سلام و احترام

ایمیلی خدمتتان ارسال کردم امیدوارم که به دستتان رسیده باشد .

منتظر پاسخ شما هستم.

در پناه حق / موفق باشید

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393  3:53 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m farshon
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

نقل قول hoseini1362

با سلام خدمت شما و سایر همکارانتان لطفا اینقدر در بخش مسابقه روزانه سوال مذهبی قرار ندهید

که هر چی بیشتر می کردیم کمتر موفق به پیدا کردن جواب میشیم

من پیشنهادم این هستش که هفت روز هفته هر روز درباره یک موضوع یعنی هفت موضوع مسابقه برگزار کنید

مسابقات متفرقه هم که اکثرا مذهبی هستش

یک روز مذهبی باشه یک روز علمی یک روز هنری مثلا در باب سینما یا هر چی هنر یک روز فرهنگی تکراری هم نمیشه

جذابیتش هم حفظ میشه

باز هم اگر مردد هستید نظرسنجی بزارید یا در همین انجمن دوستان نظرشون رو اعلام کنند با سپاس از حسن توجه شما

سلام علیکم .من مخالف سر سخت این مطلبم .میگویید چرا؟ بخاطر اینکه در جامعه ما که متاسفانه همه چیز جای فرهنگ ومذهب را گرفته و مردم بیش از اینکه رهبران دینی و فرهنگی و حتی سخنان ائمه اطهار علیهم السلام را بشناسند وبدانند با خواننده ها و فوتبالیست ها و......... بازیگران (که مدتی به هنرمند لقب گرفتند و حالا دارند به ستاره ملقب میشوند!و ترفیع درجه پیدا کردند )آشنا هستند .باور کنید خیلی دلم پر است از غربت فرهنگ غنی که داریم ولی با آن آشنا نیستیم .

راسخون عزیز و کاربران عزیز راسخونی تقاضا میکنم شما که عضو این  سایت فرهنگی هستید حداقل شما حرف حضرت آقا را با دقت بیشترگوش کنید وعمل کنید که فرهنگ بالاتر از هرچیزی است .بدانیددشمن  همه بلایی که میخواهد به سر ما بیاورد بخاطر فرهنگ ماست . فرهنگ شیعه یعنی گوش به فرمان رهبر هم در کلام هم در رفتار.

باور بفرمایید خیلی حرف برای گفتن دارم وقتی میبینم دشمن کمین کرده ........وما...... به چه ها سرگرمیم. اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393  4:07 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar rasekhoon_m hoseini1362 farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام

منتظر پاسخ شما هستم.

در پناه حق / موفق باشید

سلام علیکم

بله. ضمن تشکر از شما، پاسخ ارسال شد.

پنج شنبه 1 خرداد 1393  9:05 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 borkhar sayyed13737373 salma57 farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

نقل قول hoseini1362

با سلام خدمت شما و سایر همکارانتان لطفا اینقدر در بخش مسابقه روزانه سوال مذهبی قرار ندهید

من پیشنهادم این هستش که هفت روز هفته هر روز درباره یک موضوع یعنی هفت موضوع مسابقه برگزار کنید

یک روز مذهبی باشه یک روز علمی یک روز هنری مثلا در باب سینما یا هر چی هنر یک روز فرهنگی تکراری هم نمیشه

جذابیتش هم حفظ میشه

باز هم اگر مردد هستید نظرسنجی بزارید یا در همین انجمن دوستان نظرشون رو اعلام کنند با سپاس از حسن توجه شما

سلام علیکم .من مخالف سر سخت این مطلبم .میگویید چرا؟ بخاطر اینکه در جامعه ما که متاسفانه همه چیز جای فرهنگ ومذهب را گرفته و مردم بیش از اینکه رهبران دینی و فرهنگی و حتی سخنان ائمه اطهار علیهم السلام را بشناسند وبدانند با خواننده ها و فوتبالیست ها و......... بازیگران (که مدتی به هنرمند لقب گرفتند و حالا دارند به ستاره ملقب میشوند!و ترفیع درجه پیدا کردند )آشنا هستند .باور کنید خیلی دلم پر است از غربت فرهنگ غنی که داریم ولی با آن آشنا نیستیم .

راسخون عزیز و کاربران عزیز راسخونی تقاضا میکنم شما که عضو این  سایت فرهنگی هستید حداقل شما حرف حضرت آقا را با دقت بیشترگوش کنید وعمل کنید که فرهنگ بالاتر از هرچیزی است .بدانیددشمن  همه بلایی که میخواهد به سر ما بیاورد بخاطر فرهنگ ماست . فرهنگ شیعه یعنی گوش به فرمان رهبر هم در کلام هم در رفتار.

باور بفرمایید خیلی حرف برای گفتن دارم وقتی میبینم دشمن کمین کرده ........وما...... به چه ها سرگرمیم. اللهم عجل لولیک الفرج

با سلام

ضمن عرض احترام و تشکر از نظر شما

یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری، مسائل فرهنگی می باشد که مهمترین هدف پرتال راسخون نیز، انجام امور فرهنگی و دینی در فضای مجازی و تحقق فرمایشات معظم له می باشد.

هیچگاه روند انجام کار فرهنگی در پرتال راسخون ضعیف یا کند نمی شود بلکه روز به روز با قوت و اهمیت بیشتری، به این مهم پرداخته می شود. 

پنج شنبه 1 خرداد 1393  9:39 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 salma57 farshon
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول hossein201273

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی

بنده یه کیک برای روابط عمومی گرفتم وتوخیابان مصلی بس نشستم cheeky،تا بیام تو راهروی روابط عمومی کیک ببریم ؛ولی از این رو که هنوز بودجه راسخون فراهم نشده وجوایز هم رو هواس ،فعلا دم این درخت کاج روبروی دفتر راسخون نشستمsmiley،لازم به ذکر است این کیک اگر خراب شود من دیگه پول ندارم کیک بخرم

سلام علیکم

تشریف بیارید داخل. دم در بده smiley کیک را بزارید برای وقتی بودجه رسید. اسراف نکنید!

بعدا وقتی کامیون حمل پول راسخون رسید مسئول روابط عمومی از خجالت شما و همه کاربران و مدیران برتر در میان. 

بخواهید دم در راسخون بنشینید؛ کیک خراب میشه، زحمت  و پول شما بیهوده از بین میره. 

سپاسگزارم سلما خانم

کیک را گذاشتم تو یخچال

با سلام وعرض معذرت که وسط دعوای خانوادگی دخالت میکنم

ولی فکر کنم آقا حسین کیک رو تنهایی میل کردن به ما آدرس رو اشتباه میدن تشکر از نوش جان کردن کیک!!!!!!!!!

پنج شنبه 1 خرداد 1393  11:08 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام

منتظر پاسخ شما هستم.

در پناه حق / موفق باشید

سلام علیکم

بله. ضمن تشکر از شما، پاسخ ارسال شد.

با سلام و احترام

متاسفانه هنوز پاسخی به ایمیل من نرسیده، در صورت امکان مجدداً ارسال فرمایید.

با تشکر.

پنج شنبه 1 خرداد 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 farshon rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول ayeneh

نقل قول hoseini1362

جذابیتش هم حفظ میشه

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام خدمت شما بنده خدا بنده نگفتم که کلا مذهب رو از راسخون کنار بزارن صرفا گفتم در هفته هفت روز تنوع سوال باشه به هر حال چیزی که مسلم هستش اینه که باید رضایت خاطرسایر کاربران هم مد نظر قرار داده بشه این نیست که همش سوال مذهبی قرار داده بشه   چون بازیگران سینما معروف شدن به نظر میاد که هر چیز مناسبش خوبه اگر فکر شما این هست که با ارائه هفت روزه سوال مذهبی

کمبود فرد مذهبی در کشور جبران میشه حرفی نیست ولی هستندکاربرانی که هم سو با بنده هستند ولی به روی خودشون نمیارن

به هر حال برای شما آرزوی توفقیق از خداوند منان  را دارم موفق باشید

پنج شنبه 1 خرداد 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hoseini1362

نقل قول hossein201273

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی

سلام علیکم

سپاسگزارم سلما خانم

کیک را گذاشتم تو یخچال

با سلام وعرض معذرت که وسط دعوای خانوادگی دخالت میکنم

ولی فکر کنم آقا حسین کیک رو تنهایی میل کردن به ما آدرس رو اشتباه میدن تشکر از نوش جان کردن کیک!!!!!!!!!

با سلام

سپاسگزارم از مزاحتان

ولیبنده در رژیم هستم cheekyنمی تونم کیک را همش را تنهایی بخورم ولی 20خرداد که رفتم راسخون قراره کیک را اونجا ببریمتو یخچاله ولی فکر کنم تا 20خرداد خراب شود

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

پنج شنبه 1 خرداد 1393  8:15 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon rasekhoon_m borkhar hoseini1362
arman0098
arman0098
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 227

با سلام وعرض ادب وخسته نباشید...

من سه تا پیشنهاد دارم:

1-برای اطلاع کاربران از حضور یا عدم حضور یکدیگر در انجمن,تدبیری اتخاذ شود.

2-پست های جدید در صفحه ی اول به نمایش گذاشته شود(برای سهولت کار)

3-اولین پست هر تاپیک در تمامی صفحات وبالای صفحه قرار گیرد.

سپاس

جمعه 2 خرداد 1393  12:12 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 sayyed13737373 borkhar
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم .ماه خرداد شد هنوز خبری ازنتایج  مسابقه مقاله نویسی وقف نشده ؟ لطفا زودتر اعلام نتایج کنید ممنون میشویم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

جمعه 2 خرداد 1393  3:01 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول arman0098

با سلام وعرض ادب وخسته نباشید...

من سه تا پیشنهاد دارم:

1-برای اطلاع کاربران از حضور یا عدم حضور یکدیگر در انجمن,تدبیری اتخاذ شود.

2-پست های جدید در صفحه ی اول به نمایش گذاشته شود(برای سهولت کار)

3-اولین پست هر تاپیک در تمامی صفحات وبالای صفحه قرار گیرد.

سپاس

با سلام و تشکر از مطرح کردن پیشنهادات خود

1- نشان دادن وضعیت آنلاین بودن کاربر پیشنهاد خوبی است. اما نیاز به یک زیرساخت برنامه نویسی دارد. در زمان مناسب آن را با واحد فنی مطرح خواهیم کرد.

2- هم اکنون پست ها و تاپیک های جدید رد صفحه اصلی سایت و همچنین صفحه اصلی انجمن ها، در بالای صفحه نمایش داده می شود.

3- در این مورد ضروری احساس نمی شود. چون وقتی کاربری یک تاپیک را جهت پاسخگویی و ارسال نظر باز می کند، طبیعتاً اولین پست را نیز مشاهده و مطالعه می کند.

شنبه 3 خرداد 1393  8:32 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام علیکم .ماه خرداد شد هنوز خبری ازنتایج  مسابقه مقاله نویسی وقف نشده ؟ لطفا زودتر اعلام نتایج کنید ممنون میشویم .

با سلام و عرض احترام

فرمایش شما صحیح است. ما از دو هفته پیش پیگیر موضوع شده ایم. إن شاالله به زودی حل می شود.

شنبه 3 خرداد 1393  8:50 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سلام خدمت شما آقای کیانی بزرگوار

دوهفته پیش اساسنامه کلی شورای عالی راسخون بلاگ به آقای سجادی ابلاغ وایشان با کلیات اساسنامه موافق بودند وفرمودند نیاز به اصلاح وبررسی بیشتر این موضوع دارد.لذا بنده در یک جلسه حضوری بسیتم خرداد ماه ساعت 10/15صبح به بعد مزاحم شما خواهم شد تا کلیات اساسنامه وطرح را با شما وآقای سجادی وآقای نجاران بررسی کنیم.

اگر شما صلاح می دانید کلیات اساسنامه را از این طریق برایتان ارسال کنم

شنبه 3 خرداد 1393  10:55 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

سلام

خسته نباشید

ببخشید بنده به  اعتبار ارسال پیامک نیاز ندارم

میخواستم ببینم امکان این وجود داره که این اعتبار پیام رو تبدیل به حسنه کنید که بتونم از فروشگاه خرید کنم؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

شنبه 3 خرداد 1393  2:16 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها