0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول borkhar

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول mohsen_alavi

سلام آقای کیانی

خوبید؟خسته نباشید

روز مرد رو به خودم و شما تبریک میگم با یکم تاخیر

یه سوال چرا روز زن به خانوم ها هدیه دادید و به مردها روز مرد ندادید؟؟angry

سلام علیکم

متشکرم. ضمن عرض تبریک و خسته نباشید به شما

اینکه کاملاً مشخصه، ما مردا همیشه مظلوم واقع شدیم! smiley 

سلام آقای کیانی.خسته نباشین.جناب آقای کیانی شماهم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!blushblushواقعامادرمظلوم واقع شدن آقایون موندیمfrown

سلام علیکم

سلامت باشید. متشکرم.

نخیر، ما هیچی! sad آقایون بسیار مظلوم و البته خانم ها بیشتر... این را عرض کردم که دلخوری پیش نیاد.

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  2:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh amirhossein1392 siryahya salma57 mohammad98 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

قرارم اینه که خیلی خونسرد باشم  تا لقب خشونت طلب و..... در انجمن از من برداشته بشه.

ولی گاهی چاره ای جز حرف زدن نیست. البته الان هم خیلی خونسرد و با آرامش دارم می نویسم.

در مظلومیت مردان همین بس که :

کم کم روز گرامیداشت مقام پدر رو دارن تغییر نام میدن و به نام روز مرد عوض می کنند.

همه سال مربوط به مردهاست. فقط یک روز برای روز مادر و یک هفته برای گرامیداشت مقام زن در سال انتخاب شد .

البته ناگفته پیداست که در یک هفته زن نه تنها حرفی از بزرگداشت زن زده نمی شود ، بلکه هر جا نامی از روز زن می آید همه یاد بیکاری و تضییع حقوق خودشون و پایمال شدن حقشان توسط زنان میفتند!

حالا یک بار راسخون به مناسبت روز زن به زنان راسخونی هدیه داده. تا از حلقوم ما این امتیاز رو بیرون نکشند آروم نمی نشینند این مردان مظلوم!

اینکه چرا روابط عمومی برای همه پدران و با کمی ارفاق مردان سایت جایزه در نظر نگرفته هم جای سوال داره! به راستی چرا؟

(البته همه اینها مزاح است)

والا همه می دانند که اصل نامگذاری این روزهای عزیز به نام روز زن؛ یا روز مادر، یا روز پدر همه برای الگو گرفتن از بزرگوارانی هست که در این روز متولد شده اند.

ان شاءالله همه ما از پیروان و رهروان واقعی ائمه معصومین  باشیم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  5:15 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 sayyed13737373 hossein201273 namebaran ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh rasekhoon_m amirhossein1392 borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول hossein201273

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

قرارم اینه که خیلی خونسرد باشم  تا لقب خشونت طلب و..... در انجمن از من برداشته بشه.

ولی گاهی چاره ای جز حرف زدن نیست. البته الان هم خیلی خونسرد و با آرامش دارم می نویسم.

کم کم روز گرامیداشت مقام پدر رو دارن تغییر نام میدن و به نام روز مرد عوض می کنند.

همه سال مربوط به مردهاست. فقط یک روز برای روز مادر و یک هفته برای گرامیداشت مقام زن در سال انتخاب شد .

البته ناگفته پیداست که در یک هفته زن نه تنها حرفی از بزرگداشت زن زده نمی شود ، بلکه هر جا نامی از روز زن می آید همه یاد بیکاری و تضییع حقوق خودشون و پایمال شدن حقشان توسط زنان میفتند!

حالا یک بار راسخون به مناسبت روز زن به زنان راسخونی هدیه داده. تا از حلقوم ما این امتیاز رو بیرون نکشند آروم نمی نشینند این مردان مظلوم!

اینکه چرا روابط عمومی برای همه پدران و با کمی ارفاق مردان سایت جایزه در نظر نگرفته هم جای سوال داره! به راستی چرا؟

والا همه می دانند که اصل نامگذاری این روزهای عزیز به نام روز زن؛ یا روز مادر، یا روز پدر همه برای الگو گرفتن از بزرگوارانی هست که در این روز متولد شده اند.

ولا سلما خانم الان راسخون در یک بحران مالی بسیار سخت به سر می بردکه ان شالله هرچه زودتر حل خواهد شد .فکر نکنم جایزه بدند چون هنوز جایزه دوره ای ها راهم ندادندwinkاما به هرحال حقوق مردان بیشتر از خانما دارد پایمال می شود

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  8:05 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m amirhossein1392 borkhar
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

باسلام .صبح به خیر

پیشنهاد میکنم که امسال که سال فرهنگ و اقتصاد لقب گرفته و حضرت آقا فرهنگ را مهمتر از اقتصاد و...شمردند.راسخون نیز  مطالب را به صورت کیفی امتیازدهدو به  مطالب  فرهنگی  اهمیت داده شود. باتشکر

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 27 اردیبهشت 1393  8:00 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m amirhossein1392 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

با سلام و عرض خسته نباشید

از پیام انتقادی-طنز شما متشکریم.

چقدر خوب که امتیاز و هدیه ای در آن روز برای مردان از سوی سایت در نظر گرفته نشد وگرنه هجمه اعتراض و طعنه ها بیش از این می شد!

خداراشکر آنقدر توجه به مقام زن و جایگاه آن در کشور ما بالاست که معاونتی با عنوان امور زنان وجود دارد ولی برای مردان .... 

بهتر است وارد مبحث مظلومیت آقایان وارد نشویم که حرف برای گفتن بسیار است! (مزاح)

إن شاالله سبک زندگی ائمه برای همه ما الگو و سرمشق باشد.

شنبه 27 اردیبهشت 1393  9:24 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh amirhossein1392 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

باسلام .صبح به خیر

پیشنهاد میکنم که امسال که سال فرهنگ و اقتصاد لقب گرفته و حضرت آقا فرهنگ را مهمتر از اقتصاد و...شمردند.راسخون نیز  مطالب را به صورت کیفی امتیازدهدو به  مطالب  فرهنگی  اهمیت داده شود. باتشکر

سلام علیکم

صبح شما هم بخیر

از پیشنهاد زیبا و بجای شما سپاسگزاریم.

حتماً این مورد را نیز در کنار کمیت، بیشتر لحاظ می کنیم.

شنبه 27 اردیبهشت 1393  9:26 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon salma57 amirhossein1392 borkhar ayeneh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

جناب کیانی

باسلام واحترام

مسئول مسابقات مرخصی هستند؟من یه التماس دعایی داشتم به صندوق پیام شمابفرستم؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 27 اردیبهشت 1393  9:39 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m salma57 nazaninfatemeh amirhossein1392 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

چقدر خوب که امتیاز و هدیه ای در آن روز برای مردان از سوی سایت در نظر گرفته نشد وگرنه هجمه اعتراض و طعنه ها بیش از این می شد!

خداراشکر آنقدر توجه به مقام زن و جایگاه آن در کشور ما بالاست که معاونتی با عنوان امور زنان وجود دارد ولی برای مردان .... 

سلام و عرض ادب و احترام.

در اسلام حقوق زن و مرد مساوی اما متفاوت است. حق زن و مرد با هم تفاوت دارند اما در جمع بندی مساوی می شوند. هیچ کدام مظلوم نیستند.

درست مثل حق فرزندان پسر و دختر. پدر و مادر فرزندان را به یک اندازه دوست دارند. ولی شیوه محبت آنها، برخورد آنها با توجه به روحیات متفاوت فرزندان متفاوت است.

اینکه گفته می شود پرداختن به حقوق یکی باعث پایمال شدن حق دیگری می شود اشتباه است.(بحث زیاده و البته اینجا هم جای بحث نیست.)

پرداختن به نام زن، حق زن، کنفرانسی در مورد زن و مادر، باعث نادیده گرفتن و پایمال شدن حق مرد و پدر نمی شود. 

روحیات و احساسات و شرایط متفاوت آنها را هم باید در نظر بگیریم. 

راستی چرا سایت برای روز پدر به پدران راسخونی جایزه نداد؟

مگه ما گفتیم جایزه ندید؟

مثل روز مادر که فقط به تشکر کنندگان از پست امتیاز تعلق می گرفت برای روز پدر هم امتیاز می دادند مشکلی پیش نمیومد. فقط چون خیلی خیلی تساوی خوب نیست به آقایون 400 امتیاز میدادید که مشکلی پیش نیاد. 

البته اشکالی نداره. اگه این مورد برای روز زن اتفاق می افتاد اوضاع به گونه ای دیگر رقم می خورد. 

شرمنده از اطاله کلام.

این پست صرفا جهت خارج شدن تاپیک روابط عمومی از سکوت زده شده است.

هرگونه سوء استفاده و سوء برداشت از این پست پیگرد قانونی دارد.

در صورت تشویش اذهان عمومی پست  را غیر فعال کنید.

با تشکر

شنبه 27 اردیبهشت 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet rasekhoon_m sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar farshon namebaran
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

جناب کیانی

باسلام واحترام

مسئول مسابقات مرخصی هستند؟من یه التماس دعایی داشتم به صندوق پیام شمابفرستم؟

سلام علیکم

بله. به صندوق پیام بنده ارسال کنید.

شنبه 27 اردیبهشت 1393  10:58 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m

سلام و عرض ادب و احترام.

در اسلام حقوق زن و مرد مساوی اما متفاوت است. حق زن و مرد با هم تفاوت دارند اما در جمع بندی مساوی می شوند. هیچ کدام مظلوم نیستند.

درست مثل حق فرزندان پسر و دختر. پدر و مادر فرزندان را به یک اندازه دوست دارند. ولی شیوه محبت آنها، برخورد آنها با توجه به روحیات متفاوت فرزندان متفاوت است.

اینکه گفته می شود پرداختن به حقوق یکی باعث پایمال شدن حق دیگری می شود اشتباه است.(بحث زیاده و البته اینجا هم جای بحث نیست.)

پرداختن به نام زن، حق زن، کنفرانسی در مورد زن و مادر، باعث نادیده گرفتن و پایمال شدن حق مرد و پدر نمی شود. 

روحیات و احساسات و شرایط متفاوت آنها را هم باید در نظر بگیریم. 

راستی چرا سایت برای روز پدر به پدران راسخونی جایزه نداد؟

مگه ما گفتیم جایزه ندید؟

مثل روز مادر که فقط به تشکر کنندگان از پست امتیاز تعلق می گرفت برای روز پدر هم امتیاز می دادند مشکلی پیش نمیومد. فقط چون خیلی خیلی تساوی خوب نیست به آقایون 400 امتیاز میدادید که مشکلی پیش نیاد. 

البته اشکالی نداره. اگه این مورد برای روز زن اتفاق می افتاد اوضاع به گونه ای دیگر رقم می خورد. 

شرمنده از اطاله کلام.

این پست صرفا جهت خارج شدن تاپیک روابط عمومی از سکوت زده شده است.

هرگونه سوء استفاده و سوء برداشت از این پست پیگرد قانونی دارد.

در صورت تشویش اذهان عمومی پست  را غیر فعال کنید.

با تشکر

با عرض سلام مجدد

خواهش می کنم. استفاده کردیم از فرمایشات شما. هرآنچه از سوی بنده گفته شد برای مزاح بود وگرنه بنده هم شکی در تساوی حقوق مرد و زن در اسلام ندارم و از این موضوع نیز دفاع می کنم.

خوب است که به فکر تاپیک ما هم هستید و هر از گاهی گرد و خاک های این چنینی به پا می کنید smiley

پست فعال می ماند. التماس دعا

شنبه 27 اردیبهشت 1393  11:03 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 nazaninfatemeh amirhossein1392 borkhar farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

با عرض سلام مجدد

خواهش می کنم. استفاده کردیم از فرمایشات شما. هرآنچه از سوی بنده گفته شد برای مزاح بود وگرنه بنده هم شکی در تساوی حقوق مرد و زن در اسلام ندارم و از این موضوع نیز دفاع می کنم.

خوب است که به فکر تاپیک ما هم هستید و هر از گاهی گرد و خاک های این چنینی به پا می کنید smiley

پست فعال می ماند. التماس دعا

شرمنده.

منظورم اصلا شما نبودید.

خیلی وقتها این زمزمه ها به گوش میرسه. فرقی نمی کنه روابط عمومی یا اتاق چت، محیط مجازی یا محیط واقعی زندگی. من هم هر وقت بشنوم در کمال خونسردی جواب میدم. منظورم به شخص خاصی هم نبود. کلی گفتم.

همه مسلمانیم و تساوی حق زن و مرد رو قبول داریم. گهگاه به تفاوتها ایراد می گیریم و گله می کنیم. که اگه همیشه تساوی رو در نظر بگیریم این تفاوتها هم برامون دیگه تفاوت نیست و شرایط متفاوته.

قراره دیگه با خونسردی از تاپیک روابط عمومی و پل ارتباطی رد بشم. گرد و خاک هم تموم شد. امروز هم با خونسردی و آرامش کامل نوشتم که گرد و خاک به پا نشه.

سعی می کنم دیگه گرد و خاک راه نندازم که گرد و خاکش بیشتر از همه به خودم آسیب میرسونه.

با تشکر و شرمنده از مزاحمت مجدد.

شنبه 27 اردیبهشت 1393  11:14 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

امیدوارم روزی برسه که همه با شنیدن نام روز پدر و روز مادر و روز زن و روز جوان و .......... به غیر از گرفتن و دادن جایزه به خاطر این روزها ؛

به خاطر نزدیک شدن به شیوه زندگی ائمه تو خونه دلمون جشن بگیریم و بهترین هدایا رو از اهل بیت بگیریم.

و امیدوارم بتونیم ذره ای از خدمات پدران و مادرانمون رو جبران کنیم. (گرچه قابل جبران نیست)

شنبه 27 اردیبهشت 1393  11:29 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar farshon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

با سلام و احترام

ایمیلی را با موضوع پرندگان به پست الکترونیک روابط عمومی info@rasekhoon.net ارسال کردم.

امیدوارم که ایمیل را دریافت کرده و با درخواستم موافقت فرمایید .

با تشکر / موفق باشید

شنبه 27 اردیبهشت 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام

ایمیلی را با موضوع پرندگان به پست الکترونیک روابط عمومی info@rasekhoon.net ارسال کردم.

امیدوارم که ایمیل را دریافت کرده و با درخواستم موافقت فرمایید .

با تشکر / موفق باشید

با سلام

پاسخ از طریق ایمیل ارسال گردید.

شنبه 27 اردیبهشت 1393  2:39 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

جتاب کیانی

لطفا"صندوق پیام چک شود.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 27 اردیبهشت 1393  5:47 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها