پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 8:05 PM
سلام و عرض ادب و احترام
قرارم اینه که خیلی خونسرد باشم تا لقب خشونت طلب و..... در انجمن از من برداشته بشه.
ولی گاهی چاره ای جز حرف زدن نیست. البته الان هم خیلی خونسرد و با آرامش دارم می نویسم.
در مظلومیت مردان همین بس که :
کم کم روز گرامیداشت مقام پدر رو دارن تغییر نام میدن و به نام روز مرد عوض می کنند.
همه سال مربوط به مردهاست. فقط یک روز برای روز مادر و یک هفته برای گرامیداشت مقام زن در سال انتخاب شد .
البته ناگفته پیداست که در یک هفته زن نه تنها حرفی از بزرگداشت زن زده نمی شود ، بلکه هر جا نامی از روز زن می آید همه یاد بیکاری و تضییع حقوق خودشون و پایمال شدن حقشان توسط زنان میفتند!
حالا یک بار راسخون به مناسبت روز زن به زنان راسخونی هدیه داده. تا از حلقوم ما این امتیاز رو بیرون نکشند آروم نمی نشینند این مردان مظلوم!
اینکه چرا روابط عمومی برای همه پدران و با کمی ارفاق مردان سایت جایزه در نظر نگرفته هم جای سوال داره! به راستی چرا؟
(البته همه اینها مزاح است)
والا همه می دانند که اصل نامگذاری این روزهای عزیز به نام روز زن؛ یا روز مادر، یا روز پدر همه برای الگو گرفتن از بزرگوارانی هست که در این روز متولد شده اند.
ان شاءالله همه ما از پیروان و رهروان واقعی ائمه معصومین باشیم.
ولا سلما خانم الان راسخون در یک بحران مالی بسیار سخت به سر می بردکه ان شالله هرچه زودتر حل خواهد شد
.فکر نکنم جایزه بدند چون هنوز جایزه دوره ای ها راهم ندادند
اما به هرحال حقوق مردان بیشتر از خانما دارد پایمال می شود![]()
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...