پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
پنج شنبه 1 خرداد 1393 9:39 AM
با سلام خدمت شما و سایر همکارانتان لطفا اینقدر در بخش مسابقه روزانه سوال مذهبی قرار ندهید
که هر چی بیشتر می کردیم کمتر موفق به پیدا کردن جواب میشیم
من پیشنهادم این هستش که هفت روز هفته هر روز درباره یک موضوع یعنی هفت موضوع مسابقه برگزار کنید
مسابقات متفرقه هم که اکثرا مذهبی هستش
یک روز مذهبی باشه یک روز علمی یک روز هنری مثلا در باب سینما یا هر چی هنر یک روز فرهنگی تکراری هم نمیشه
جذابیتش هم حفظ میشه
باز هم اگر مردد هستید نظرسنجی بزارید یا در همین انجمن دوستان نظرشون رو اعلام کنند با سپاس از حسن توجه شما
سلام علیکم .من مخالف سر سخت این مطلبم .میگویید چرا؟ بخاطر اینکه در جامعه ما که متاسفانه همه چیز جای فرهنگ ومذهب را گرفته و مردم بیش از اینکه رهبران دینی و فرهنگی و حتی سخنان ائمه اطهار علیهم السلام را بشناسند وبدانند با خواننده ها و فوتبالیست ها و......... بازیگران (که مدتی به هنرمند لقب گرفتند و حالا دارند به ستاره ملقب میشوند!و ترفیع درجه پیدا کردند )آشنا هستند .باور کنید خیلی دلم پر است از غربت فرهنگ غنی که داریم ولی با آن آشنا نیستیم .
راسخون عزیز و کاربران عزیز راسخونی تقاضا میکنم شما که عضو این سایت فرهنگی هستید حداقل شما حرف حضرت آقا را با دقت بیشترگوش کنید وعمل کنید که فرهنگ بالاتر از هرچیزی است .بدانیددشمن همه بلایی که میخواهد به سر ما بیاورد بخاطر فرهنگ ماست . فرهنگ شیعه یعنی گوش به فرمان رهبر هم در کلام هم در رفتار.
باور بفرمایید خیلی حرف برای گفتن دارم وقتی میبینم دشمن کمین کرده ........وما...... به چه ها سرگرمیم. اللهم عجل لولیک الفرج
با سلام
ضمن عرض احترام و تشکر از نظر شما
یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری، مسائل فرهنگی می باشد که مهمترین هدف پرتال راسخون نیز، انجام امور فرهنگی و دینی در فضای مجازی و تحقق فرمایشات معظم له می باشد.
هیچگاه روند انجام کار فرهنگی در پرتال راسخون ضعیف یا کند نمی شود بلکه روز به روز با قوت و اهمیت بیشتری، به این مهم پرداخته می شود.