نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273
با سلام آقای کیانی
چطورید بازحمتای ما؟
اومدم زیر این برگه مرخصی ام را به مدت یکماه امضا کنید ،البته به صورت پاره وقت سری به تالار زیر مدیریت وصلاح خواهم زد :اما حالا شما لطف کنید زیر این برگه مرخصی ما را یه امضا بیندازید :برای یکماه که البته راهروی روابط عمومی یه یکماهی از دست بنده یه نفسی خواهد کشید
:چه کنم فصل امتحانات فرا رسیده وسر را باید برد تو کتاب وامتحان و...
سپاسگزارم
سلام عليكم آقاي رضايي
ممنونم. خواهش مي كنم. شما زحمت مي كشيد.
بالاخره مرخضي استحقاقي رو گذاتنش براي اين روزا. هرچند كسي تاحالا بيشتر از 3 روز مرخصي نگرفته از ما، ولي اين مورد فرق داره ;-)
برايتان آرزوي موفقيت داريم. منتظر برگشت و حضور مجددتان با اجراي دنباله برنامه هاي تالار وبلاگ نويسي هستيم.
سلام دوباره خدمت شما آقای کیانی
البته مرخصی استحقاقی که به من تعلق گرفت ولی برای مدیریت تالار نیز برنامه دارم روزی یکساعت هم تالار تحت مدیریتم را بررسی می کنم .از این رو درخواست مرخصی نمودم :چون هرروز روزی پنج وشش ساعت سر مدیریتم بودم لذا شما از این شش ساعت کاری من پنج ساعتش را مرخصی ساعتی رد کنید :من روز یکساعت را خدمتتون می رسم :لذا 20خرداد ماه نیز به روابط عمومی خواهم آمد تا درباره شورای عالی راسخون بلاگ با شما صحبت کنم تا حدودی قوانین واساس نامه شورا تدوین شده ولی نیاز به یک جلسه حضوری دارد که 20خرداد در جلسه حضوری باشما درمیان خواهم گذاشت
ضمن تشکر از شما آقای کیانی بنده مدیر پروپاقرص تالار وبلاگ نویسی راسخون هستم وهیچ وقت از مدیریرت تالار تحت زیر صلاح خودم استفعا نخواهم داد وتا تالار وبلاگ نویسی در قبال دیگر تالار ندرخشید بنده ول کن نخواهم بود .من کاری خواهم نمود که تالار وبلاگ نویسی راسخون وهمچنین راسخون بلاگ طوری بدرخشد که فقط کاربر جذب نمایدوهرروز بهتر شود .تالار وبلاگ نویسی تبیان از رونق افتاده وبنده کاری خواهم کردذ که تالار وبلاگ نویسی راسخون مانند یک نگین درخشان در فضای مجازی بدرخشد وهنرش رانشان دهد
هرروز در ایام امتحانات وایام مرخصی ساعتی :ساعت 15بعد ازظهر به مدت یکساعت آنلاین وتالار تحت مدیریتم را بررسی وهمچنین اگر مجالی بود شب ها ساعت 11تا 12شب نیز تالار تحت مدیریت خود را بررسی خواهم نمودم .
برنامه ها که ایده بنده بوده شامل موارد زیر است :
با ما همراه باشید که تالار وبلاگ نویسی راسخون با انواع برنامه های جذاب به استقبال تابستان خواهد رفت .ضمن اینکه در اردیبهشت ماه کتابچه الکترونیکی نداریم :چون ازر مبحث مشارکتی نقد وبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون استقبال نشد ولی کتابچه خرداد نیز منتشر خواهد شد با عنوان معایب ومحاسن در وبلاگ نویسی.
لذا برنامه های تابستان :برگزاری دومین نظرسنجی ،برگزاری گارگاه های آموزشی مجازی وبلاگ نویسی ،تاپیک های مشارکتی ،انتشار انواع کتابچه ها ،برگزاری دومین موج وبلاگی برای تابستان ،برگزاری سومین وچهارمین وپنجمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان،برگزاری طرح وبلاگ های راسخونی زیر ذره وبلاگ نویسان راسخونی ،وهمچنین برگزاری گارگاه نقدوبررسی وبلاگ ها وچندین طرح دیگر نیز که برای فصل پاییز تالار خواهد بود.
لذا طرحی دیگر نیز هست که از اواسط تابستان یا اوایل فصل پاییز به اجرا گذاشته خواهد شد که آموزش های وبلاگ نویسی در قالب اینوگرافی هر یکماه یکبار منتشر خواهد شد .لذا تمامی این طرح ها اعم از (باشگاه وبلاگ نویسان ،شورای عالی ،برگزاری کارگاه های آموزشی وایجاد نظر سنجی ،وطرح وبلاگ های راسخونی زیز ذره بین وبلاگ نویسان راسخونی ،طرح ویژه برای ما مطلب تولیدی ارسال کنید وموج وبلاگی وتاپیک جملات الهام بخش برای وبلاگ نویسی بهتر همه این ها ایده بنده بوده ومدیر دوم تالار آقای شیرانی هیچ کدام از این ایده ها را نداده اند
.لذا ایده هایی که مدیر دوم تالار آقای شیراینی داده شامل (موارد ایده کتابچه ها بوده که آن هم بنده تهیه ومنتشر می کنم :اتاق گفتگو ومشاوره تخصصی بوده ،تاپیک مشارکتی از معایب ومحاسن وبلاگ خود بگویید بوده ،تاپیک آموزش بچه ها وبلاگ نویسی راشروع کنید بود وبه نظر می رسد دویا سه طرح دیگر هم بوده که من به یاد ندارم:لذا بنده این ها را توضیح دادم که در جریان ایده های تالار نیز باشید.
پیشاپیش از همت بلند والای روابط عمومی سپاسگزارم وامیدوارم تمامی این طرح ها وبرنامه ها به ثمر ونتیجه بنشیند .
با احترام حسین رضایی