0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

با سلام آقای کیانی

چطورید بازحمتای ما؟enlightened

اومدم زیر این برگه مرخصی ام را به مدت یکماه امضا کنید ،البته به صورت پاره وقت سری به تالار زیر مدیریت وصلاح خواهم زد :اما حالا شما لطف کنید زیر این برگه مرخصی ما را یه امضا بیندازید :برای یکماه که البته راهروی روابط عمومی یه یکماهی از دست بنده یه نفسی خواهد کشید:چه کنم فصل امتحانات فرا رسیده وسر را باید برد تو کتاب وامتحان و...smiley

سپاسگزارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  6:50 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

اومدم زیر این برگه مرخصی ام را به مدت یکماه امضا کنید ،البته به صورت پاره وقت سری به تالار زیر مدیریت وصلاح خواهم زد :اما حالا شما لطف کنید زیر این برگه مرخصی ما را یه امضا بیندازید :برای یکماه که البته راهروی روابط عمومی یه یکماهی از دست بنده یه نفسی خواهد کشید:چه کنم فصل امتحانات فرا رسیده وسر را باید برد تو کتاب وامتحان و...smiley

سپاسگزارم

سلام عليكم آقاي رضايي

ممنونم. خواهش مي كنم. شما زحمت مي كشيد.

بالاخره مرخضي استحقاقي رو گذاتنش براي اين روزا. هرچند كسي تاحالا بيشتر از 3 روز مرخصي نگرفته از ما،‌ ولي اين مورد فرق داره ;-)

برايتان آرزوي موفقيت داريم. منتظر برگشت و حضور مجددتان با اجراي دنباله برنامه هاي تالار وبلاگ نويسي هستيم.

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  10:55 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

سپاسگزارم

سلام عليكم آقاي رضايي

بالاخره مرخضي استحقاقي رو گذاتنش براي اين روزا. هرچند كسي تاحالا بيشتر از 3 روز مرخصي نگرفته از ما،‌ ولي اين مورد فرق داره ;-)

برايتان آرزوي موفقيت داريم. منتظر برگشت و حضور مجددتان با اجراي دنباله برنامه هاي تالار وبلاگ نويسي هستيم.

سلام دوباره خدمت شما آقای کیانی

البته مرخصی استحقاقی که به من تعلق گرفت ولی برای مدیریت تالار نیز برنامه دارم روزی یکساعت هم تالار تحت مدیریتم را بررسی می کنم .از این رو درخواست مرخصی نمودم :چون هرروز روزی پنج وشش ساعت سر مدیریتم بودم لذا شما از این شش ساعت کاری من پنج ساعتش را مرخصی ساعتی رد کنید :من روز یکساعت را خدمتتون می رسم :لذا 20خرداد ماه نیز به روابط عمومی خواهم آمد تا درباره شورای عالی راسخون بلاگ با شما صحبت کنم تا حدودی  قوانین واساس نامه شورا تدوین شده ولی نیاز به یک جلسه حضوری دارد که 20خرداد در جلسه حضوری باشما درمیان خواهم گذاشت

ضمن تشکر از شما آقای کیانی بنده مدیر پروپاقرص تالار وبلاگ نویسی راسخون هستم وهیچ وقت از مدیریرت تالار تحت زیر صلاح خودم استفعا نخواهم داد وتا تالار وبلاگ نویسی در قبال دیگر تالار ندرخشید بنده ول کن نخواهم بود .من کاری خواهم نمود که تالار وبلاگ نویسی راسخون وهمچنین راسخون بلاگ طوری بدرخشد که فقط کاربر جذب نمایدوهرروز بهتر شود .تالار وبلاگ نویسی تبیان از رونق افتاده وبنده کاری خواهم کردذ که تالار وبلاگ نویسی راسخون مانند یک نگین درخشان در فضای مجازی بدرخشد وهنرش رانشان دهد

هرروز در ایام امتحانات وایام مرخصی ساعتی :ساعت 15بعد ازظهر به مدت یکساعت آنلاین وتالار تحت مدیریتم را بررسی وهمچنین اگر مجالی بود شب ها ساعت 11تا 12شب نیز تالار تحت مدیریت خود را بررسی خواهم نمودم .

برنامه ها که ایده بنده بوده شامل موارد زیر است :

با ما همراه باشید که تالار وبلاگ نویسی راسخون با انواع برنامه های جذاب به استقبال تابستان خواهد رفت .ضمن اینکه در اردیبهشت ماه کتابچه الکترونیکی نداریم :چون ازر مبحث مشارکتی نقد وبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون استقبال نشد ولی کتابچه خرداد نیز منتشر خواهد شد با عنوان معایب ومحاسن در وبلاگ نویسی.

لذا برنامه های تابستان :برگزاری دومین نظرسنجی ،برگزاری گارگاه های آموزشی مجازی وبلاگ نویسی ،تاپیک های مشارکتی ،انتشار انواع کتابچه ها ،برگزاری دومین موج وبلاگی برای تابستان ،برگزاری سومین وچهارمین وپنجمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان،برگزاری طرح وبلاگ های راسخونی زیر ذره وبلاگ نویسان راسخونی ،وهمچنین برگزاری گارگاه نقدوبررسی وبلاگ ها وچندین طرح دیگر نیز که برای فصل پاییز تالار خواهد بود.

لذا طرحی دیگر نیز هست که از اواسط تابستان یا اوایل فصل پاییز به اجرا گذاشته خواهد شد که آموزش های وبلاگ نویسی در قالب اینوگرافی هر یکماه یکبار منتشر خواهد شد .لذا تمامی این طرح ها اعم از (باشگاه وبلاگ نویسان ،شورای عالی ،برگزاری کارگاه های آموزشی وایجاد نظر سنجی ،وطرح وبلاگ های راسخونی زیز ذره بین وبلاگ نویسان راسخونی ،طرح ویژه برای ما مطلب تولیدی ارسال کنید وموج وبلاگی وتاپیک جملات الهام بخش برای وبلاگ نویسی بهتر همه این ها ایده بنده بوده ومدیر دوم تالار آقای شیرانی هیچ کدام از این ایده ها را نداده اند

.لذا ایده هایی که مدیر دوم تالار آقای شیراینی داده شامل (موارد ایده کتابچه ها بوده که آن هم بنده تهیه ومنتشر می کنم :اتاق گفتگو ومشاوره تخصصی بوده ،تاپیک مشارکتی از معایب ومحاسن وبلاگ خود بگویید بوده ،تاپیک آموزش بچه ها وبلاگ نویسی راشروع کنید بود وبه نظر می رسد دویا سه طرح دیگر هم بوده که من به یاد ندارم:لذا بنده این ها را توضیح دادم که در جریان ایده های تالار نیز باشید.

پیشاپیش از همت بلند والای روابط عمومی سپاسگزارم وامیدوارم تمامی این طرح ها وبرنامه ها به ثمر ونتیجه بنشیند .

با احترام حسین رضایی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  11:33 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon sayyed13737373 borkhar bigharar nazaninfatemeh
silverstar
silverstar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 114

یه پیشنهاد در خصوص فعال سازی پیامک

با سلام و عرض خسته نباشید

آیا امکان دارد که برای فعال سازی سرویس پیامک مدارک و فرم درخواست را ایمیل کنیم؟

چند ماه پیش رفتم که مدارکم را ارسال کنم اما فهمیدم که هزینه پست مدارک نزدیک به 6 یا 7 هزارتومان می شود که منصرف شدم چون ارزش نداشت که به خاطر 20 تا پیامک 10 تومانی 6 هزارتومان پول به پست بدهم؟

لطفاً راهنمایی کنید

با تشکر فراوان

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:

دانش گر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت

دانش گر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت

پاورپوینت طلایی

دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  5:49 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 mohsen_alavi rasekhoon_m borkhar bigharar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول silverstar

آیا امکان دارد که برای فعال سازی سرویس پیامک مدارک و فرم درخواست را ایمیل کنیم؟

چند ماه پیش رفتم که مدارکم را ارسال کنم اما فهمیدم که هزینه پست مدارک نزدیک به 6 یا 7 هزارتومان می شود که منصرف شدم چون ارزش نداشت که به خاطر 20 تا پیامک 10 تومانی 6 هزارتومان پول به پست بدهم؟

لطفاً راهنمایی کنید

با تشکر فراوان

با سلام و عرض احترام

به دلیل این که فرم مذکور، برای تعهد است و باید امضاء شود، متأسفانه امکان پذیرش آن از طریق ایمیل وجود ندارد. اگر به صورت سفارشی ارسال کنید، هزینه کمتری خواهد داشت. ضمن آن که این اعتبار پیامک شما، با افزایش فعالیت، اضافه می شود.

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  8:29 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar bigharar nazaninfatemeh silverstar
a_abbasian
a_abbasian
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 12

با سلام و احترام

لطفا امکان مشاوره آن لاین را در سایت بگذارید. مثلا درساعت های خاصی کاربران بتوانند به صورت چت آن لاین با مشاورین محترم در تماس باشند.

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  10:41 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar
motofakker
motofakker
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 65

سلام و خسته نباشید.بنده تولیداتی در زمینه کلیپ های صوتی و تصویری در زمینه های فرهنگی،مذهبی دارم که قصد داشتم در اختیار سایت خوب راسخون قرار بدم که در دسترس عموم قرار بگیره.چطور میتونم این کار رو بکنم؟

ظاهرا هنوز مشکل کارت شارژها حل نشدهsmiley

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  10:52 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول motofakker

سلام و خسته نباشید.بنده تولیداتی در زمینه کلیپ های صوتی و تصویری در زمینه های فرهنگی،مذهبی دارم که قصد داشتم در اختیار سایت خوب راسخون قرار بدم که در دسترس عموم قرار بگیره.چطور میتونم این کار رو بکنم؟

ظاهرا هنوز مشکل کارت شارژها حل نشدهsmiley

با سلام و عرض احترام

فایل های خود را در قالب یک لوح فشرده به آدرس پستی موسسه ارسال و یا در یک سرور آپلود و لینک آن را در اختیار ما قرار دهید.

نه متأسفانه. مشکل هنوز به قوت خود باقیست!

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  11:16 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

سپاسگزارم

سلام عليكم آقاي رضايي

سلام دوباره خدمت شما آقای کیانی

البته مرخصی استحقاقی که به من تعلق گرفت ولی برای مدیریت تالار نیز برنامه دارم روزی یکساعت هم تالار تحت مدیریتم را بررسی می کنم .از این رو درخواست مرخصی نمودم :چون هرروز روزی پنج وشش ساعت سر مدیریتم بودم لذا شما از این شش ساعت کاری من پنج ساعتش را مرخصی ساعتی رد کنید :من روز یکساعت را خدمتتون می رسم :لذا 20خرداد ماه نیز به روابط عمومی خواهم آمد تا درباره شورای عالی راسخون بلاگ با شما صحبت کنم تا حدودی  قوانین واساس نامه شورا تدوین شده ولی نیاز به یک جلسه حضوری دارد که 20خرداد در جلسه حضوری باشما درمیان خواهم گذاشت

ضمن تشکر از شما آقای کیانی بنده مدیر پروپاقرص تالار وبلاگ نویسی راسخون هستم وهیچ وقت از مدیریرت تالار تحت زیر صلاح خودم استفعا نخواهم داد وتا تالار وبلاگ نویسی در قبال دیگر تالار ندرخشید بنده ول کن نخواهم بود .من کاری خواهم نمود که تالار وبلاگ نویسی راسخون وهمچنین راسخون بلاگ طوری بدرخشد که فقط کاربر جذب نمایدوهرروز بهتر شود .تالار وبلاگ نویسی تبیان از رونق افتاده وبنده کاری خواهم کردذ که تالار وبلاگ نویسی راسخون مانند یک نگین درخشان در فضای مجازی بدرخشد وهنرش رانشان دهد

هرروز در ایام امتحانات وایام مرخصی ساعتی :ساعت 15بعد ازظهر به مدت یکساعت آنلاین وتالار تحت مدیریتم را بررسی وهمچنین اگر مجالی بود شب ها ساعت 11تا 12شب نیز تالار تحت مدیریت خود را بررسی خواهم نمودم .

برنامه ها که ایده بنده بوده شامل موارد زیر است :

با ما همراه باشید که تالار وبلاگ نویسی راسخون با انواع برنامه های جذاب به استقبال تابستان خواهد رفت .ضمن اینکه در اردیبهشت ماه کتابچه الکترونیکی نداریم :چون ازر مبحث مشارکتی نقد وبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون استقبال نشد ولی کتابچه خرداد نیز منتشر خواهد شد با عنوان معایب ومحاسن در وبلاگ نویسی.

لذا برنامه های تابستان :برگزاری دومین نظرسنجی ،برگزاری گارگاه های آموزشی مجازی وبلاگ نویسی ،تاپیک های مشارکتی ،انتشار انواع کتابچه ها ،برگزاری دومین موج وبلاگی برای تابستان ،برگزاری سومین وچهارمین وپنجمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان،برگزاری طرح وبلاگ های راسخونی زیر ذره وبلاگ نویسان راسخونی ،وهمچنین برگزاری گارگاه نقدوبررسی وبلاگ ها وچندین طرح دیگر نیز که برای فصل پاییز تالار خواهد بود.

لذا طرحی دیگر نیز هست که از اواسط تابستان یا اوایل فصل پاییز به اجرا گذاشته خواهد شد که آموزش های وبلاگ نویسی در قالب اینوگرافی هر یکماه یکبار منتشر خواهد شد .لذا تمامی این طرح ها اعم از (باشگاه وبلاگ نویسان ،شورای عالی ،برگزاری کارگاه های آموزشی وایجاد نظر سنجی ،وطرح وبلاگ های راسخونی زیز ذره بین وبلاگ نویسان راسخونی ،طرح ویژه برای ما مطلب تولیدی ارسال کنید وموج وبلاگی وتاپیک جملات الهام بخش برای وبلاگ نویسی بهتر همه این ها ایده بنده بوده ومدیر دوم تالار آقای شیرانی هیچ کدام از این ایده ها را نداده اند

.لذا ایده هایی که مدیر دوم تالار آقای شیراینی داده شامل (موارد ایده کتابچه ها بوده که آن هم بنده تهیه ومنتشر می کنم :اتاق گفتگو ومشاوره تخصصی بوده ،تاپیک مشارکتی از معایب ومحاسن وبلاگ خود بگویید بوده ،تاپیک آموزش بچه ها وبلاگ نویسی راشروع کنید بود وبه نظر می رسد دویا سه طرح دیگر هم بوده که من به یاد ندارم:لذا بنده این ها را توضیح دادم که در جریان ایده های تالار نیز باشید.

پیشاپیش از همت بلند والای روابط عمومی سپاسگزارم وامیدوارم تمامی این طرح ها وبرنامه ها به ثمر ونتیجه بنشیند .

با احترام حسین رضایی

سلام خدمت شما آقای کیانی

اساسنامه شورای عالی راسخون بلاگ تدوین وتکمیل شد ،خدمتتان بفرستم یا بگذارم در جلسه بیست خرداد مطرح کنم؟

نظر شما چیست ؟

اگر صلاح می دانید در جلسه 20خردادیا همین جا بندها وماده های ومحتوای اساسنامه شورا را خدمتتان بفرستم

سپاسگزارم

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  1:28 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar yarabyarabyarab
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

پاسخ به hossein201273

خداقوت. متن اساسنامه را خدمت آقای سجادی ارسال کنید. بررسی ها و اصلاحیه ها را با ایشان انجام دهید. فایل نهایی را بعد از جلسه حضوری با آقای سجادی، با بنده مطرح کنید تا بررسی و تصویب نهایی شود. این روند را به خاطر داشته باشید و مطابق با آن عمل کنید.

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  1:31 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 borkhar yarabyarabyarab
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

خداقوت. متن اساسنامه را خدمت آقای سجادی ارسال کنید. بررسی ها و اصلاحیه ها را با ایشان انجام دهید. فایل نهایی را بعد از جلسه حضوری با آقای سجادی، با بنده مطرح کنید تا بررسی و تصویب نهایی شود. این روند را به خاطر داشته باشید و مطابق با آن عمل کنید.

سپاسگزارم

خدمت آقای سجادی همین الان اساسنامه شورا تقدیم خواهد شد .لذا 20خرداد در جلسه حضوری بیشتر در این مورد حرف زده خواهد شد.

سپاسگزارم از شما آقای کیانی

فی امان الله

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  1:39 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hoseini1362

_1با سلام بنده از کاربران قدیمی هستم ولی‌ ایدیهای من دچار مشکل شدن و باز نمیشن

بنده در تلاش برای رفع مشکل هستم ولی‌ اگر نشد و روزی خواستم از فروشگاه خرید کنم

چه کاری باید انجام بدم و یا موقعه برنده شدن جویز نقدی و غیر نقدی

۲_من کیبورد فارسی ندارم چطوری فارسیش کنم از قسمت کنترل پنل رفتم اما بی‌ فایده بود تشکرات صمیمانه مرا بپزیرید

با سلام و احترام

خوشحالیم از اینکه مجدداً در سایت راسخون حضور پیدا کردید. شما می توانید اطلاعیه ها، نحوه دریافت جوائز و نتایج مسابقات را در صفحه مربوطه ملاحظه فرمائید:

http://rasekhoon.net/competition

در ویندوز XP جهت فعال سازی و امکان تایپ فارسی در این سیستم عامل باید از قسمت Control Panel به Regional and Language Options رفت. سپس به سربرگ Languages رفته و تیک گزینه Install files for complex script and right-to-left languages را فعال کنید.

*توجه: در این حالت گفته شده اگر در ابتدای نصب ویندوز این گزینه فعال نشده باشد باید DVD ویندوز را هنگام فعال کردن آن بگذارید و دکمه Apply را بزنید. اما معمولا در ویندوز های اصل نصب شده توسط کارخانه ها روی لپ تاپ ها این گزینه فعال شده و شما باید از این قسمت به بعد را انجام دهید.

پس از نصب روی گزینه Details کلیک کنید. در پنجره باز شده روی گزینه Add کلیک کرده و از قسمت Input language زبان فارسی را انتخاب نمایید.

در ویندوز های Vista و Seven نیز در پنجره Regional and Language Options در سربرگ Keyboards and Languages روی گزینه Change Keyboards کلیک کرده و در صفحه باز شده روی Add کلیک کنید. در این قسمت با انتخاب علامت مثبت کنار زبان Persian و Keyboard تیک گزینه Persian را فعال نموده و برروی OK کلیک کنید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------''

TANKIO

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  8:15 AM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m sayyed13737373
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشاپیش روز جهانی کارگر رو تبریک عرض می کنم.

راستی من یک خبری شندیم نمی دونم صحت داره یا نه؟

شنیدم راسخون دست و دل باز شده و قراره به مناسبت روز جهانی کارگر به کاربرانی که کارمند هستند یه عالمه حسنه اهدا کنه. درسته؟

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  9:45 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشاپیش روز جهانی کارگر رو تبریک عرض می کنم.

راستی من یک خبری شندیم نمی دونم صحت داره یا نه؟

شنیدم راسخون دست و دل باز شده و قراره به مناسبت روز جهانی کارگر به کاربرانی که کارمند هستند یه عالمه حسنه اهدا کنه. درسته؟

سلام علیکم

سلامت باشید.

ممنونم.

شایعه پراکنی نکنید! :-) فعلاً تصمیم گرفته نشده. سنخیتی بین ما و کارگر نیست. البته غیر از اون فرم قرارداد...! بزارید حسنه روز زن خشک بشه :-)

بنده هم روز کارگر را به همه عزیزان زحمت کش تبریک عرض می نمایم.

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

با سلام من نمیدونم چقدر حسنه دارم و از کجا میتونم مشاهده نمایم تا بر اساس آن از فروشگاه خرید کنم . آیا امتیازات به حسنه تبدیل خواهد شد یا به چیز دیگر

مدارک برای فعالسازی 10 تا پیامک با هزینه پست 6 هزار تومان چه چیزهاییی هستش . من ایمیلم مشکل پیدا کرده همشون فعلا نمیتونم استفاده کنم برای خرید از فروشگاه که مشکلی نداره؟

در آخر اینکه آیا فعالیت مستمر وبلاگی پیامک رو افزایش میدهد با تشکر

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها