0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

با سلام و احترام

دیروز یک بسته از راسخون به دستم رسید که از اونجا که خریدی از فروشگاه نداشتم ، با خودم گفتم که چه چیزی ممکنه توی بسته باشه ؟؟؟؟؟؟ . خیلی آروم بسته رو باز کردم و دیدم که به به یک تقویم زیبا که مدت ها بود می خواستم اون رو از فروشگاه خرید کنم ، از طرف راسخون برای من ارسال شده !!!!! . تقویم زیبا و خوبی بود . خواستم بابت هدیه ای که فرستادید ازتون تشکر کنم.

با تشکر / موفق باشید .

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  8:05 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 haj114 sayyed13737373 DRAGON333 rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar yarabyarabyarab samsam mohsen_alavi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

ببخشید من دوباره این مورد رو یاداوری می کنم

نسخه فعلی راسخون برای موبایل مناسب نیست و هنگام استفاده از موبایل دچار اشکال میشه.

مثلا در موبایل هرگز نمیشه پیامهای صندوق پیام را خوند. و به محض اینکه پیامی رو باز می کنیم صفحه سایت بسته میشه.

اگه امکانش هست  به واحد فنی یادآوری کنید نسخه موبایل راسخون رو تهیه کنند.

با توجه به نزدیک شدن سفرم از شما و همه مسولان راسخونی حلالیت می طلبم. اگه حرف و سخن نابجایی گفتم و ناراحتتون کردم به بزرگواری خودتون ببخشید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/666719/page3/

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  9:31 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 DRAGON333 namebaran rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar yarabyarabyarab
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8083

سلام

ببخشيد من تا الان دوبار ايميل زدم جهت درج بنر راسخون در وبلاگ ولي هيچ پيغامي و امتيازي داده نشده اگه ميشه رسيدگي كنيد ممنون ميشم

تشكر

خدایا تا زنده هستم فقط اسم مبارک تو

الله

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  10:14 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar yarabyarabyarab
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

نسخه فعلی راسخون برای موبایل مناسب نیست و هنگام استفاده از موبایل دچار اشکال میشه.

مثلا در موبایل هرگز نمیشه پیامهای صندوق پیام را خوند. و به محض اینکه پیامی رو باز می کنیم صفحه سایت بسته میشه.

با توجه به نزدیک شدن سفرم از شما و همه مسولان راسخونی حلالیت می طلبم. اگه حرف و سخن نابجایی گفتم و ناراحتتون کردم به بزرگواری خودتون ببخشید.

با تشکر

سلام من دیروز اینترنت خونه قطع بود با موبایل اومدم صندوق پیامم رفتم خوندم و پاسخم دادم...خواستم بدونید این مشکل شاید از اپراتورتون باشه تا سایت...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar yarabyarabyarab
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر

با سلام و عرض احترام

خواهش می کنم. ممنون از یادآوریتون. درسته نسخه تحت موبایل نیست ولی با مرورگرهای سیستم عامل اندروید که امتحان کردیم مشکلی نداشت. راه اندازی نسخه موبایل نیاز به زمان زیادی می باشد که متأسفانه فرصتی برای این کار نیست.

خوش به سعادتتان. حتماً ما و بر و بچه های راسخون را از دعای خیرتان محروم نفرمائید. هیچ وقت از شما کاربران دیگر دلخوری و ناراحتی نداشتیم. امیدوارم شما هم مارا به بزرگواری خودتان ببخشید اگر در کلام و گفتار خود، باعث رنجش خاطر شدیم.

منتظر بازگشت شما و سوغاتی ها هستیم! 

التماس دعا.

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  2:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar yarabyarabyarab
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول DRAGON333

سلام

ببخشيد من تا الان دوبار ايميل زدم جهت درج بنر راسخون در وبلاگ ولي هيچ پيغامي و امتيازي داده نشده اگه ميشه رسيدگي كنيد ممنون ميشم

تشكر

با سلام و عرض احترام

کاربر گرامی، این مورد بررسی گردید و مشکلی مشاهده نشد. 200 اعتبار پیامک به شما داده شده که مربوط به خیلی وقت پیش است.

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  3:00 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام آقای کیانی ، بابت تقویم خیلی خیلی متشکر 

در خصوص ممنوعیت تبلیغات پاپ آپ در وبلاگ های راسخون :

در حال حاضر یکی از گسترده ترین نوع تبلیغات ، تبلیغات پاپ آپ می باشد

شاید حق وبلاگ نویس هست که در مقابل کاری که انجام میده ، درآمد متقابلی نیز داشته باشه

یکی از ساده ترین راه های مبارزه با این نوع تبلیغات اجازه ندادن به باز شدن این صفحات است (تنظیمات مرورگر) ، خب کسانی که نمی خواهند این پنجره ها باز شوند از این روش استفاده کنند ! تبلیغات دیگری هم وجود دارد مثل بنر های تبلیغاتی و ... ولی برای یک وبلاگ خوب ، بهترین شیوه کسب درآمد پاپ آپ می باشد !

شاید با این قانون یکی از حق های وبلاگ نویس گرفته می شود ! بازم اگر راه چاره ای نیست یا محتوی تبلیغات باز شده را غیر شرعی هست و ... خب چرا برای راسخون بلاگ از این امکانات نگزاریم ! الان که قرار متفاوت از سایر سیستم های وبلاگ نویسی باشیم ، خب خودمون هم بیایم به وبلاگ نویس تبلیغ بدیم !

اگر قرار بر ممنوع شدن است ، لطفا راه جبرانی هم تایین کنید ، به نظرم اگه راسخون بخش تبلیغات برای وبلاگ نویس ها بگزاره و به طور ماهانه یه هفتگی به فعال ترین آنها مبلغ متناسب با تعداد نمایش اهدا نماید ، هم از تبلیغات پاپ آپ خبری نیست ، هم یک امکان جدید برای جذب وبلاگ نویس و ... وجود دارد

موفق باشید

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  3:04 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام آقای کیانی ، بابت تقویم خیلی خیلی متشکر 

در خصوص ممنوعیت تبلیغات پاپ آپ در وبلاگ های راسخون :

در حال حاضر یکی از گسترده ترین نوع تبلیغات ، تبلیغات پاپ آپ می باشد

شاید حق وبلاگ نویس هست که در مقابل کاری که انجام میده ، درآمد متقابلی نیز داشته باشه

یکی از ساده ترین راه های مبارزه با این نوع تبلیغات اجازه ندادن به باز شدن این صفحات است (تنظیمات مرورگر) ، خب کسانی که نمی خواهند این پنجره ها باز شوند از این روش استفاده کنند ! تبلیغات دیگری هم وجود دارد مثل بنر های تبلیغاتی و ... ولی برای یک وبلاگ خوب ، بهترین شیوه کسب درآمد پاپ آپ می باشد !

شاید با این قانون یکی از حق های وبلاگ نویس گرفته می شود ! بازم اگر راه چاره ای نیست یا محتوی تبلیغات باز شده را غیر شرعی هست و ... خب چرا برای راسخون بلاگ از این امکانات نگزاریم ! الان که قرار متفاوت از سایر سیستم های وبلاگ نویسی باشیم ، خب خودمون هم بیایم به وبلاگ نویس تبلیغ بدیم !

اگر قرار بر ممنوع شدن است ، لطفا راه جبرانی هم تایین کنید ، به نظرم اگه راسخون بخش تبلیغات برای وبلاگ نویس ها بگزاره و به طور ماهانه یه هفتگی به فعال ترین آنها مبلغ متناسب با تعداد نمایش اهدا نماید ، هم از تبلیغات پاپ آپ خبری نیست ، هم یک امکان جدید برای جذب وبلاگ نویس و ... وجود دارد

موفق باشید

سلام علیکم

خواهش می کنم.

یکی از مواردی که برای ما جزو اصول می باشد، عدم تبلیغات سایر سایت ها و مراکز است. به دو دلیل این کار انجام نمی شود. یکی اینکه ممکن است آن مرکز را نشناسیم و اطلاع دقیقی از عملکرد آن ها را نداشته باشیم پس نمی توانیم تبلیغی از آن داشته باشیم و ثانیاً ما برای راحتی خود کاربران چنین کاری نکرده ایم. اگر دقت بفرمائید، ما حتی در گوشه های صفحه وبلاگ نیز هیچ تبلیغی نه از خودمان و نه از سایت دیگر قرار نداده ایم و این روند در تمامی قسمت های سایت رعایت شده است که هیچگونه تبلیغی از مراکز دیگر، وجود ندارد. و به طور کلی یکی از مزایای سایت راسخون و بخش وبلاگ های آن این است که تبلیغاتی نیست. چه بسا تبلیغات آنقدر زیاد شود که محتوا و اصل موضوع وبلاگ/سایت فراموش و یا گم شود!

در مصاحبه ذیل نیز می توانید پاسخ مدیرعامل موسسه را در خصوص تبلیغات در سایت، ملاحظه بفرمائید. همین علت در مورد وبلاگ ها نیز صادق است:

http://www.rasekhoon.net/article/show/874864

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  3:23 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 onehamed borkhar ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab
fnouri
fnouri
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

با سلام خدمت دوستان

ضمن تشکر از زحمت دوستان میخواستم بدونم:

1- آیا امکان تغییر ایمیل ثبت نامی وجود دادرد؟

2- چرا قابلیت rss برای کل سایت فعال نیست و فقط برای بخش مقالات سایت فعاله

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab ravabet_rasekhoon sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

با سلام وتشکراز هدیه سایت به کاربران برتر .خسته نباشید خدا قوت .امکانش هست  اعتبار پیامک بنده رو به حسنات اضافه فرمایید .؟

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  11:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m mohsen_alavi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول fnouri

با سلام خدمت دوستان

ضمن تشکر از زحمت دوستان میخواستم بدونم:

1- آیا امکان تغییر ایمیل ثبت نامی وجود دادرد؟

2- چرا قابلیت rss برای کل سایت فعال نیست و فقط برای بخش مقالات سایت فعاله

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در صورت تمایل به تغییر ایمیل ثبت نامی، پس از تکمیل کلیه فیلدهای پروفایل کاربری از جمله شماره تلفن همراه، درخواست خود را به همراه نام کاربری و ایمیل جدید به صندوق پیام اینجانب یا ایمیل info@rasekhoon.net ارسال نمایید تا مراتب تغییر ایمیل بررسی و  انجام شود.

در ارتباط با rss ،  همزمان باتکمیل فرآیند طراحی و ارتقاء نرم افزاری پرتال، سایر بخش ها بنا بر تشخیص مدیریت از این امکان برخوردار خواهند شد.

با تشکر

موفق باشید

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  12:10 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول yarabyarabyarab

با سلام وتشکراز هدیه سایت به کاربران برتر .خسته نباشید خدا قوت .امکانش هست  اعتبار پیامک بنده رو به حسنات اضافه فرمایید .؟

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

هدیه ناقابلی است، امیدواریم بتوانیم پاسخگوی زحمات ارزنده شما همراهان گرامی راسخون باشیم.

اعتبار پیامک و حسنه موجودیت های جدای از هم نیستند که قابل تبدیل به یکدیگر باشند، بدین معنی که اعتبار پیامک از امتیاز ساخته می شود و هر 30 امتیاز کسب شده معادل با یک اعتبار پیامک خواهد بود، حال با هر پیامک ارسالی، 15 حسنه از حساب کاربر کسر می گردد.

با تشکر

موفق باشید

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  12:13 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab sayyed13737373 nazaninfatemeh hossein201273 borkhar rasekhoon_m
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سلام

میخواستم بدونم مبحث (موضوع) طرح صالحین رو چه جوری میزنند؟

انتخابی ؟ یا هر کی زودت زد؟:)

با تشکر

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  5:50 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 borkhar rasekhoon_m sayyed13737373
Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

درصورت امکان زمان بررسی پست ها را به حداقل ممکنه برسانید.

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  6:35 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 borkhar sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

سلام

میخواستم بدونم مبحث (موضوع) طرح صالحین رو چه جوری میزنند؟

انتخابی ؟ یا هر کی زودت زد؟:)

با تشکر

با سلام و احترام

موضوع توسط مدير تالار انتخاب مي شود. شما مي توانيد پيشنهادات خود را در خصوص موضوعات طرح،‌به صندوق پيام مدير آن تالار ارسال نمائيد. با كليك روي آواتار (شكل نام كاربري) مي توانيد به وي پيام ارسال نمائيد.

همچنين پيشنهادات خود را مي توانيد به ما نيز انتقال دهيد.

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  9:43 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 mohsen_alavi takround
دسترسی سریع به انجمن ها