نقل قول yasbagheri
با سلام و عرض خسته نباشید جناب کیانی
هی میخوام مزاحم وقت همکاران روابط عمومی نشم ولی نمیزارن که میگن شکایت پرسنل رو باید پیش مدیر کرد منم امدم شکایت از پرسنل فروشگاه
بنده در تاریخ 93/1/28 به کد فاکتور 25166 خریداری کردم امروز که محموله پستی به دستم رسید متاسفانه دیدم موارد درخواستی بنده با موارد ارسالی از سوی شما مغایرت دارد و هیچ کدام از موارد درخواستی بنده در موارد ارسالی شما نبوده است و چند عدد سی دی داخل بسته پست شده بود البته بنده تماس گرفتم با موسسه راسخون ولی متاسفانه گویا ساعت کاری همکاران به اتمام رسیده بود و کسی پاسخگو نبود اگر امکان دارد پیگیری بفرمایید که موارد درخواستی بنده چه میشود و مواردی که ارسال شده چه کار باید کرد
مواردی که امروز ارسال شده از سوی شما :
1- سفینه النجاة
2- آفتاب مهربانی 2
3-microsoft visual studio 2013 - win xp sp3 february 2014
windows8.1 january2014 - hirens boot dvd 15.2 - driverpack solution 14 r405- 4- آموزش تصویری + edius6 -
البته فکر کنم همکاران فروشگاه سرظهر مشغول بسته بندی برای پست بودن که گرسنه بودن اشتباها موارد جابه جا شده لطفا بگید قبل از ساعت 12 بسته های پستی ارسال بشه که این اشتباهات نشه بعد از ناهار هم نباشه که خوابشون میگیره بنده خداها دوباره اشتباه میکنن 
واقعا برام سوال شده بی زحمت بپرسید حواسشون کجا بوده هنگام بسته بندی ؟
موارد درخواستی بنده به شرح ذیل میباشد با کد فاکتور 25166 که در تاریخ 93/1/28 خریداری کردم از فروشگاه

با عرض سلام و احترام خدمت شما
خواهش مي كنم. مراحم هستيد. اتفاقاً كار خوبي مي كنيد مسائل و مشكلات را با در ميان مي گذاريد.
البته واحد فروشگاه به علت حجم بالاي امور روابط عمومي، قريب به يكسال است كه از واحد روابط عمومي جدا شده و مديريت آن زير نظر اين بخش نيست. اما همانند گذشته در كنار همكاران ما هستند و ارتباط خوب و نزديكي با يكديگر داريم.
طبق فرمايشات شما قطعاً خطايي در چسباندن آدرس هاي خريداران (فاكتور شما و يك كاربر ديگر) رخ داده. در نتيجه محصولات فاكتور يك كاربر اشتباهاًبراي شما ارسال گرديده است.
در ساعات اداري فردا، نتيجه نهايي در خصوص محصولاتي كه نزد شماست،را اطلاع خواهيم داد. فاكتورتان نيز بسته بندي و ارسال مي گردد.
بنده از طرف بخش فروشگاه از شما به خاطر خطاي پيش آمده عذرخواهي مي كنم و اميدوارم همانطور كه اولين خطا بوده،آخرين بار نيز باشد!