0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

با سلام و عرض خسته نباشید جناب کیانی

هی میخوام مزاحم وقت همکاران روابط عمومی نشم ولی نمیزارن که میگن شکایت پرسنل رو باید پیش مدیر کرد منم امدم شکایت از پرسنل فروشگاه

بنده در تاریخ 93/1/28 به کد فاکتور 25166 خریداری کردم امروز که محموله پستی به دستم رسید متاسفانه دیدم موارد درخواستی بنده با موارد ارسالی از سوی شما مغایرت دارد و هیچ کدام از موارد درخواستی بنده در موارد ارسالی شما نبوده است و چند عدد سی دی داخل بسته پست شده بود البته بنده تماس گرفتم با موسسه راسخون ولی متاسفانه گویا ساعت کاری همکاران به اتمام رسیده بود و کسی پاسخگو نبود اگر امکان دارد پیگیری بفرمایید که موارد درخواستی بنده چه میشود و مواردی که ارسال شده چه کار باید کرد

مواردی که امروز ارسال شده از سوی شما :

1- سفینه النجاة

2- آفتاب مهربانی 2

3-microsoft visual studio 2013 - win xp sp3 february 2014

windows8.1 january2014 -  hirens boot dvd 15.2  - driverpack solution 14 r405- 4- آموزش تصویری + edius6 -

البته فکر کنم همکاران فروشگاه سرظهر مشغول بسته بندی برای پست بودن که گرسنه بودن اشتباها موارد جابه جا شده لطفا بگید قبل از ساعت 12 بسته های پستی ارسال بشه که این اشتباهات نشه بعد از ناهار هم نباشه که خوابشون میگیره بنده خداها دوباره اشتباه میکنن خمیازه

واقعا برام سوال شده بی زحمت بپرسید حواسشون کجا بوده هنگام بسته بندی ؟

موارد درخواستی بنده به شرح ذیل میباشد با کد فاکتور 25166 که در تاریخ 93/1/28 خریداری کردم از فروشگاه

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  7:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 haj114 farshon borkhar siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با سلام خدمت آقای کیانی وضمن تبریک به مناسب تولد حضرت زهرا وروز زن وروز مادر

آقای کیانی البته نیاز هست که حتما در یک جلسه حضوری با شما جزییات این طرح مطرح شود ،لذا ذهن ها را آماده می کنم تا اسرع وقت در تیرماه دوباره خدمتتان شرف یاب شوم وباهاتون صحبت کنم

تصمیم دارم طرحی که باعث رشد وتعالی وبلاگ نویسان وهمچنین حل مشکلات وبلاگ نویسان باهم است

عنوان طرح خست شورای عالی راسخون بلاگ که ان شالله در مرحله تدوین قوانین  وتحقیق قرار دارد که به محض تکمیل قوانین وتحقیق ان شالله خدمتتان در دفتر راسخون می رسم ،چون نیاز به یک جلسه حضوری دارد .

لذا آیا شما با طرح شورای عالی راسخون بلاگ موافقید؟

با سلام و عرض خسته نباشید

ممنون از نظرات و ایده های خلاقانه شما. منتظر ارائه کلیات طرح مذکور هستیم. پیش از تدوین قوانین و جزئیات، ابتدا کلیات و اساس آن را مطرح نمائید. شاید لازم باشد چندین جلسه در این رابطه صحبت شود. پس از تنظیم کلیات و اصول طرح، در اولین جلسه حضوری، آن را با آقای سجادی، مسئول وبلاگ ها در میان بگذارید. در صورت نتیجه بخش بودن و پس از رفع ایرادات و انجام اصلاحات نهایی، بنده در خدمتتان هستم.

با سلام آقای کیانی

ببخشید که چند روزیست دیر میام خدمتتون :برادر ازدواج کردند ودرگیر برادر بودیم که کاراش را انجام دهیم .

برم سر اصل مطلب که شامل شورای عالی راسخون بلاگ هست

شورای عالی راسخون بلاگ قصد دارد از اوایل تیرماه کار خود را آغاز کند ،ولی لازم به تدوین پیشنویس وقوانین هست .

حتما می پرسید شورای عالی راسخون بلاگ چیست؟

شورایی متشکل از وبلاگ نویسان خبره در امر ساخت بنر تبلیغاتی ،ساخت هدر ،آموزش وبلاگ نویسی ،ترجمه قالب و... هست .افرادی که به طور مثال در ساخت هدر قالب خبره هستند :اسمشان به عنوان مسوول ساخت هدر وبلاگ قرار می گیرد وبا ساخت هر هدر وبلاگ برای فرد درخواست کننده 300امتیاز کسر خواهد شد وبه مسوول مربوطه هدر سازی وبلاگ داده خواهد شد .(البته به طور مثال)

کسی به طور مثال لوگویی برای وبلاگش می خواهد بسازد :مسوول مربوطه لوگوسازی وبلاگ درخواست او را ثبت وساخته وبه طور مثال 300امتیاز از حساب کاربری درخواست کننده لوگو کسر وبه حساب مسوول لوگوسازی وبلاگ  افزوده می شود.

لازم است قوانین تدوین شود ،لازم است که به بحث وشور با شما وآقای نجاران وآقای سجادی بنشینیم وجلسه ای برگزار کنیم ودرباره کلیات این طرح تصمیم گیری کنیم

لذا ماه های اردیبهشت وخرداد درگیر امتحانات خرداد هستیم وممکن است کسی از این طرح استقبال نکند :بنده 20خرداد به بعد با تدوین قوانین وبا اعلام قبلی در دفتر راسخون حضور می یابم تا این طرح را به مشورت بگذاریم .

لذا این شورای باعث شناسایی استعداد های گم شده در راسخون بلاگ خواهد شد

با به اجراگذاشتن شورای عالی راسخون بلاگ قطعا تمامی مشکلات وبلاگ نویسان پیگیری خواهد شد وآگاه باشید آقای کیانی این طرح یکی از بهترین طرح های تالار خواهد بود

نظر شما چیست؟

اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارد بفرمایید تا بگویم

سپاسگزارم آقای کیانی

با احترام حسین رضایی

سلام عليكم

تبريك عرض مي كنم خدمت شما و برادر گراميتان.

مطالب عنوان شده را مطالعه نمودم. سر فرصت و زماني كه فرصت بيشتري داشته باشم، آن ها را بررسي خواهم كرد. پيش از بنده،‌ حتماً با آقاي سجادي هماهنگ باشيد و به صورت مستمر در اين زمينه همفكري كنيد.  قطعاً برنامه هايي كه با فكر و همت بالا توسط افراد باتجربه اي همچون شما پيگيري شود،‌نتايج و آثار خوبي خواهد داشت. زماني كه با آقاي سجادي در اين مورد به جمع بندي رسيديد،‌حتماً نتيجه را به بنده اطلاع دهيد.

موفق باشيد

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  10:48 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh salma57 farshon sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با سلام و عرض خسته نباشید جناب کیانی

هی میخوام مزاحم وقت همکاران روابط عمومی نشم ولی نمیزارن که میگن شکایت پرسنل رو باید پیش مدیر کرد منم امدم شکایت از پرسنل فروشگاه

بنده در تاریخ 93/1/28 به کد فاکتور 25166 خریداری کردم امروز که محموله پستی به دستم رسید متاسفانه دیدم موارد درخواستی بنده با موارد ارسالی از سوی شما مغایرت دارد و هیچ کدام از موارد درخواستی بنده در موارد ارسالی شما نبوده است و چند عدد سی دی داخل بسته پست شده بود البته بنده تماس گرفتم با موسسه راسخون ولی متاسفانه گویا ساعت کاری همکاران به اتمام رسیده بود و کسی پاسخگو نبود اگر امکان دارد پیگیری بفرمایید که موارد درخواستی بنده چه میشود و مواردی که ارسال شده چه کار باید کرد

مواردی که امروز ارسال شده از سوی شما :

1- سفینه النجاة

2- آفتاب مهربانی 2

3-microsoft visual studio 2013 - win xp sp3 february 2014

windows8.1 january2014 -  hirens boot dvd 15.2  - driverpack solution 14 r405- 4- آموزش تصویری + edius6 -

البته فکر کنم همکاران فروشگاه سرظهر مشغول بسته بندی برای پست بودن که گرسنه بودن اشتباها موارد جابه جا شده لطفا بگید قبل از ساعت 12 بسته های پستی ارسال بشه که این اشتباهات نشه بعد از ناهار هم نباشه که خوابشون میگیره بنده خداها دوباره اشتباه میکنن خمیازه

واقعا برام سوال شده بی زحمت بپرسید حواسشون کجا بوده هنگام بسته بندی ؟

موارد درخواستی بنده به شرح ذیل میباشد با کد فاکتور 25166 که در تاریخ 93/1/28 خریداری کردم از فروشگاه

با عرض سلام و احترام خدمت شما

خواهش مي كنم. مراحم هستيد. اتفاقاً كار خوبي مي كنيد مسائل و مشكلات را با در ميان مي گذاريد.

البته واحد فروشگاه به علت حجم بالاي امور روابط عمومي، قريب به يكسال است كه از واحد روابط عمومي جدا شده و مديريت آن زير نظر اين بخش نيست. اما همانند گذشته در كنار همكاران ما هستند و ارتباط خوب و نزديكي با يكديگر داريم.

طبق فرمايشات شما قطعاً خطايي در چسباندن آدرس هاي خريداران (فاكتور شما و يك كاربر ديگر) رخ داده. در نتيجه محصولات فاكتور يك كاربر اشتباهاً‌براي شما ارسال گرديده است.

در ساعات اداري فردا، نتيجه نهايي در خصوص محصولاتي كه نزد شماست،‌را اطلاع خواهيم داد. فاكتورتان نيز بسته بندي و ارسال مي گردد.

بنده از طرف بخش فروشگاه از شما به خاطر خطاي پيش آمده عذرخواهي مي كنم و اميدوارم همانطور كه اولين خطا بوده،‌آخرين بار نيز باشد!

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  11:02 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh haj114 salma57 farshon sayyed13737373 borkhar siryahya
motofakker
motofakker
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 65

من دیگه روم نمیشه بگم کارت شارژا چی شد؟من دیگه حرفی ندارمsmileyindecision

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  11:04 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh haj114 salma57 farshon sayyed13737373 borkhar siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول motofakker

من دیگه روم نمیشه بگم کارت شارژا چی شد؟من دیگه حرفی ندارمsmileyindecision

سلام

كاربر گرامي، هميشه كه اين مسئله رخ نداده بود و تاجايي كه بنده به ياد دارم اولين بار است اين تأخير اتفاق مي افتد. قطعاً مسئله اي مالي پيش آمده كه به محض برطرف شدن،‌هداياي كاربران تقديم خواهد شد. لطفاً تا برطرف شدن مشكل پيش آمده،‌صبور باشيد. واحد روابط عمومي روزانه پيگير اين مسئله از بخش مالي موسسه مي باشد.

اينكه بنده در اين ساعت از شب پاسخگوي كاربران گرامي هستم،‌حتماً بيانگر اهميت به نظرات و سوالات شما عزيزان مي باشد. جوائز و هدايا كه جاي خود دارد!

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  11:07 PM
تشکرات از این پست
motofakker nazaninfatemeh haj114 salma57 farshon sayyed13737373 borkhar siryahya mohsen_alavi
motofakker
motofakker
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 65

انصافا در این چندین سال که من مهمان راسخون بودم این اولین باره که تاخیر داره.واقعا خسته نباشید و ممنون از زحماتتون

کاربران کم حوصله ای مثل بنده رو هم عفو بفرمایید

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  11:09 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ahmadfarm nazaninfatemeh haj114 salma57 farshon sayyed13737373 borkhar siryahya
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

آقای کیانی البته نیاز هست که حتما در یک جلسه حضوری با شما جزییات این طرح مطرح شود ،لذا ذهن ها را آماده می کنم تا اسرع وقت در تیرماه دوباره خدمتتان شرف یاب شوم وباهاتون صحبت کنم

تصمیم دارم طرحی که باعث رشد وتعالی وبلاگ نویسان وهمچنین حل مشکلات وبلاگ نویسان باهم است

عنوان طرح خست شورای عالی راسخون بلاگ که ان شالله در مرحله تدوین قوانین  وتحقیق قرار دارد که به محض تکمیل قوانین وتحقیق ان شالله خدمتتان در دفتر راسخون می رسم ،چون نیاز به یک جلسه حضوری دارد .

ممنون از نظرات و ایده های خلاقانه شما. منتظر ارائه کلیات طرح مذکور هستیم. پیش از تدوین قوانین و جزئیات، ابتدا کلیات و اساس آن را مطرح نمائید. شاید لازم باشد چندین جلسه در این رابطه صحبت شود. پس از تنظیم کلیات و اصول طرح، در اولین جلسه حضوری، آن را با آقای سجادی، مسئول وبلاگ ها در میان بگذارید. در صورت نتیجه بخش بودن و پس از رفع ایرادات و انجام اصلاحات نهایی، بنده در خدمتتان هستم.

با سلام آقای کیانی

ببخشید که چند روزیست دیر میام خدمتتون :برادر ازدواج کردند ودرگیر برادر بودیم که کاراش را انجام دهیم .

شورای عالی راسخون بلاگ قصد دارد از اوایل تیرماه کار خود را آغاز کند ،ولی لازم به تدوین پیشنویس وقوانین هست .

شورایی متشکل از وبلاگ نویسان خبره در امر ساخت بنر تبلیغاتی ،ساخت هدر ،آموزش وبلاگ نویسی ،ترجمه قالب و... هست .افرادی که به طور مثال در ساخت هدر قالب خبره هستند :اسمشان به عنوان مسوول ساخت هدر وبلاگ قرار می گیرد وبا ساخت هر هدر وبلاگ برای فرد درخواست کننده 300امتیاز کسر خواهد شد وبه مسوول مربوطه هدر سازی وبلاگ داده خواهد شد .(البته به طور مثال)

کسی به طور مثال لوگویی برای وبلاگش می خواهد بسازد :مسوول مربوطه لوگوسازی وبلاگ درخواست او را ثبت وساخته وبه طور مثال 300امتیاز از حساب کاربری درخواست کننده لوگو کسر وبه حساب مسوول لوگوسازی وبلاگ  افزوده می شود.

لازم است قوانین تدوین شود ،لازم است که به بحث وشور با شما وآقای نجاران وآقای سجادی بنشینیم وجلسه ای برگزار کنیم ودرباره کلیات این طرح تصمیم گیری کنیم

لذا ماه های اردیبهشت وخرداد درگیر امتحانات خرداد هستیم وممکن است کسی از این طرح استقبال نکند :بنده 20خرداد به بعد با تدوین قوانین وبا اعلام قبلی در دفتر راسخون حضور می یابم تا این طرح را به مشورت بگذاریم .

با به اجراگذاشتن شورای عالی راسخون بلاگ قطعا تمامی مشکلات وبلاگ نویسان پیگیری خواهد شد وآگاه باشید آقای کیانی این طرح یکی از بهترین طرح های تالار خواهد بود

نظر شما چیست؟

سپاسگزارم آقای کیانی

با احترام حسین رضایی

سلام عليكم

مطالب عنوان شده را مطالعه نمودم. سر فرصت و زماني كه فرصت بيشتري داشته باشم، آن ها را بررسي خواهم كرد. پيش از بنده،‌ حتماً با آقاي سجادي هماهنگ باشيد و به صورت مستمر در اين زمينه همفكري كنيد.  قطعاً برنامه هايي كه با فكر و همت بالا توسط افراد باتجربه اي همچون شما پيگيري شود،‌نتايج و آثار خوبي خواهد داشت. زماني كه با آقاي سجادي در اين مورد به جمع بندي رسيديد،‌حتماً نتيجه را به بنده اطلاع دهيد.

موفق باشيد

سپاسگزارم آقای کیانی

خدا را شکر امشب هم کارای مراسم عقد برادررا انجام دادیم وفعلا تمام

من از طریق ارتباط یا مسوول راسخون بلاگ در میان می گذارم،ضمن اینکه این طرح نیاز به یک جلسه حضوری با شما وآقای نجاران وآقای سجادی دارد که احتمالا این جلسه اواخر خرداد ماه با تدوین پیش نویس قوانین وشرایط خدمتتان حضوری گفته خواهد شد.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  1:20 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh haj114 salma57 farshon rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar siryahya
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول yasbagheri

خواهش مي كنم. مراحم هستيد. اتفاقاً كار خوبي مي كنيد مسائل و مشكلات را با در ميان مي گذاريد.

البته واحد فروشگاه به علت حجم بالاي امور روابط عمومي، قريب به يكسال است كه از واحد روابط عمومي جدا شده و مديريت آن زير نظر اين بخش نيست. اما همانند گذشته در كنار همكاران ما هستند و ارتباط خوب و نزديكي با يكديگر داريم.

طبق فرمايشات شما قطعاً خطايي در چسباندن آدرس هاي خريداران (فاكتور شما و يك كاربر ديگر) رخ داده. در نتيجه محصولات فاكتور يك كاربر اشتباهاً‌براي شما ارسال گرديده است.

در ساعات اداري فردا، نتيجه نهايي در خصوص محصولاتي كه نزد شماست،‌را اطلاع خواهيم داد. فاكتورتان نيز بسته بندي و ارسال مي گردد.

بنده از طرف بخش فروشگاه از شما به خاطر خطاي پيش آمده عذرخواهي مي كنم و اميدوارم همانطور كه اولين خطا بوده،‌آخرين بار نيز باشد!

سلام خدمت شما جناب کیانی صبح شما بخیر

نفرمایید جناب کیانی اشکالی نیست در این مورد

همانطور که حضرتعالی فرمودید با توجه به حجم کاری که موسسه راسخون دارند این دست موارد پیش میاد

عذرخواهی میکنم که مزاحم وقت حضرتعالی شدم فکر میکردم بخش فروشگاه زیرمجموعه شما باشد والا مزاحم نمیشدم

هر امری در مورد محصولات ارسالی بفرمایید بنده درخدمتم

ولی جناب کیانی بنده جای شما بودم پرسنل خاطی رو جریمه میکردم بیان تهران اگه با پای پیاده باشه که خیلی بهتره این بسته رو از من بگیره بره اصفهان اینطوری همیشه سر بسته بندی کردن مسافت تهران اصفهان یادشون میافته و حواسش رو جمع میکنن سربسته بندی کردن

او هم بنده تو بود

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  9:36 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh salma57 borkhar sayyed13737373 siryahya
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

نظر شما چیست؟

سپاسگزارم آقای کیانی

با احترام حسین رضایی

سلام عليكم

موفق باشيد

سپاسگزارم آقای کیانی

خدا را شکر امشب هم کارای مراسم عقد برادررا انجام دادیم وفعلا تمام

من از طریق ارتباط یا مسوول راسخون بلاگ در میان می گذارم،ضمن اینکه این طرح نیاز به یک جلسه حضوری با شما وآقای نجاران وآقای سجادی دارد که احتمالا این جلسه اواخر خرداد ماه با تدوین پیش نویس قوانین وشرایط خدمتتان حضوری گفته خواهد شد.

سلام دوباره آقای کیانی

شورای عالی راسخون بلاگ را به محضر آقای سجادی اطلاع رسانی نمودم وهمچنین مواردی از اساسنامه را نیز تدوین نمودم که ان شالله هرروزی راکه صلاح می دونید در یک جلسه حضوری با شما ،آقای سجادی وآقای نجاران به بحث وتبادل نظر بگذاریم که اگر چیزی هم در اساسنامه شوراجا افتاده با شما وآقای نجاران وآقای سجادی بررسی شود

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  12:56 PM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m borkhar sayyed13737373
mohammad4508
mohammad4508
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 39

سلام برای ارسال مقاله خودم به سایت باید چیکار کنم

mohammad rezawink

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  2:00 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar sayyed13737373 siryahya farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول yasbagheri

سلام خدمت شما جناب کیانی صبح شما بخیر

نفرمایید جناب کیانی اشکالی نیست در این مورد

همانطور که حضرتعالی فرمودید با توجه به حجم کاری که موسسه راسخون دارند این دست موارد پیش میاد

عذرخواهی میکنم که مزاحم وقت حضرتعالی شدم فکر میکردم بخش فروشگاه زیرمجموعه شما باشد والا مزاحم نمیشدم

هر امری در مورد محصولات ارسالی بفرمایید بنده درخدمتم

ولی جناب کیانی بنده جای شما بودم پرسنل خاطی رو جریمه میکردم بیان تهران اگه با پای پیاده باشه که خیلی بهتره این بسته رو از من بگیره بره اصفهان اینطوری همیشه سر بسته بندی کردن مسافت تهران اصفهان یادشون میافته و حواسش رو جمع میکنن سربسته بندی کردن

با سلام و عرض احترام مجدد

خواهش می کنم. تنبیه همیشه باید متناسب با خطا و اشتباه باشد. شما هم زیاد سخت نگیرید! خواب که هیچی، این پرسنل حتی گاهی اوقات استراحت کوتاه هم نمی کنند! فاکتور شما امروز بسته بندی و تحویل اداره پست شد. نیاز به مرجوع کردن بسته ای که برایتان ارسال شده نیست. یا آن را خودتان استفاده کنید یا به کسی که نیاز دارد، هدیه کنید.

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  2:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar yasbagheri sayyed13737373 siryahya mohsen_alavi farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad4508

سلام برای ارسال مقاله خودم به سایت باید چیکار کنم

سلام علیکم

امکان ارسال مقاله مدت زیادی است غیرفعال شده و در حال حاضر مقاله از سوی کاربران دریافت نمی گردد.

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  2:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 farshon
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول yasbagheri

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول yasbagheri

با سلام و عرض احترام مجدد

خواهش می کنم. تنبیه همیشه باید متناسب با خطا و اشتباه باشد. شما هم زیاد سخت نگیرید! خواب که هیچی، این پرسنل حتی گوهی اوقات استراحت کوتاه هم نمی کنند! فاکتور شما امروز بسته بندی و تحویل اداره پست شد. نیاز به مرجوع کردن بسته ای که برایتان ارسال شده نیست. یا آن را خودتان استفاده کنید یا به کسی که نیاز دارد، هدیه کنید.

با عرض سلام و خسته نباشید

جناب کیانی من باب مزاح عرض کردم خدمتتان در این دوسالی که بنده افتخار این را داشته ام که به عنوان کاربر در سایت راسخون فعالیت داشته باشم از سخت کوشی و دلسوزی دوستان و همت و تلاش این عزیزان دورادور نظاره گر بودم سختی کار با وجود درخواستهای بیشمار کاربران دوچندان میشود

یه عرض خسته نباشید و خداقوت خدمت شما و کلیه همکارانتان عرض میکنم

بابت مرجوع نکردن بسته ارسالی ممنون از شما (از قدیم گفته اند آب نطلبیده مراد است الان باید بگم بسته پستی نطلبیده مراد است)

به دیده منت با اجازه شما خود بنده استفاده میکنم

و عرض تشکر مجدد بابت ارسال مجدد فاکتور

موفق و سلامت باشید

او هم بنده تو بود

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  2:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m siryahya farshon salma57
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

با سلام.

من مدت زیادی ست که بصورت مداوم در راسخون فعال هستم.

گذشته از اجر معنوی ،

1)میخواستم بدونم که این امتیاز ها و حسنه ها به چه کار می آیند؟

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  5:07 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m siryahya farshon salma57 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

با سلام.

من مدت زیادی ست که بصورت مداوم در راسخون فعال هستم.

گذشته از اجر معنوی ،

1)میخواستم بدونم که این امتیاز ها و حسنه ها به چه کار می آیند؟

با سلام و عرض احترام و همچنين تشكر از حضور مستمر و با سابقه شما در سايت راسخون

شما با استفاده از امتياز ها هم مي توانيد از فروشگاه راسخون خريد كنيد و يا پيامك رايگان ارسال نمائيد.همچنين در طرح هاي قرعه كشي كه به صورت دوره اي برگزار مي گردد نيز شركت نمايدد. جزئيات آخرين طرح قرعه كشي فروشگاه را مي توانيد از اينجا ملاحظه نمائيد.

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  6:34 PM
تشکرات از این پست
siryahya farshon salma57 haj114 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها