نقل قول hoseini1362
با سلام من نمیدونم چقدر حسنه دارم و از کجا میتونم مشاهده نمایم تا بر اساس آن از فروشگاه خرید کنم . آیا امتیازات به حسنه تبدیل خواهد شد یا به چیز دیگر
مدارک برای فعالسازی 10 تا پیامک با هزینه پست 6 هزار تومان چه چیزهاییی هستش . من ایمیلم مشکل پیدا کرده همشون فعلا نمیتونم استفاده کنم برای خرید از فروشگاه که مشکلی نداره؟
در آخر اینکه آیا فعالیت مستمر وبلاگی پیامک رو افزایش میدهد با تشکر
با سلام و عرض احترام
کاربر گرامی، شما می توانید با مراجعه به قسمت پروفایل کاربری خود از میزان امتیازات، حسنه ها، اعتبار پیامک ها و ... مطلع شوید. هر امتیاز نیز معادل 5 حسنه می باشد.
شما به ازای امتیازات دریافتی خود، حسنه و اعتبار پیامک دریافت می کنید. با مراجعه به همان قسمت پروفایل و سپس بخش پیامک، می توانید نحوه فعالسازی و ارسال پیامک را مشاهده فرمائید. برای خرید از فروشگاه نیاز به ایمیل نیست اما برای دریافت جوائز حتماً باید به ایمیل خود دسترسی داشته باشید. پیشنهاد می کنیم در اسرع وقت یک ایمیل جدید ایجاد کنید و آدرس آن را به صندوق پیام بنده ارسال کنید تا جایگزین ایمیل قبلی در قسمت پروفایل کنیم.
اخیراً برای فعالیت در قسمت وبلاگ ها نیز امیتاز در نظر گرفته شده و به ازای هر پست، 6 امتیاز به نام کاربری شما افزوده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید به اینجا مراجعه کنید.