نقل قول yasbagheri
با سلام خدمت شما جناب کیانی و عرض خسته نباشید
سال 92 با همه خوبیها و بدیها گذشت و به انتها رسید و بنده خوشحالم از اینکه یکسال دیگه با سایت راسخون روزها و ساعات فراغت خودم رو گذراندم سایت راسخون امسال بسیار خوشتر از سالهای گذشته با تغییراتی که در نیمه امسال در سایت ایجاد شد درخشید
ابتدا میخواستم عرض خسته نباشید و خداقوت داشته باشم خدمت تمامی همکاران محترم سایت راسخون که در سال 92 درکنار کاربران سایت با وجود مشغله های فراوان پاسخگوی سوالات دوستان بودند
لازم میدونم اینجا از تک تک همکاران محترم سایت راسخون تشکر کنم از همکاران محترمی که در یکسال اخیر بنده بیشتر مزاحم وقت این عزیزان شدم
از جناب آقای منتظمی که بزرگوارانه و دلسوزانه پاسخگوی سوالات دوستان هستند
و جناب آقای نجاران که بنده امسال کمی بیشتر با سوالات و اعتراضات
مزاحم ایشان در پل ارتباطی شدم و ایشان بسیار صبورانه پاسخگوی سوالات بنده و سایر کاربران بودند
و همچنین از شما جناب کیانی که در این چند ماه اخیر با وجود مشغله های زیاد پاسخگوی سریع و به موقع به دوستان بوده اید کمال تشکر را دارم
امیدوارم سال 1393 سالی همراه با خیر وبرکت برای تمامی همکاران محترم سایت راسخون و کاربران پرتلاش باشد
پیشاپیش سال نو خدمت تمامی دوستان مبارک
سلام علیکم
ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت و تشکر ویژه، از شما و همه کاربران فعال و فهیم راسخون
باعث افتخار بنده است که یکسال در کنار شما عزیزان مشغول به خدمت بودم و در این مدت نظرات، ایده ها، تفکرات، درخواست ها، سوالات، انتقادات و حرف های دل شما را شنیدم و مواردی که در توانم بوده کمک و انجام وظیفه کردم.
همیشه ملاک کار بنده و همکارانم در واحد روابط عمومی، رضایت کاربران بوده و سعی و تلاشمان بر این است که هر روز و هر سال، با تعامل بهتر با کاربران، این رضایتمندی را افزایش دهیم. خدارا شاکریم که حداقل از طریق پیام ها و اظهار محبت های شما و سایر کاربران، توانسته ایم تا حد قابل قبولی به این هدف دست پیدا کنیم و در این راه هر کاری که از ما ساخته باشد، دریغ نخواهیم کرد.
پاسخگویی به موقع، سریع و دقیق به شما کاربران را مهمترین وظیفه خود می دانیم و به همین دلیل است که در هر روز کاری، اولین فعالیت ما، پاسخگویی به نظرات و سوالات کاربران می باشد.
پیشاپیش ضمن عرض تبریک فرارسیدن سال جدید، برای جامعه بزرگ کاربران راسخون، سالی سرشار از سلامت، سعادت، سربلندی و موفقیت آرزو می کنم.
ما راه از دعای خیر خود محروم نفرمائید.