پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
دوشنبه 26 اسفند 1392 8:52 AM
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
تصور می کنم در حال حاضر اگر هر کسی اراده کند و کتابی نیاز داشته باشد می تواند در شهر خود آن را با قیمتی به اندازه دوبار ارسال کردن محصول، برای همیشه تهیه کند و یا آن را از کتابخانه، راحت تر امانت بگیرد. اگر از هزینه ها ارسال و اجرا چشم پوشی کنیم، فضای موسسه راسخون این امکان را ندارد که تعدادی کتاب را در آن نگهداری کنیم. در حال حاضر حتی برای کتاب های بخش محتوا نیز با کمبود فضا مواجه هستیم و هرچند وقت یکبار، خودمان تعدادی از کتب موسسه را اهدا کرده و کتب دیگری جایگزین می کنیم!
این محدودیت نگهداری و هزینه ارسال کتاب، بزرگترین مسئله در اجرای این طرح می باشند.
با سلام مجدد.
قیمت کتابها که واقعا عجیب بالا رفته.
در مورد محل نگهداری کتابها خبر نداشتم که کمبود جا دارید.
در مورد هزینه ارسال کتاب وقتی قرار باشد کاربران خود پرداخت کننده وجه باشند بار مالی به موسسه وارد نمی شود.
ضمن اینکه امانت چند کتاب به طور همزمان جبران قیمت هزینه ارسال را می کند. قرار نیست در هر دوره سفارس فقط یک کتاب به امانت گرفته یا داده شود.
حالا این بحث به کنار!
کتابهایی که در موسسه قرار است جایگزین کنید در فروشگاه عرضه کنید. بدون وچه و فقط با پرداخت حسنه....... شما که قراره اونها رو اهدا کنید خب به کاربران عزیز اهدا کنید.
هم کار فرهنگی حساب میشه. هم کاربران سایت از این کتابها بهره مند می شوند.
ضمنا بخش لوازم فرهنگی فروشگاه هم پربارتر میشه و رونق می گیره.
ببخشید من خیلی مزاحم اوقات شریف شما میشم.
یه مدتی نیومدم روابط عمومی، خیلی آرامش برقراره. ![]()
سال 93 نزدیکه. از اوقاف خبری نشد؟![]()
سلام علیکم
پیشنهادتان را حتماً مد نظر داریم و در زمان مناسب، انجام خواهیم داد.
خواهش می کنم. مراحم هستید. وقتی تشریف میارید روابط عمومی آرامش بیشتر از قبل می شود.
خبر از اوقاف که زیاد هست، مسابقات قرآن، طرح آرامش بهاری و .... دنبال چه خبری هستید! ![]()